בוקר טוב היכליסטים ,כל הלירלורים שלנו לכאן

../images/Emo127.gif../images/Emo45.gif../images/Emo127.gif../images/Emo45.gif../images/Emo127.gif../images/Emo45.gif../images/Emo127.gif../images/Emo45.gif../images/Emo127.gif../images/Emo45.gif

../images/Emo31.gif../images/Emo128.gif../images/Emo31.gif../images/Emo128.gif../images/Emo31.gif../images/Emo128.gif למרות שאני ../images/Emo23.gif אתכן

didush100

New member
לא שתזכה חלילה

אני רציתי שתגיע לגמר תעמוד ראש בראש עם רוחי ותודח

אוייש עדידוש...התבלבלתי בינך לבין מיק מיק...

זכרתי שרצית ראש בראש עם רוחמה ואילנה ושאילנה תעוף [ חחח...על כל הפעמים שאמרה לרוחמה "איך עוד לא הדיחו אותה..."] משומה זכרתי שמיקמיק רצתה את זה אז סורי דרלינג...

הטעות של אילנה ובני שלא הצהירו על אהבתם../images/Emo8.gif

ככה אילנה דפנטלי היתה נשארת בהיכל והיתה מגשימה את הפנטזיה שלך(או שלא;) **הפנטזיה שלך-שאילנה תודח ע"י רוחי

הפנטזיה שלי

לראות מה הם עשו כל השישבת שאילנה הביאה לו "אוכל" לחדר.... וגם- מה עבר לו בראש כל פעם שאילנה התכופפה לקחת משהו מהשולחן והחריץ של המחלבות שלה היה מול הפרצוף שלו... [ טוב, אמממ, אני יודעת מה זה עשה לאדוארד כל פעם....
...
, אז אני שומרת לה חסד על זה.... וגם הוא.... חחחח....
]

מיק101

New member
בוקר טוב דידוש../images/Emo140.gif

איפה היה בני, בזמנו, כשהם דירגו את הביצועים על סמך חברויות?

didush100

New member
מיק../images/Emo24.gif

ברור שהוא אינטרסנט ושגם הוא דירג לפי חברויות בגלל זה הוא כ"כ דואג עכשיו כי אין לו קבוצה מאחוריו הוא אפילו אמר את זה אתמול בשידור אבל זה עדיין לא הוגן לתת כרטיס מתנה לגמר שיביאו לגמר את כל מי שהקהל אוהב ולא את מי שהם אוהבים

מיק101

New member
../images/Emo20.gif../images/Emo20.gif../images/Emo20.gif

זה אותו דבר כשהם דירגו בזמנו, הם אלה שנתנו חסינות מהדחה מה שקורה שבני נכנס ללחץ בגלל שמתקרבים לסיום וזה "לא נראה לו" ו"לא מתאים לו" אם היה ישר, היה מתלונן על הכללים בעבר - רק שאז המצב היה נוח לו...

didush100

New member
הכי מצחיק שהוא כל הזמן מאיים לעזוב ומבקש לא

לסמס לו חחחחחחחח טרום גן חובה או פעוטון? הבחירה שלך

didush100

New member
חייבת להגיד שבני צודק ושההפקה עושה קומבינה

על הגב של המתמודדים עם הכרטיס פתוח הזה לגמר

קומבינה שתפגע בו/tapuzforum/images/Emo127.gif

בראש ובראשונה. הוא צדק אתמול בכל מה שאמר בשיחה האישית. הרחוותי על בשרשור המאפיוזי של מיק101

למעלה