דבר טוב
דבר רע
-יום שני

../images/Emo93.gif מחר בגרות!:/

אממ היה לי היום חופש בגלל הבגרות מחר.זה לא שעשיתי משהו מעניין-סתם התבטלתי ונחתי לי,וחברה שלי הייתה אצלי-אבל לפעמים זה נחמד לי לא לעשות כלום(אולי בגלל שאני בד"כ עסוקה
)...וואהאהא עוד חודש וחצי!אני לא מאמינה שזה כ"כ קרוב!מקווה שיעבור בשלום והכל יהיה בסדר!
:ממ תכננתי לעשות משהו ביום החופשי והחביב הזה,אבל כיוון שלא מצאתי מה לעשות נשארתי בבית.בווו!מחר בגרות באנגלית!אני לא לחוצה או משהו,אבל עדיין..בגרות.כבר כמה חודשים שלא עשיתי בגרות

../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

יש כאן אנשים שלא עושים בגרות במת' בסוף החודש ובכל זאת הבצפר מארגן להם חופש כי כל השכבה כן עושה? דברו איתי :)
יום נהדר:) יש לי שני שירים להופעה בסופ"ש, וקיבלתי 98 במת' אחרי שני מבחנים של 60. ובכלל היה לי ממש ממש כיף היום :)

הממ היום שלי היה חביב! ../images/Emo24.gif

אם כבר שאלת...
|טוב| היה יום נחמדי כזה, הייתי עם חברים בפארק והיה לנו כיף
( מי לאב פרינדס) וגם ביום רביעי אני מתכוונת לשבות גם אם השביתה לא מאושרת (למרות שהמחכנת שלנו אמרה שכן אז לאדעת) והודעתי לאמא מראש שאין שום סיכוי שאני קמה לבי"ס ביום רביעי
אה, וגם מחר אנחנו מתחילים ב9 במקום 8, שיעור תעבורה התבטל אז... אכן יום חביב! |רע|מממ יש מבחן בלשון ואין לי כח להתכונן, אני גם דיי בטוחה שאני לא צריכה אבל אמא מכריחה וזה.. ויש משהו שאני לא יודעת אם לשים בטוב או ברע... אני כרגע טוחנת עוגת שוקולד מדהימה
אה, וחפרתי, סורי

נשמע שלך היה יום לא רע בכלל../images/Emo3.gif

עוגה
זה הדובדבן שבקצפת של היום הזה
*האהא משחק מילים מטורף*

blacknwhite

New member
אני...

- אימון טניס שלישי ברצף! יששש! אבל אני שוברת את הרצף יום חמישי... וחוצמזה הורדתי השבוע 300 גר'...
אני הולכת בקטן (כל יום שני, פגישה עם דיאטנית ועם הקבוצה, נשים בנות 45+, מייגע ביותר, אבל ירדתו 4 וחצי קילו מאז ספטמבר! הכי כיף בעולם
)
- אמממ... אין ממש. לא יום עד כדי כך מדהים, אבל יום לא רע בכלל
והמון המון הצלחה לכל עושי-הבגרויות! לי יש עוד שנה להנות...

blacknwhite

New member
או, אני ראשונה!../images/Emo3.gif

- טוב, עצם העובדה שאני בכלל בבית בשעות מטורפות לחלוטין כמו 12:10 זה כבר טוב. ותודה לכל עושי הבגרויות באנגלית- גירשו את כל מי שלא עושה הביתה כי היה צריך את הכיתות... איזה כיף! חוצמזה, בגלל השביתה, התחלנו שעה שלישית, ואז למדנו שעתיים- שעתיים של העשרה.... חצי כיתה, מנהיגות כזה, וזה ממש כיף. היה אמור להיות גם שעה חמישית, אבל אני לא לומדת ערבית... אז שיחקתי אותה בענק, ובהצלחה לכל מי שעושה בגרות היום! רק בגלל שאני בבית עכשיו מגיע לכווולכם 100....
וואו, חפרתי. אני כ"כ מתרגשת...
- יש לי מטלה להגיש בכימיה (לאוניברסיטה) ואמנם עשיתי חלק, אבל חלק אני לא יודעת איך לעשות, וזה להיום, וזה מבאס. אבל לפחות אני בבית ויש לי זמן

למעלה