בוקר חדש
כל הבלה בלה
שלנו לכאן

../images/Emo251.gifכשמייקי שר את השיר של אבי

"תרקדי את הלילה" וזכה לחסינות אבי ממש לא פירגן לו ועשה סרטים כל הערב (ביחד עם אלבז וביטי שצידדו בו) על כמה שלא היה מגיע לו חסינות ואם לא חסינות אז לפחות שיתנו לו ציונים יותר טובים. והוא בכלל שר את השיר של היי פייב "אני אוהב אותך" והוא נתן ביצוע נפילה ועוד רוצה לקבל ניקוד גבוה יותר
. לאבי תמיד יש מה להגיד על ההצבעות ועל הניקוד. אילנה לעומתו מעבר לאותה הפעם שקיבלה מבני 2 נקודות ועשתה סיפור גדול מזה לא ראיתי שהתבכיינה ושימי לב שהיא לא מדברת על האנשים שזכו וכן מקבלים חסינויות. היא לא אומרת שלא מגיע להם (כמו שטולדנו עושה) אלא היא מדברת רק על הביצוע של עצמה.

רגע רק רגע

Active member
מה הנושא של השירים היום?

הבנתי שבני "הגריל" את "נפרדנו כך" ועכשיו אני שומע את אדם עם השיר "זריחה על המדבר". יש מצב שהנושא הוא זמרים?

גם אני חשבתי על זה שזה יכל להיות מצחיק

במיוחד עם המשפט "בני מראה לי איך עומדים על הידיים ואני מראה לו את השסע בשמלה" ואחר כך בני היה שר "הו אילנה" של אביב גפן

בוףברכה

New member
רגע88חחחח....ערב..קונטרות..

אל..תדברי על אריק ...לכי תיהי עם אריק..כי אדם הוא עץ...השדה..

רגע רק רגע

Active member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

עוד שיר שאילנה יכולה לשיר- רוח בא מן ההרים בכנפיו לילות קרים. היי - מה לי רוח מה לי סתיו כשאני בזרועותיו לבותינו מפשירים

רגע רק רגע

Active member
מה פתאום.

הם לא שרים מה בא להם. אתמול הזמרים קיבלו מההפקה דפים עם מילות השירים.

לא יודע אבל עד עכשיו במופע חצות

הם תמיד שרו מה שבא להם אולי הם פשוט קיבלו דף עם מילים לשיר שהם בחרו לשיר זה לא אומר שהיתה הגרלה ויש נושא

רגע רק רגע

Active member
כנראה שעשיתי סלט רציני....

הם בכלל לא שרים את השירים שהם קיבלו אתמול. תודה על ההסבר

בוףברכה

New member
טולדנו רצה להחליף שיר...,??..לא נתנו לו??.

רגע...'תה..לא הגעת מרוכז היום...לחדר החזרות.. ..אני מקווה שתתאבד על השיר...היום...בלייב.. ..
...ושהסלט..יהיה קצוץ...דקדק.. ...(בלי
גמבה...

רגע רק רגע

Active member
היום אני נותן ת'הופעה של ה-LIFE...

ואני רוצה לראות שהשופטים רק יעיזו לא לתת לי דוז פואה... אחרת אני אגיד להם... "גם אתם צפויים".
R3
שולחן אRRRבע ביקש אִיחַד שתיה אִיחַד... אתה RRRוצה עוד משִיהוּוּ? חומוס... צ'יבּס... סלט?

יונתנסקי

Well-known member
אני לא מתה על טולגנו, אבל האמת - ליוני

הרועה הגיעה תגובתו של טולגנו. למה מיהו . בכ"ז לטולדנו כמה עשרות שנים של מוסיקה ישראלית בתרמילו ובקרדיטו. ומה לרועה? עוד כמה שירי טברנה ? (אל תנופף לי בביוגרפיה שלו, קראתי בגוגל.....)

רגע רק רגע

Active member
לא מסכים איתך.

תפקידו של יוני רועה הוא לבקר ותפקידו של אבי טולדנו לשיר. גם אם אבי טולדנו כתב אלפי שירים, ונניח שכולם להיטים, לאורך כל העונה הוא מגיש את שיריו בצורה אחידה ומונוטונית. למזלו, היו אתמול ביצועים גרועים יותר, כך שנחסך ממנו המקום האחרון (מאיתנו נחסכו בכיותיו הרבות).

למעלה