דבר טוב
דבר רע
- ראשון

Itay Simons

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo45.gif../images/Emo31.gif-שלישי../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

לפחות היום נגמר
בוחן כושל במתמטיקה

LiLuLiL

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo31.gif

קיבלתי 95 בבוחן במתמטיקה
הלכנו למועדונית כזאת, זה כמו מקום מפגש של ילדים עם פיגור שיכלי בכל הגילאים דתיים חילונים וכו' והתנדבנו שם.. והיה ממש קשה, לראות אותם וזה.

../images/Emo3.gif

:למדתי היום רק שעתיים,ומחר אני מתחילה ב11 וחצי^^..אהה וקבלתי 95 במת'!אני לא מאמינה!^^
:יום מבוזבז.הייתה לי תחושה שלא שווה ללכת לביה"ס היום.בפעם הבאה אני אקשיב לתחושה שלי

The Cat Woman

New member
בלאט...

אין... פשוט יום חרא...
איחרתי היום לבסיס (כרגיל... בזמן האחרון אני לא מצליחה לקום מוקדם! וזה בעיקר כי אני הולכת לישון מאוד מאוחר בגלל הפסיכו'), המפקד התעצבן ועצבן אותי גם בדרך, היה בא לי לבעוט בו. היה לנו מסדר מסריח ועמדתי שעה בקור כמו כלבה... ואח"כ יש להם עוד חוצפה לרצות לשפוט אותי על זה ש"הפרעתי למהלך המסדר" כשאמרתי להם שנשבר לי הגב ואני לא יכולה לעמוד יותר! (אין כבוד לפז"מ... אני לא מאמינה שאני עדיין מגיעה למסדרים כשבעוד 35 יום אני אזרחית!)

נממ

כנראה יוצאת לשופינג ביום שישי עם חברות (אם לא ירד יותר מידי גשם><)
אמרו לנו את התאריך של הבגרות במת', מקסים אני יכולה לשכוח סופית מחופש פסח. עוד יומיים מבחן בספרות כיתה אחרי שחודשיים בערך לא מקשיבה לה וגוגל לא עובד לי אז אני לא מוצאת סיכומים!!! בלאט, והיא פשוט לא יודעת להכתיב><

blacknwhite

New member
חופש זה כיף. גם תיאטרון../images/Emo9.gif

אוקיי... שתיתי ממש עכשיו מיץ מלא סוכר. יהיו פה המון סמיילים. לא מומלץ לחולי לב ונשים בהריון.
- קר בחוץ, והלכתי מתחנת האוטובוס הביתה ב11 ורבע בגשם.
- הייתי כל היום בבית.
מתוך כל היום הזה, שעה למדתי כימיה. השעה הזאת עזרה לי להבין שאני יודעת את החומר די טוב, ושאני כנראה עוברת את המבחן יחסית בקלות.
חוצמזה, היה תיאטרון
והיה מעולה
כרגיל
ובקיצור, אני במצב רוח ממש טוב
זהו, נגמר התקף הסמיילים...

Itay Simons

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo45.gif../images/Emo31.gif-רביעי

100 בערבית
לחץ לחץ לחץ

Liquid Dreams

New member
האמ.

- עשיתי שתי טעויות באנגלית. איזה כיף זה לדעת שאני לא יודעת כל מה שמלמדים השנה><
- היא עדיין עשתה לי בושות אתמול><<<<<<<<<<<

LiLuLiL

New member
../images/Emo11.gif

הלכתי מבית ספר ב11 וחצי ועשיתי אקסטרה אקסטרה הליכה
קיבלתי במבחם בתנך 62

ש נ י1

New member
סוף סוף יום בלי גשם

- לא הלכתי לביה"ס ונהנתי אתמול במסיבה
- המורה שלי לסוציולוגיה הולכת לרצוח אותי בדם קר

dralan

New member
:)

טוב - חלק מהכיתה הלכה לבדוק ישיבה, מה שאומר חופש בשבילי רע - אין כרגע

The Cat Woman

New member
גררר

היום עבר בסבבה, הספקתי ללמוד קצת בבסיס ולעשות מבחן התקדמות 1 שנראה לי שהלך לי די טוב.
ראיתי תמונות של איזה 200 חיילים ועברתי על הפרטים של כל אחד מהם. זה לקח לי 3 פאקינג שעות! ללא ספק פעולה סיזיפית...

blacknwhite

New member
עוד יום עבר...

- היה יום שלא דרש שום פעילות מוחית מסובכת.
פשוט לא ממש עשיתי שומדבר חשוב היום.
- הייתי בסוף כן צריכה לקום, והייתי תקועה בבצפר עד 4 והסבירו לנו על סמים וכאלה. זה חשוב, זה אפילו מעניין, כשזה עובר את גבול ה3-4 שעות זה מוגזם. הלכתי הביתה ב-4, זה היה אמור להמשך עד 8! פשוט הברזתי באמצע...

genz

New member
תוסיף לעצמך משהו טוב שקרה

"יצאתי גברגבר"
ברצינות אחי, מזה תודה :)

Itay Simons

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo45.gif../images/Emo31.gif-חמישי

עשיתי לי יום חופש
נמנמנמ זה אמור לגמור לי את המנות של ספורט...ובטח הפסדתי חומר במתמטיקה..ניחא

למעלה