בוקר חדש
כל הבלה בלה
שלנו לכאן

יונתנסקי

Well-known member
אי ההסכמה בינינו ובין כותבים אחרים - היא זו

שמפרה את הפורום. לעניין יוני רועה, אתה יודע כמה שופטים טיפשים מצאתי בחיי? דווקא בדברי ביקורתו על שירי הילדים הוא יצא די אהבל. וכי שופטים מקצועיים אינם בני אדם עם סימפטיות ואנטיפטיות משלהם ? יהיה נחמד אם תמשיך לא להסכים איתי.

רגע רק רגע

Active member
לבקשת הקהל ../images/Emo8.gif

גם אם לדעתך אותו שופט, או במקרה שלך- שופטים (מקווה שההיכרות היא לא על בסיס התייצבות בפניהם), הוא עדיין השופט וחייבים לקבל את דינו. אין לי מושג אם יצא אהבל או לא, כי לא ראיתי את השירים ואת הביקורות (התעדכנתי דרך הסיכום היומי), אך יוני רועה הוא בהחלט איש מוזיקה מקצועי. שימי לב שאריק סיני ידע להעיר לאבי טולדנו במטבח, כי תגובתו הייתה לא במקום. גם הוא מבין את כללי המשחק. ולא, אני לא מחובבי אריק סיני.

רגע רק רגע

Active member
השלמות...

גם אם לדעתך אותו שופט, או במקרה שלך- שופטים (מקווה שההיכרות היא לא על בסיס התייצבות בפניהם), הוא אהבל...

יונתנסקי

Well-known member
ברורררררררררררר שתגובתו של טולדנו

לא היתה במקום, אבל ליוני רועה זה הגיע. יש גם האלמנט של גיל. כאישה מבוגרת, הייתי נפגעת אם צוציק שגילו כמחצית מגילי היה מעיר לי. זה עניין "ריגשי". הוא פשוט היה צריך לברור מלים יותר מעוגלות..... ולעניין שופטים - למזלי לא היו לי היתקלויות. (אולי פעם אחת בבית משפט לתעבורה...) רק שבני הוא עו"ד (לא פליליסט, עוסק בחברות ותאגידים, שם הכסף הגדול, ושם כמעט אין תאקלים עם שופטים....) אבל בשנים שהיה מתמחה - היה מספר לי על יציאות מטופשות של שופטים שהיו למשל ולשנינה בעיניו ובעיני חבריו (שמעתי גם על שופטים אחרים, כאלה שהוא וחבריו רחשו להם הרבה כבוד והערכה...).

רגע רק רגע

Active member
נחלק זאת לשניים.

אלמנט הגיל אינו משחק תפקיד. יוני רועה הגיע לשפוט ולבקר את הזמרים. זה לא שהוא התחצף או לא קם באוטובוס. הוא בסה"כ ביצע את עבודתו. מהקצת שראיתי, הוא לא השתמש בשפה פוגענית. הוא אמר את דעתו. אחרי הכל, איך אפשר לומר לזמר (עם אגו בגודל ארה"ב) שהוא משעמם? מה? לעקם פרצוף ולומר- "היה נחמד..." (תוך כדי עיקום שפתיים). או להגיד- "סליחה, בדיוק הייתי בשיחה באייפון ולא הקשבתי...". אני מניח שהבנת לאן אני חותר. ולחלק השני - מבלי לפגוע בבנך (את הכנסת אותו... לא אני
), אני אשתמש, ברשותך, במשפט שכתבת (עם שינוי קטן בנוסח): "וכי עו"ד מקצועיים אינם בני אדם עם סימפטיות ואנטיפטיות משלהם ?"
ואיך אפשר מבלי להיות קטנוני במקצת - יוני רועה אינו בן מחצית גילו של אבי טולדנו. המבוגר בן 63 והצעיר "רק" 47.

יונתנסקי

Well-known member
כולם בני אדם עם העדפות אישיות

חה חה חה, גם אם הם לא בני אדם...... עורכי דין - ברובם הם לא בני אדם, אבל מהם אפילו לא מצפים לאובייקטיביות..... וכדי לא לכתוב פוסט אחר- תראו מי בטלויזיה - המעריצה של מייקל מהפורום שלנו - רעות שטיינברג

מיק101

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gifרגע

בוףברכה

New member
.תפדאל..,.אהלןוסהלן..שוקראן....יא ..זאלמה..

® ®
® ض אם אפשר 2 שיבודים..של..
..פילה בקר..? ↑ ↑
| |
| |
| |

רגע רק רגע

Active member
יש לנו היום..בּיצוּץ של תאפRRRיט...

אם אִפשRRR לִיהציע לאדון... שיבּודי בּRRRגיייית? ――
―← ――
―← אולי אִיזִי דג בּוRRRי על הגִיחלייים?

בוףברכה

New member
ישאולי..?..אמ.

דג..שוּרי.....ברדר..אוף..ד'ה..בורי...
|המלצה
בסיני..שהייתי.. ההוא עושה לי..אין..לנו..בוורי..אבל יש..
, שורי..ברדר..אוף דהבורי..

רגע רק רגע

Active member
מזל ש...

הוא לא לקח ת'דג, הכניס אותו למיקסר והגיש לך בתור שתייה קרה...
(בורי און דה לוֹקס)

מיק101

New member
עפ"י מה שאני רואה, הם שרים שירים של עצמם

ככה שיהיו לו הרבה אלוקימים וזכאים ואולי בניזרי ייצא לחופשי

בוףברכה

New member
אה..יופי אז..כאן אני שם את כל הבלות.../images/Emo219.gif

..במקום להזמין מכולה ומנוף..(20 בלות טוף..הוצאתי מהגינה..היום..על הבוקר..

למעלה