דבר טוב
דבר רע
-ראשון

Super Alonit

New member
מזל טוב! ../images/Emo24.gif כל הכבוד!:]

: אני לא לומדת מחר! חה.
: אף אחד מהחברים הקמצנים שלי לא מוכן לבוא איתי לת"א מחר בבוקר.

blacknwhite

New member
מזל טוב! ../images/Emo13.gif *הולכת עם הזרם* ../images/Emo3.gif

כל הכבוד לך!
- היה יום די קל, ומסתבר שחברה שלי וידיד שלי התנשקו אתמול בדייט (ומישהי מהשכבה במקרה ראתה אותם...) ועכשיו, כמובן, כל הבנות מהכיתה יודעות (ובטח גם כמה בנים...) ולמרות שזה עדיין לא באמת פומבי, הם כל כך חמודים!
- היה ממש קשה בתיאטרון היום. אני לא מאמינה שהכנסתי את זה לקטגוריה של
אבל בכל זאת... השיחה היתה לי קשה וזה העלה לי דברים שהפסקתי לחשוב עליהם בחודש האחרון בגלל שהיה לי קשה, ועכשיו אני מרגישה רע... ואני לא בטוחה בגלל מה... דייט שלא הלך-למרות שהשלמתי עם זה, פנימיה כן\לא, סרטן של סבתא... כל מיני כאלה.

danduuu

New member
מזל טוב!! זה לא פייר../images/Emo7.gif

אתה התחלת רק לא מזמן נכון? אמאלה אני לומדת יותר משנה !!! *אכולת קנאה* אבל בכל זאת, המון המון מזל טוב מותק
קיבלתי 93 במבחן באנגלית [מודל G-רמה הכי קשה
] ואמ בן דוד שלי היה אצלנו קצת היום, ודיברתי איתו המון באנגלית וגיליתי שהוא רואה כמעט את כל הסדרות שאני רואה וסתם היה נחמד :)
ממ אין בינתיים ב"ה

danduuu

New member
אה אז לא כ"כ הרבה זמן אחרי,

אני התחלתי בפברואר, אבל הייתה לי הפסקה של יותר מחודשיים מאמצע אפריל עד תחילת יוני בערך, בגלל ניתוח וכאלה, ואז הפסקה של עוד חודש בזמן המלחמה =/

blacknwhite

New member
סופשבוע!

- היה לי היום שלב שהרגשתי ממש רע, בלי שום סיבה הגיונית. הייתי ממש מדוכאת לאיזה שעתיים. איכסה.
- יומולדת לאח ואחות שלי! (תאומים) הם בני 10 היום, ולזכותם יאמר שהם חמודים
והיתה לי שיחת טלפון ארוכה וממש טובה עם חברה טובה שלי, שלא היתה לי איתה שיחה ארוכה כבר די הרבה זמן. זה ממש גרם לי להרגיש הרבה יותר טוב.

:]

סופ"ש! ^______^
היום בערב נפגשים כמה חברים ויהיה נחמד. D: אני מקווה.
הכנתי עם ההורים שלי גלידת תות כזאת טעימה שאמא שלי מכינה לפעמים אז מחר היא תהיה מוכנה ויאמי
D:::::
פורים מתקרב וזה אומר מפגש D::::::::
פורים מתקרב והתחפושת שלי לא מוכנה ~_~ תום פוצי הביא לי שמלה לתחפושת אבל אני צריכה לבדוק אם היא טובה ובשביל זה צריך לכבס אותה כי היא מצחינה. XD דאמט, אני הולכת ללבוש שמלה. X_X
כואב/מציק לי בחניכיים, נראה לי שצומחת לי שן. כדאי לה שתצמח, זה קורה לי מלא פעמים ואין שיניים חדשות. o_O
(זה מיום רביעי) יש לי עבודה חדשה באנגלית
אני רעבה.

למעלה