בוקר טוב לכל הנוכחים כל השורום זורום לכאן

אולי, אבל...

זה לא יעזור לו. הקריירה שלו אבודה. חוץ ממך ומרעות, מי יקנה את הדיסק שלו? אה, אולי איבונה... תהנו! גם ככה נכנס ונשאר בהיכל רק בזכות פרוטקציה וקשרים...

בת כמה את? 3 או 4?

בחיי המעריצות של מייקל נראה לי מתקופת היי פייב רק הגוף התפתח, והשכל נשאר בגיל ההתבגרות! תהיי בריאה!

אני לא בת 69 כמוך, אבל בעלת רוח צעירה ובוגרת

יותר! אגב, אני לא ממעריצותיו של מייקל ,נחשפתי אליו בעבר בהיי פייב דרך מעריצה שלא הבנתי מה כל הטירוף סביב הלהקה. אבל היום אני מעריכה יותר את מייקל.

לפי התשובה שלך אני מבינה מאיפה התסכול...

יבשושית שכמותך, 69 זה לא רק גיל... אולי אצלך ה- 123 זה הגיל, אבל רואים שאת בעלת רוח צעירה ובוגרת (NOT) סעי!

תיזהרי לא להידרס אני צריכה ליסוע

ברוורס כדי להגיע לגילך ולגילי האמיתי , כדי להבין על מה תיסכולי אם לא הערצתי בעבר את מייקל. בעיקר תיזהרי בלשונן המכוערת!

רוחי מאוד עצובה היום, 22 שנים מלאו

לפיגוע אוטובוס 405 אם אני לא טועה, שמחבל הפיל אותו לתהום ,היו המון הרוגים בתוכם אחותה של רוחמה, שהשאיר בעל ושלושה יתומים, יהי זיכרה של האחות ברוך
רוחמה היום מאוד עצובה, אפשר להבין אותה, ככל שהשנים חולפות הגעגועים מתעצמים למרות שממשיכים הלאה, רוחמה שלא תדעי צער,

silkii

New member
את מאיימת על אנשים פה באלימות פיזית?

לא מספיק האלימות המילולית שאת משתמשת כל הזמן?

השרדות10

New member
siklii-לא שמת לב איזה שנונה היא? חחחחחחחחחחח!

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח!

silkii

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח!

למעלה