מי שמדבר... את בכלל יודעת להתבטא בלי לקלל? אמאבא לא חינכו אותך? איפה גדלת בבית סוהר
ה השרדות10 New member 5/7/11 #116 מי שמדבר...../images/Emo31.gif את בכלל יודעת להתבטא בלי לקלל? אמאבא לא חינכו אותך? איפה גדלת בבית סוהר
מי שמדבר...../images/Emo31.gif את בכלל יודעת להתבטא בלי לקלל? אמאבא לא חינכו אותך? איפה גדלת בבית סוהר
ק קווין לטיפה 69 New member 5/7/11 #118 לא רשמת שלא תעני לי יותר? אז אנא ממך, תעמדי במילה שלך. אני ממש לא מעוניינת לדסקס איתך!
L lotaria Well-known member 5/7/11 #86 שומעים?יסמין,יסמין..איזה זכרונות מהאח הגדול.א איזה שיר נפלא.....אלירז..אלין...גואל
L lotaria Well-known member 5/7/11 #111 תגידו.מאיפה הגיע המייקל הזה?נכון הוא בחור ח חמד,מנומס,מתורבת,נראה טוב אבל לא ממש זמר ענק.בינוני לגמרי. חוץ מהיי 5 איפה הוא היה כל השנים?אף פעם לא ראיתי אותו או שמעתי איזה שיר שלו.פתאום צמח לו כוכב?מוזר
תגידו.מאיפה הגיע המייקל הזה?נכון הוא בחור ח חמד,מנומס,מתורבת,נראה טוב אבל לא ממש זמר ענק.בינוני לגמרי. חוץ מהיי 5 איפה הוא היה כל השנים?אף פעם לא ראיתי אותו או שמעתי איזה שיר שלו.פתאום צמח לו כוכב?מוזר
ק קווין לטיפה 69 New member 5/7/11 #115 אני בטוחה שנכנס בקומבינה להיכל! הוא הכי לא קשור שם, והבינוניות ומטה שולטת אצלו!!!
L lotaria Well-known member 5/7/11 #129 בוודאי שבגלל השתלטות השירים המזרחיים.הם כבשו כל חלקה טובה.מזל שיש בשישי שבת מוסיקה ישראלית נהדרת ב 103 בגלגל"ץ ועוד.
בוודאי שבגלל השתלטות השירים המזרחיים.הם כבשו כל חלקה טובה.מזל שיש בשישי שבת מוסיקה ישראלית נהדרת ב 103 בגלגל"ץ ועוד.
י ידידותי לסביבה88 New member 5/7/11 #135 גם לפני זה לא שמעו הרבה את השירים האלה יש מקום לכול הסיגנונות וחבל שלא משמיעים הרבה את השירים האלה אבל זה לא קשור למוזיקה מזרחית
גם לפני זה לא שמעו הרבה את השירים האלה יש מקום לכול הסיגנונות וחבל שלא משמיעים הרבה את השירים האלה אבל זה לא קשור למוזיקה מזרחית
L lotaria Well-known member 5/7/11 #120 איך נותנים לאלבז הזה להרוס את אחד השירים הכי היפים שלנו. בושה.
O ofirna21 New member 5/7/11 #133 בני אלבז מדהים.אין דברים כאלה .היחיד בארץ שיכול לשיר כל שיר בכל צורה .גאון. עולה ב10 דרגות על כולם
L lotaria Well-known member 5/7/11 #134 האלבז הזה אין לו מושג במוסיקה. הוא צ צורח לא שר.עוד מעט יעשו אותו קדוש ינשקו את ידיו ורגליו.
איבונה3 Well-known member 5/7/11 #136 עניין של טעם, לדעתי הוא הרס את חורשת האקליפטוס סופית ויהיה קשה מאוד לשקם אותה.... אגב, לא כל מי שיודע לצרוח יודע גם לשיר....
עניין של טעם, לדעתי הוא הרס את חורשת האקליפטוס סופית ויהיה קשה מאוד לשקם אותה.... אגב, לא כל מי שיודע לצרוח יודע גם לשיר....