בוקר טוב היכליסטים ,כל הלירלורים שלנו לכאן

didush100

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

זה גם היה מביך כי לשאבי לא היה מה להגיד לו הוא רק אמר אלה החוקים ואתם חייבים לפעול לפיהם איזה שטויות מה זה מאפייה? שאבי טקטיקן וקומבינטור וכנראה שיש להם סיבה להעלות מישהו אוטומטית לגמר מבלי שזה ייראה חשוד

didush100

New member
חחחח לא בדיוק

אני רק בעד רוחי ודי נמאס לי שם מכולם אבל חייבים להיות הוגנים ובאמת משהו באקט הזה של הנקוד אחד לשני מריח לא טוב

ביום שהעיפו את ביטר

כתבתי שמשהו מסריח לי שההפקה עשתה משהו מאוד מאוד מסריח.... נראה לי שמתכננים להחזיר את אילנה להיכל- בתם תחושת בטן...

זה או היא או אבי ביטר, תבחרי...../images/Emo8.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

לואיזה7

New member
זה נגמר ב - 17.7 - כפי ששמעתי משאבי זרעיה

וגם לי משום מה יש תחושה, שהם יעשו הכל כדי להחזיר בגלגל הצלה את "יקירתם" אילנה. נקווה שזה לא יקרה. בהצלחה לרוחמה המרגשת, בעלת הקול הצלול.

בכל צחוק יש גרעין שלאמת..

במיוחד בין אוהבים...........
הבנתי שאת לא יכולה להגיע לגמר בביתו של חדי..(וחלקי;)בגלל הלבוש הלא צנוע,נכון?!ידעתי
תעזבי את אילנה בשקט

לא, הייתי מוכנה לבוא עם מקסי...אבל שברתי

ת'רגל כשנפלתי מהכסא מרוב צחוק... על מה שהוא כתב על אלביס "...מי שמלך המוזיקה זה אלבז הגדול שאלביס נשמע כמו אוטובוס מקרטע לידו..."
אוייש נפלתי שוב...רגע....... צריכה כמה שניות להתאפס.... [ וזה אחרי הקישור המשגע שצירפתי לו ...
... פפפפחחחחחחחחחחחח
] לא יכולה לעזוב את אילנה בשקט- היא יותר מידי מעוררת אינטריגות...
הפוטיפורה הזאת

למרות שלא מאמינה שזה יקרה

שהזמרים יתנו לבני את הכרטיס לגמר אני מקווה בסתר ליבי שיצליחו להתעלות על עצמם ובאמת להצביע לו בהסתמך על כל הביצועים שלו בהיכל. היה וזה לא יקרה אני מאמינה שבני יגיע לגמר בדרך אחרת כי זה לא יהיה שווה בלעדיו

didush100

New member
מה קרה לך? הוא בגמר בטוח אל תדאגי

אני מקווה שמישהו מהשלישיה אדם/אריק/מייקל יודח

didush100

New member
יש מצב

הבנתי שטולדנו מקורב להפקה ואם החתונה בראשון אז כבר אין לו שימוש הימור שלי זה אדם במידה ולא יעלה אוטומטית

למעלה