בוקר חדש
כל הבלה בלה
שלנו לכאן

בוקר טוב אני רוצה לעשות אחת ולתמיד סדר לגבי

אילנה ורוחמה ופסטיבל הזמר 77 שאילנה מאשימה את רוחמה שגנבה לה את התהילה בזכות אוטובוסים שהביאה כדי שיבחרו בה,...................................... כמובן שהבוס שלי שהוא עילוי במוסיקת ארץ ישראל היפה סיפר לי................. , בפסטיבל הזמר 1977 אילנה הגיעה משום מקום, נערה בת 17, לא מוכרת, ניראת כמו דודה בת 40 עם קול אדיר ושיר מאוד יפה, לעומתה רוחמה היתה פופולארית מאוד אחרי הלהקה הצבאית שכולם הכירו אותה, ופופולאריות תורמת מאוד להצלחה של זמר בפסטיבל או בהופעות, וחוץ מי זה מה אילנה מתבכיינת? היא הגיעה למקום שלישי ושתגיד תודה, למה אילנה לא מאשימה את להקת האחים והאחיות שהגיעו למקום שני? הם גם הביאו אוטובוסים מלאים להצבעות.?הם גם היו מוכרים באותה תקופה, ופופולארים מאוד, אז שתשתוק הוולגארית הזאת, שתגיד תודה רבה שהגיעה למקום שלישי המכובד, ואני מאוד אוהבת את השיר "אותך" בוקר טוב לכולם, ואהבתי מאוד את רוחמה ב"שיחת לילה" פשוט רוחמה כובשת ואצילית, משהו מכם האזין לשיחה הזאת? אהבתי מאוד.

באדיבות יואל הבוס שלי מאתר "נוסטלגיה של

"המצעדים השנתיים" מצעד הפיזמונים השנתי של 1977, גם כאן רוחמה עברה את אילנה, הגיעה למקום 7 במצעד השנתי ואילנה מקום 10 ,ולהקת האחים והאחיות שהגיעו למקום השני בפסטיבל זכו בתואר להקת השנה בפעם הרביעית , עוד סיבה לאילנה אביטל הנכבדה לקבל את התוצאות באהבה ולא להתבכיין. המצעד מיקום שיר ביצוע מילים לחן עיבוד 1 סליחות יהודית רביץ לאה גולדברג עודד לרר יצחק גרציאני 2 בלילה על הדשא להקת פיקוד צפון אסתר ניצב יאיר רוזנבלום יאיר רוזנבלום 3 אהבה היא שיר לשניים אילנית עדנה פלג אלדד שרים אלדד שרים 4 אהבה בסוף הקיץ צביקה פיק מירית שם אור צביקה פיק צביקה פיק 5 אדון עולם עודד בן חור ועוזי חיטמן מן המקורות עוזי חיטמן מישה בלכרוביץ 6 תני לי להחליט ג'וזי כץ עדה נסטוביץ' אילן וירצברג אילן וירצברג 7 רקפת רוחמה רז תלמה אליגון מוני אמריליו מוני אמריליו 8 אחותי רוחמה הגשש החיוור נעמי שמר נעמי שמר רוני וייס 9 ארץ אילנית שייקה פייקוב שייקה פייקוב אלדד שרים 10 אותך אילנה אביטל שייקה פייקוב שייקה פייקוב אלדד שרים 11 אין שלווה מתי כספי אהוד מנור מתי כספי מתי כספי 12 נפשי כלתה לחרוזים אלכסנדרה אלישבע שייקה פייקוב שייקה פייקוב 13 בערוב היום האחים והאחיות דודו ברק גידי קורן גידי קורן ומוני ארנון 14 עד הבוקר אושיק לוי נפתלי אלטר, יעקב גלעד ואושיק לוי נפתלי אלטר נפתלי אלטר ואבנר קנר 15 בתוך צוות הווי חיל האוויר יעל טבת יאיר רוזנבלום יאיר רוזנבלום 16 מה את רוצה שאומר לך היום שלמה ארצי אהוד מנור שלמה ארצי אילן גלבוע 17 ערב של יום בהיר אפרים שמיר יהונתן גפן אפרים שמיר אפרים שמיר 18 הנה הלילה אילנית אליעוז רבין רוני וייס רוני וייס 19 יש אלוהים הגשש החיוור יוסי בנאי יאיר רוזנבלום יאיר רוזנבלום 20 אדם בתוך עצמו שלום חנוך שלום חנוך שלום חנוך שלום חנוך 21 חג לי משה הלל אביהו מדינה אביהו מדינה אילן מוכיח 22 שיר לאהבה נאוה ברוכין עדנה פלג בעז שרעבי עדי דגני 23 משפחת צנעני יגאל בשן ויזהר כהן אילן גולדהירש יגאל בשן יגאל בשן 24 פתאום נפל עלי אביב האחים והאחיות אילן גולדהירש גידי קורן מרטין מוסקוביץ 25 אני אשיר לך שיר אריק לביא אריק לביא שמוליק קראוס רוני וייס 26 קפטיין ג'ק גרי אקשטיין אמיר ברונשטיין גרי אקשטיין גרי אקשטיין 27 אהבה קטנה שלנו עירית בולקא גידי קורן גידי קורן גידי קורן 28 One Night איתו גלי עטרי מירית שם אור קובי אשרת קובי אשרת 29 אהבה 1525 שלמה ארצי שלמה ארצי שלמה ארצי אילן גלבוע 30 השנים שחלפו צביקה פיק נתן יונתן צביקה פיק אלדד שרים [עריכה] נבחרי השנה זמר השנה: צביקה פיק זמרת השנה: אילנית להקת השנה: האחים והאחיות [עריכה] סטטיסטיקות

../images/Emo128.gif ואת מאוד אובייקטיבית ../images/Emo31.gif../images/Emo31.gif

הרי המגמה שלך להכפיש את אילנה בכל הזדמנות אז למה שנאמין להודעה שלך שבאה ממקום לא אובייקטיבי, שממש לא קשה להבחין בזה שהעמדות האישיות שלך היו חלק מכל הודעותייך בכלל וזאת בפרט.

abigl

New member
הסיפור האמיתי סופר על ידי שתיהן - השלג!

ביום הפסטיבל היה מזג אויר קיצוני, אפילו שלג, והכבישים לירושלים נסגרו. מכיוון שבימים ההם המצביעים ישבו באולם, אלה שהצליחו להגיע היו בעיקר ירושלמים. על זה כל המלחמה. היא באמת חצופה, אבל כבר ברור כרגע שאילנה מאוד כוחנית ומסוגלת לדרוס כל מה שבדרכה, כמו שפגעה ברוחמה בשדורים הישירים בזמן השיפוט. כנראה שיש לה אופי מאוד חזק וקשה. לא מצליחה להבין איך היא מסוגלת להגיד שההורים שלהם הם כל עולמה (אמש אמרה שתתן אברים רק ל-4 היקרים לה) ומצד שני לא לעזוב הכל ולארח אותם אצלה או לעזור להם כשהם נטולי בית, חפצים וזרוקים במלון. לא חושבת שהייתי מסוגלת להיות רחוקה מהורים מבוגרים במצב כזה גם אם מדובר בתכנית טלביזיה. אתמול בשיחות ירדו הרבה מסכים. בני הודה במפורש בעיסקאות שעשה עם אילנה נגד האחרים.

עמירו אני לא מנסה להכפיש את אילנה להפך

אני טוענת בכל פעם שאילנה זמרת נהדרת, יש לה קול ענק, פשוט ההתנהגות שלה וולגארית, זה לא קשור לאיכויות הקוליוות שלה, את בתור מעריצה של אילנה , תמיד תתמכי בה בכל מצב גם אם היא לא בסדר כלפי אחרים, הרי אילנה גם אומרת שהיא תחרותית ולא רואה אף אחד ממטר, סליחה, ככה לא מתנהגים לחברים למקצוע ולא משנה מי הם ומה הם האומנים ואיזה איכויות קוליות יש להם, פשוט פירגון זה לא הצד שלה, ואם ירד שלג? מדוע האחים והאחיות זכו במקום שני ולא אילנה? ובמצעד השנתי גם ירד שלג? מדוע רוחמה עקפה את אילנה,? רוחמה היתה מאוד פופולאריית בתקופתה, הלהקות הצבאיות שלטו בזמר העברי דאז בניגוד להיום, בוקר טוב עמירו וכל חברי הפורום.

ועוד משהו, שתרצי לשמוע עמירו

לדעתי אילנה שרה הרבה יותר יפה מרוחמה, אבל ההתנהגות של רוחמה הרבה הרבה יותר סחבקית מאילנה. לדעתי אילנה מועמדת לזכיה, אבל מקווה שלאור ההתנהגות שלה, שמישהו אחר יזכה, בני, אדם אבי או אפילו רוחמה. שהקהל אוהב אנדרדוגים, רוחמה היא רוני דלומי של כוכב נולד, תמיד הועמדה להדחה ובסוף זכתה בגמר,

איקה21

New member
שמעתי אתמול את השיחה של אילנה ושבי

פשוט אישה שכל מה שהיא רואה זה את עצמה.... ואיזה בטחון מופרז רואה את עצמה בגמר.....
מקווה מאד שלאאאאאאאאאאאאא והדיבורים על בני......

../images/Emo221.gif../images/Emo9.gifנגה שרשרת לא נכון פויה

אהלן, אני לרגע לא כתבתי שאילנה מושלמת מבחינת התנהגותה או אופייה. אין לי הערצה עיוורת אליה ואני ממש לא מהמעריצים הפנאטיים והאובסיסיים (כמו כמה כאן בפורום בלי להזכיר שמות). היא אישה תחרותית שלא מתביישת להודות בזה והיעד שלה הוא לזכות והיא לא מתפשרת על פחות מזה. היא מוקצנת, דומיננטית ובעלת נוכחות גדולה שהרבה פעמים מאפילה על כל מי שנמצא לידה בעיקר אם הוא לא דומיננטי, בעיקר אם הוא שברירי בצורה יוצאת דופן (כמו רוחי). אני באמת לא מכירה את אירועי 1977 ולמען האמת עדיין לא נולדתי בכלל, אבל אני בטוחה שמה שקרה לפני למעלה מ-30 שנים לא ממש יכול להשפיע על מערכת היחסים של היום בין רוחי לאילנה. ובכל זאת אני אגיד את דעתי בעניין
לא סוד בתחרויות שיש יתרון למקומיים ככה זה גם במשחקי
ו-
ובכלל בכל ענפי הספורט. שמתמודד מתחרה במקום מגוריו הוא זוכה ליתרון של הביתיות. אילנה בתור נערה בת 17 בלי נסיון הגיעה לירושלים להופיע ולהתחרות, אך תנאי מזג האויר גרמו לכך שמצביעיה לא הגיעו לתחרות וכתוצאה מכך לא הצביעו עבורה. זה מצב די מתסכל שאת בתחרות ויודעת שלא קיבלת את ההצבעות שהיו מגיעות אליך בסיטואציה אחרת. בעוד שאילנה לא קיבלה את ההצבעות רוחי הירושלמית כן קיבלה וזה הביא לה את הנצחון. נקודה למחשבה
קחי נערה בת 17 ללא נסיון קודם שימי אותה בסיטואציה של תחרות, תוסיפי לזה מעריצים שהיו אמורים להצביע עבורה שלא מצביעים מסיימת מקום 3 - ברור שזה מתסכל. אבל תארי לך לאיזה מקום הייתה מגיעה אם כן היו מצביעים לה?! בחזרה לזמננו אנו
- יש פעמים שאנחנו לא מסתדרים עם מישו מסוים ולפעמים זה ללא כל סיבה מיוחדת. אם מסתכלים על 2 הנשים האלה זה ברור כשמש ביום קיץ/עננים ביום קודר (טוב, הבנת...
), שאין ביניהן כמעט כלום מן המשותף אז אין סיבה שיהיה בינהן חיבור או תקשורת טובה. חוץ מהשפיטה שאילנה אמרה אחרי הביצוע של רוחי שהיא מעדיפה לא להגיב - אני לא יודעת עד כמה אילנה לא התנהגה יפה כלפיה. זה לא שהיא רבה איתה, התכסחה איתה, אמרה עליה דברים קשים. דווקא מאז שרוחי נותרה ללא אביבה ודפנה הן מסתדרות במטבח ביחד ויותר מדברות אומנם לא כחברות אבל מסתדרות ביניהן בצורה מינימליסטית. שב"ש

אבל היא גם לא לקחה את המקום השני

מה......גם המתחרה במקום השדני היה ירושלמי? תפנימו,אילנה היא מה ישראל המכוערת,הדורסנית,המזלזלת,הצבועה (בעיקר בשורשים)הצעקנית,הוולגרית השכונתית

המתחרים במקום השני היו להקה אהובה וידועה.

מעניין,אני מביטה בעיניים של אביטל ורואה דווקא את ישראל היפה,כרגיל,הכל בעיני המתבוננים.

אפילו את מודה אילנה שהאחים והאחיות היו

להקה ידועה, זאת הסיבה שאילנה זכתה מקום שלישי, קבלו את זה באהבה, במיוחד הזרמת אילנה אביטל, אגב ביומיים האחרונים, אני חייבת לציין, שחל שיפור ענק ביחסה של אילנה לרוחמה, סוף סוף אילנה הבינה שרוחמה היא אחת הדמויות המרכזיות בהיכל, וככה אני אוהבת את אילנה.

אז איך רוחמה ניצחה אותם?

רצוי לקנות קצת יושר,אולי יש חנויות עבור זה? לשלוח לאילנה כתובת. בהחלט תלוי בעיני המתבונן,יש מי שכמוך יראה באבי ביטר,אילנה ובני אלבז ישראל היפה ויש מי כמוני שיעדיף את רוחמה,אבי טולדנו או אדם

BEAUTY האחת

New member
../images/Emo41.gifבוקר חדש ../images/Emo42.gifכל הבלה בלה ../images/Emo40.gifשלנו לכאן

בוקר טוב ליושבי ההיכל , מי יילך הביתה ? על איזו דיאטה ביטר ימליץ היום ?

alona444

New member
אבי טולדנו התגלה כקנאי לא קטן בכללל

מה הוא חושב שהתמיד הוא יכול לקבל חסינויות?! בת'כלס,אתמול כשמייקל קיבל מקום ראשון אף אחד לא התלונן ואמר משהו.רק אבי אמר אח"כ לאריק שזה כל כך צפוי שמייקל הוא זה שיקבל,ומרגישים שהכל מקנאה.וזה לא פעם ראשונה,איכשהו הוא מזכיר לי את אילנה אביטל,שניהם כשהם מקבלים ציון נמוך,תמיד יש להם מה להגיד,ומדבריםן על עצמם כמה שהם טובים,נמאס!!!! פעם אתה מקום ראשון ופעם מיהו אחר,אין מה לעשות,כי בסה"כ אבי לא כזה מרשים בביצועים שלו......

איקה21

New member
מה קרה בין אילנה לבני.....?

שהם הפסיקו לדבר .... ובני אמר אתמול :בשיחה עם שבי שהוא נשאר לבד

איקה21

New member
תודה עידמון....עדין לא מבינה

מדוע הם ברוגז.......
אילנה אישה וולגרית

למעלה