דבר טוב
דבר רע
-ראשון

blacknwhite

New member
פעילות סמים?

אני אמורה להעביר לכיתה שלי (עם עוד כמה ילדים) פעילות על סמים. זה חלק מפרויקט עמיתים או משהו?

אזור ירושלים.

את כנראה היית בסדנא של אזור ת"א, הילדים מהשכבה שלי היו עם מחוז ירושלים או משהו בסגנון.

blacknwhite

New member
אני באמת הייתי עם כל האלה מת"א

והגיוני שאלה מירושלים יהיו עם אלה מירושלים
טוב, אני מקווה שלפחות תהני מהפעילות בתורך

Super Alonit

New member
יום נפלא../images/Emo9.gif

: יום קצר ונפלא. אני מקווה שהוא לא יהרס או משהו.
: אין

blacknwhite

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo31.gif

- יום חופש היום אחרי הטיו"ש. אה, ותיאטרון בערב
וסופסוף מצאתי זמן וכוח נפשי לנסות לנגן שוב בגיטרה. כל מיני דברים, לא קשורים לכלום.
- ולכן כמובן גיליתי מחדש שאני ממש, אבל ממש, גרועה על גיטרה. וזה מתסכל אותי נורא. ידעתי שהיתה איזושהי סיבה שהפסקתי לנגן לכמה זמן. אני כ"כ גרועה
אה, עוד
אחד- חברה שלי וידיד שלי יוצאים ביחד היום, בוולנטיינז דיי
הוא לא ממש יודע, אבל אני- בתור החברה הטובה של חברה שלו- הפכתי לחפרפרת
אני יודעת הכל! לא, לי אין שום דייט, אבל הי- אם הייתי רוצה, הייתי גם מוצאת לי אחד...

Liquid Dreams

New member
יאאD:::

הפכתי למנהלת בקומונה של הראסמוס
D::::::: וגם רוב הסיכויים שירשו לי ללכת למפגש פורים
אולי גם לא ירשו..

Liquid Dreams

New member
XD אף אחת לא הייתה><

כבר חודשים לא הייתה אף מנהלת, הן לא נכנסו>< עוד כשהצטרפתי הן לא היו. חוץ מזה שהעיפו אותן עכשיו כשהכניסו אותי ועוד אחתXD

איזה יום!:)

:היה כ"כ כיף בביה"ס היום!נתנו למי שרוצה לכתוב בהפסקה כרטיסי ברכה ואז חלקו את בכיתות בשיעורים,וקבלתי כמה כרטיסי ברכה^^.ואז בהפסקה כמעט שנאנסתי ע"י שני ילדים מהכיתה שלי שניסו להכריח אותי לרקוד איתם ואלס(זה לא היה מהנה,אבל היה מצחיק ברמות!XDDD),היה מצחיק אפילו בשיעור פסיכו',ואממ כרגע סופר לי על מקרהשקרה היום בחזרות: נפלו למפיק/במאי שלנו קונדומים מהתיקXDDD אה!ו-94 באנגלית במודול F..מכובד בהחלט:)
:פשוט אין:)

danduuu

New member
אמאלה איזה במאי/מפיק מפחידXDDD

וואו יפה על הציון באנגלית!! רגע! הגיעו כבר הציונים של הבגרויות באינטרנט?
כי בדקתי השבוע ולא היו!

XDDD זה לא מפחיד כמו שזה מצחיק...

ממש נקרעתי כשסיפרו לי את זה,כי עם כל הכבוד לו הוא נראה בדיוק אחד ש..אחמ...לא משנה
לא,זה לא הציון של הבגרות,עשיתי בגרות רקב- E,זה סתם ציון של מבחן
אני לא בודקת בכלל,בשביל זה יש את החרשנים מהכיתה המדעית שבודקים כל יום

נממ

אני אולי אומרת את זה כל יומיים אבל פשוט נמאס לי מהבצפר כבר!!!!!! מבחן במת' שאני לא יודעת כלום ביום ראשון, מחר מבחן בספרות מורחב, מיליון שיעורים באנגלית, עבודת הגשה בלשון, ארגגגג><
וולנטיינס המזדרגג.
אנשים מעצבנים.
בסופ"ש אם אני לא אהרוג את עצמי עם הלימודים אז אמור להיות טוב, אבל שיבוא כבר><

למעלה