בוקר היום ה-28 , 28.9 יום ראשון

babylon4

New member
יפה מאוד

יש מתמודדים שאני באמת מחכה לראות איך הם יתפתחו. כמו ג'ני, צבר, איתי ורנין - מבחינתי אלו עוד לא הראו את כל מה שניתן לראות מהם. במיוחד לגבי ג'ני. הבעיה במשחק מסוג זה שההצבעות שם הן הצבעות אמון זה שמי שפחות תופס זמן מסך ו פחות מייצג דמות יש לו יותר סיכוי לקבל פחות הצבעות ולהיות מודח בקרוב.

דורון

New member
לידיעת מעריצי ערן (אם יש כאלה), הוא הולך

להתארח עוד כמה דקות בתוכנית הבוקר של קשת.

לא נעים לי לומר לך את מה ערן מעניין

לי... אדם דוחה... חבל לבזבז עליו 2 דק צפייה.

קמבילי

New member
../images/Emo6.gif התכוונת לומר שהוא מעניין לך ת'תחת?

את לא מעריכה אותו מספיק! (את התחת שלך)

טלטל99

New member
ערן היה קצת יותר מעודן מהראיון הקודם שלו אבל

עדין חי בעולם משלו. "שיחקתי דמות". "אנשים לא מבינים איך הודחתי, בטעות לא הצביעו לי כי היו בטוחים שלא צריך לדאוג לי". הוא דחוף צריך מראה !!! הבן אדם עדין חי בסרט שהוא המציא והוא היחידי שמאמין בו. עצוב .

eli7r

New member
מסכימה

הוא עדין מאוד זחוח ובטוח בעצמו כאילו הוא עומד להיות סופרסטאר. ואגב הוא שינה 2/3 מאנשי הגמר שלו עכשיו הוא אמר את יוסי ושפרה במקום את צבר ורנין האם זה אומר שהוא קורא בפורום?

נועה21

New member
הבן אדם ממש חי בסרט

"אנשים לא הצביעו לי כי היו בטוחים שלא צריך לדאוג לי" צא מהסרט. לא אהבו אותך בגלל זה עפת!!

IDAN30

New member
ראיתי את הראיון ו...

אף על פי שאני אוהד לאון מושבע, אני עדיין חושב שערן חסר בווילה, חרף כל מגרעותיו. הנה כמה צימוקים מהראיון:
לגבי הסיבה שהודח - טוען שזה משום שאנשים לקחו אותו פור גרנטד, הניחו שהוא יישאר ולא טרחו להצביע לו.
הודה שבמהלך התוכנית הוא התחמק מהמיקרופונים על ידי דיבור בבריכה על דברים שלא רצה שישמעו.
הימר על השלישייה הסופית: בובליל, לאון ושיפרה.
לגבי ההתבטאויות הבעייתיות שלו - "זאת פשוט דמות שנכנסתי אליה, לא ידעתי שזה יעורר כזאת מהומה". (הממ... מותר להודות בטעויות, מר זילברמן)
לא שונא אף אחד בבית, גם לא את נעמה.
מרגיש "אהדה גדולה ברחוב". (דבר איתי במספרים - כמה בנות עשית מאז ההדחה?) אם הבנתי נכון, הוא רמז שהוא חזר לעבודה. (לדורון - תודה שהודעת על הראיון, אחרת הייתי מפספס על בטוח)

דורון

New member
המתעלל בחיות אמר שלפי דעתו אשר יפרוש ../images/Emo2.gif

שאשר בא סתם להעביר את הזמן והוא יודע שאין לו סיכוי לקחת את המיליון. הוא גם אמר שלפי דעתו הוא יפרוש ברגע שאישתו תלד את הילד השני שלו.

superjets

New member
תיקון טעויות

ערן לא מתעלל, הוא לקח סיפור של בן דוד שלו והלביש על עצמו, ואישתו של אשר תלד את הבן השלישי שלו.

NevaEva

New member
זה כזה בולשיט

לא מאמין שאנשים אשכרה קונים את זה ה"דמות" שהוא שיחק זה סתם סיפור כיסוי לכל הטעויות שהוא עשה וזאת הדרך שהוא מנסה לתרץ את כל האמרות שלו זה די עלוב, במיוחד כשכולם יודעים שזה בולשיט

בובליל הזה...משוגעת עליו

תראו איך הוא מדיח את הכלים...מתוק אחד.. כל בוקר הוא מבריק להם שם את המטבח.

My Little Fairy

New member
בחיי מתוק. אפילו התרגלתי כבר לציצים שלו.

הוא שחקן נהדר, פיקח מאוד, חיובי וקליל, נטול אגו. כיף לראות אותו.

למעלה