רק בריאות ובשורות טובות, אכן רוחי עשתה כבר חזרה על השיר "המסע לישראל " של שלמה גרוניך והילדים האתיופים, רוחי גם אמרה שיש לה יחס מיוחד לעדה הזאת היא לא פירטה, אבל אולי תפרט הערב, בקיצור רוחי לגמר, שובה לבבות המתוקה הזאת, מקדישה לך את השיר של בני "מזמור לדוד" ביצוע מהמם.
ביום ראשון הם ידרגו את הביצועים ומי שיקבל ציון בכי טוב יקבל כרטיס חופשי לגמר. אתמול בשיחה עם שאבי בני אמר שלדעתו זה מכור מראש כי ברור שהם ידרגו אחד את השני לפי החברות ולא לפי הביצוע ושאל למה שלא ייתנו לקהל להחליט בסמסים. בעיניי הוא צודק וזה קצת מבאס שההפקה הולכת לכיוון הזה.
תאמיני לי, אני אהבתי מאד את אילנה אביטל, מכל הבחינות (שהכרתי) חבל לי, שהיא קילקלה לעצמה בעצם קילקלה גם לי וכנראה לעוד אנשים - כי היום אני רואה אותה אחרת היכל התהילה יכול להיות נהדר עבור אחד ונורא עבור אחר....
תמיד זה כך. ואני ראיתי שמישהי הודתה בפני אילנה(בפייסבוק)שבהתחלה לא ממש אהבה אותה כי חשבה שהיא מכשפה וסנובית,עד שגילתה שהיא מקסימה וכשרונית. המעטפת של אילנה עשויה להטעות,אבל אני יותר ויותר רואה עד כמה היא מקסימה,מצחיקה טבעית,מלאת חום אנושי,כשרונית מאד ומוכשרת.(רק למצב שהכשרונית לא היה מספיק ברור