דבר טוב
דבר רע
-יום שני

FeLL67

New member
שלי D:

טוב- השתחררנו מוקדם, חצי מהמורים חולים P: רע- התעודה שלי הולכת להיות פאקינג גרועה:(

נממ

בסוף כן עושים מועד ב' בלשון!!!!!! (כל הכיתה כמעט קיבלה 60 ומטה). שעתיים חופשיות במקום מת', קצת צחוקים בתעבורה.
מועד ב' אומר שאשכרה נצטרך ללמוד:S שיעור תעבורה שחוץ מהקצת צחוקים היה זוועתי למדי, ציון רע באנגלית בגלל שהיה מבחן נוראי :/

A Hilit

New member
מממ..

- יש חזרות עוד חצי שעה משאומר שאני הולכת לתופף היום
- סתם כזה איכסה לי בבצפר. למרות שאין אנגלית כי המורה בניתוח אבל שעתיים ערבית זה מספיק חפירות גמבלי זה

AliceQueen

New member
אנייי

- קיבלתי 91 בבוחן במתמטיקה!!!!!!!!11 אחרי כל הנכשלים שהיו לי במתמטיקה השנה זה שינוי מרענן :)
- יום חמישי אני צריכה להגיש עבודת חקר ענקיתתת בתעבורה ואפילו לא התחלתי אותה עדיין...

כמה יחידות את?

ואל דאגה, את יכולה לעשות את העבודת חקר ביום אחד..זה מה שאני עשיתי
ולא, לא כמו שאת חושבת- בלי שום העתק הדבק!! בהצלחה אגב

AliceQueen

New member
5 יח'../images/Emo122.gif

אוךך אינלי מושג מאיפה אני אוציא לו 20 עמ'... טוב נו, לפחות כבר עשיתי ת'מוד של השער

ממ

אתמול הייתה ההגרלה של המעבר לנעורים (מי לוקח איזה חדר=דירה..) קיבלתי את הדירה ליד זאתי שרציתי מלכתחילה, ובגלל שהיא מתפנה רק בערך עוד חודש חודשיים יש לי את הפריווילגיה לבחור בינה לבין עוד דירה שהיא במצב טיפונט יותר טוב..
דילמה!!
יש לי 3 עבודות באנגלית לתקן ולעשות ועבודת גמר בהיסטוריה- ביסוס תיאורטי+ ראשי פרקים לסיים עד מחר! אהה וזה עוד לא נגמר.! אני צכירה לקום בשעת אפס מחר כדי לשבת עם החונך שלי כדי שהוא יעבור על זה ויחתום לי כדי שאני אוכל להגיש את זה ולשלוח למשרד החינוך וכל השיט הזה..
יותר מידי עבודההה..!

../images/Emo187.gif

- המורה לספורט החליף את המורה להיסטוריה בשעה חמישית אז יצאנו למגרש הכדורגל והיה נורא כיף D: למרות שהייתה רוח והשיער שלי התעופף ופגם ביכולת התנועה שלי. XP
- יש לי עבודה לעשות. בערבית. עבודה, בערבית. וצריך לכתוב אותה בעברית!!! מה הפואנטה?! >______________< בכל מקרה, היא הייתה להיום בכלל אבל שכחתי מזה אז אמרתי שלא ידעתי שצריך להדפיס (באמת לא ידעתי אבל זה לא רלוונטי
) ואני אגיד מחר. איכס. דאמט. בלע. ואי אפשר להעתיק מויקיפדיה כי כולם עשו ככה. ;;; (והמורה גם ציינה באושר שהיא יכולה להיכנס לאינטרנט ולבדוק, כי יש לה נגיש בבית XD כמה אבו גוש מצידה.)

זה אפילו עוד יותר קקה עם פאטום

וכשאת לא יושבת ליד אורנית (או כל אדם נחמד אחר. לא שספיר לא נחמדה, אבל, היא צווחה כשהיא ראתה שציירתי את דגל פינלנד במחברת *גילגול עיניים) וכשאין כ"כ אנשים נחמדים בהקבצה.

Aqua Marine

New member
../images/Emo69.gif

סיימתי היום ב12, והיה בוחן קל בלשון
חזרתי רק עכשיו מבית הספר ><

danduuu

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo31.gif

:חופש!!! כן כן לא הייתי בביצפר-חופש לפני בגרות באנגלית
והיום יום הולדת לחברה הכי טובה שלי
אז הייתי אצלה בבוקר והיה ממש כיף [אחרי שלוש חתיכות של עוגות שונות ושני כדורי שוקולד
] וגם יום הולדת לסבא [איזה גיל מגניב-69
] אז עוד עוגה שאמא עשתה
|שמנהשמנהשמנה|
: מחר 2 בגרויות באנגלית
ואין לי כוח לזה, כי השנה הולך לי מזה חרא באנגלית כל הציונים שלי זה 70+ כשעד השנה הייתי מעל 90 כל הזמן
ואני מרגישה טיפשה כי זה המקצוע היחיד שהייתי ממש טובה בו וגם בזה יש לי ציונים חרא
אני ממש מקווה שילך לי טוב מחר =/

בהצלחה מחר אישתי!../images/Emo23.gif../images/Emo24.gif../images/Emo25.gif

ולסבא שלך יש גיל...אממ....בקיצור, תגידי לו שאת לא רוצה עוד דודים!

למעלה