:X ... אני מרגישה חולה שוב :(
פ פונצית גירל האמיתית New member 20/1/07 #140 היי, אם כבר לחלות, אז לחלות דרך נשיקה, זאת הדרך הכי טובה, לא? הסרט מרי אנטוונט השיעורי בית בלשון:S
D DarkSideOfTheMoon16 New member 20/1/07 #146 חחחח חמודה! ../images/Emo23.gif במחלת הנשיקה לא נדבקים בנשיקה... זה כמו וירוס כזה.. או חיידק שיש בגוף ומתעורר.. (נו לא זוכרת עזבו אותי.. |חבול) אני זוכרת שהיה את זה לבנדוד שלי.. מסכן הוא היה חולה כמעט חצי שנה..
חחחח חמודה! ../images/Emo23.gif במחלת הנשיקה לא נדבקים בנשיקה... זה כמו וירוס כזה.. או חיידק שיש בגוף ומתעורר.. (נו לא זוכרת עזבו אותי.. |חבול) אני זוכרת שהיה את זה לבנדוד שלי.. מסכן הוא היה חולה כמעט חצי שנה..
פ פונצית גירל האמיתית New member 23/1/07 #152 ../images/Emo6.gif לא.. אני יודעת שלא באמת מקבלים את מחלת הנשיקה מנשיקה
B BrowN EyeD GirL1 New member 20/1/07 #141 ../images/Emo13.gif :כיף לי שבן דוד שלי הקטן מעיר אותי,אפילו אם זה מוקדם.כיף לי לנהוג,אפילו שזה בגשם,וכיף שהיום יום שבת. :יש לי שיעורים במת' ואין לי כוח לזה,והחימום של האוטו עושה לי כאב ראש וגם החימום של המזגן ...
../images/Emo13.gif :כיף לי שבן דוד שלי הקטן מעיר אותי,אפילו אם זה מוקדם.כיף לי לנהוג,אפילו שזה בגשם,וכיף שהיום יום שבת. :יש לי שיעורים במת' ואין לי כוח לזה,והחימום של האוטו עושה לי כאב ראש וגם החימום של המזגן ...
B blacknwhite New member 20/1/07 #142 שבת! - קמתי היום בבוקר בבשבע שבע וחצי ונורא כאב לי... לקח איזה חצי שעה עד שהיה לי כוח לקום ולקחת אקמול... אוףףף... שבת היום! רציתי לישון עד מאוחר! - סופסוף קנו לי נעלי ספורט חדשות... אחרי שכבר חודש אני גונבת לאמא שלי את הנעליים... אנחנו באותה מידה חוצמזה, סיימתי עוד מטלה לכימיה (באו"פ) שזה טוב- כי גם המטלה הזאת מבחינתי היא כבר בונוס! והיום יום שבת והכי טוב- עדיין לא ברור, אבל יש סיכוי שמחר אני מתחילה שעה רביעית! על חשבון שעיים מת'! ישששש!
שבת! - קמתי היום בבוקר בבשבע שבע וחצי ונורא כאב לי... לקח איזה חצי שעה עד שהיה לי כוח לקום ולקחת אקמול... אוףףף... שבת היום! רציתי לישון עד מאוחר! - סופסוף קנו לי נעלי ספורט חדשות... אחרי שכבר חודש אני גונבת לאמא שלי את הנעליים... אנחנו באותה מידה חוצמזה, סיימתי עוד מטלה לכימיה (באו"פ) שזה טוב- כי גם המטלה הזאת מבחינתי היא כבר בונוס! והיום יום שבת והכי טוב- עדיין לא ברור, אבל יש סיכוי שמחר אני מתחילה שעה רביעית! על חשבון שעיים מת'! ישששש!
A Amir Noy New member 20/1/07 #144 שבת!! :כבר שבת =] עוד מעט חוזרים לשגרה...ומחר אני בתל אביב =] :היה סוף שבוע דפוק/מעפאן,היה חרא שבוע,מחר מבחן מועד ב' במת'...ואני בידיעה שכל האחרים מגיעים ב10 >< :[תוספת שלי P:]PlayRadioPlay! - At This Particular Moment In Time =]
שבת!! :כבר שבת =] עוד מעט חוזרים לשגרה...ומחר אני בתל אביב =] :היה סוף שבוע דפוק/מעפאן,היה חרא שבוע,מחר מבחן מועד ב' במת'...ואני בידיעה שכל האחרים מגיעים ב10 >< :[תוספת שלי P:]PlayRadioPlay! - At This Particular Moment In Time =]
א אטומיק בייגל New member 20/1/07 #145 ../images/Emo188.gif גשם D: כל היום משעמם לי ובלעכס >< ראיתי קודם במבי כוסאמק איזה סרט מפחיד ועצוב זה! ודאמט מחר בי"ס וזה יום מגעיללללל |:::::::::
../images/Emo188.gif גשם D: כל היום משעמם לי ובלעכס >< ראיתי קודם במבי כוסאמק איזה סרט מפחיד ועצוב זה! ודאמט מחר בי"ס וזה יום מגעיללללל |:::::::::
D DarkSideOfTheMoon16 New member 20/1/07 #147 שבתת שבת, אין לי תלונות בכלל מחר...פיסול, זה נחמד ניראה לי.. יש ביקורת עבודות והולכים לסקול אותי על כך שתליתי בובה תמימה ומסכנה.. (לא היה לי מה לעשות, והתחשק לי לעשות משהו חולני.. חוץ מזה, יש לזה משמעות.. ) מחר, לומדת עד 5 כי אני נשארת לשעתיים תרגום בסוף היום.. אה ויש לנו גם בחון בזה מחרר אוווף
שבתת שבת, אין לי תלונות בכלל מחר...פיסול, זה נחמד ניראה לי.. יש ביקורת עבודות והולכים לסקול אותי על כך שתליתי בובה תמימה ומסכנה.. (לא היה לי מה לעשות, והתחשק לי לעשות משהו חולני.. חוץ מזה, יש לזה משמעות.. ) מחר, לומדת עד 5 כי אני נשארת לשעתיים תרגום בסוף היום.. אה ויש לנו גם בחון בזה מחרר אוווף