דבר טוב
דבר רע
-ראשון

אלאנקה

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo31.gif

-אמא בישלה היום אוכל טעיםD:
-ירד גשם
-יש לי מחר מבחן בתורה
אין לי כח להתאמן. יותר מדי חומר, ויותר מדי מעצבן, ויותר מדי עצלנית
-יש לי שנה הבאה בגרות בגמרא. על הרבה יחידות... לא רוצה
...אין לי כח
.

../images/Emo188.gif

גשם!!!!!
וגם בשעה-שעתיים האחרונות יש כאן רעמים
(וגם ברקים מן הסתם, רק שהתריס סגור ואנלא רואה אותם XD)
הייתי היום במכון ויצמן, משהו משיעור מדעים. זה היה נחמד. P:
גרמו לנו לחכות לאוטובוס משהו כמו 10 דקות בקור ובגשם, בתוך האוטובוס נטפו עליי מים ונוצרה על הרצפה שלולית שהרטיבה לי את התיק לגמרי והרסה מחברת שהייתה בתוכו, הנעליים שלי היו רטובות כל היום וגם התיק והז'קט, ודווקא עד שהנעליים התחילו קצת להתייבש, בדרך לאוטו כשאמא שלי באה לאסוף אותי דרכתי בתוך שלולית, ואז גם מול הדלת של הבית XD נעלי בד זה לא מתאים לגשם
מהצהריים כבר כואב לי הגרון
מחר המבחן על המושגים והיום למדתי את רוב המושגים ואני מקווה לטוב. זה היה מייגע ומציק ללמוד לזה ><
אני כבר מאחרת ביומיים את מועד ההגשה של אחת העבודות שלי באנגלית. התחלתי אותה שלשום בערב (כשזה היה לאתמול) ובלילה נשאר לי חלק אחד נוראי ומעצבן ולא סיימתי אותו, ואין לי מושג איך לעזאזל אני אעשה אותו. =\ והעבודה השניה ליום ראשון וגם איתה אני לא יודעת מה אני אעשה ><
רציתי לישון בשעה נורמלית היום, אבל הלך הסיכוי ><
כנראה שלא יהיה לנו ספר מחזור כי לא הגשנו את כל החומרים בזמן והיום היה המועד האחרון להגיש לבית הדפוס נראה לי (וגם אם כן היו מגישים היום לבית הדפוס היינו מקבלים את הספרים רק באמצע יולי). האמת, אני לא יודעת אם זה טוב או רע כ"כ... (דאמט אני מברברת כ"כ הרבה X_X)

Itay Simons

New member
../images/Emo220.gifדבר טוב../images/Emo45.gif דבר רע../images/Emo31.gif- חמישי

יש לי 3 שעות חופשיות עכשיו
אין לי כוח ללכת הביתה ולחזור שוב :X מקסימום אני ארדם באיזו פינה

Super Alonit

New member
ראשונה../images/Emo3.gif

היה לנו היום תרגיל פינוי למקלטים וכיתת תולדות האומנות היא במקלט אז לא למדנו 3 שעות כי היו צריכים לפנות אותה מחפצים חסרי תועלת כמו שולחנות ושיט כזה.
בפעם הראשונה בחיי הכנתי פסטה שהיא לא קשה מדי, רכה מדי, מתפוררת, נמסה, מודבקת בגוש ענק או משהו מזעזע בסגנון. ווהו!
החיים יפים וטוב לי, והולך להיות סופשבוע מופלא וכבר יש לי המון תוכניות נהדרות לפסח. כיףכיףכיף
אני גרועה במת' ובקרוב מבחן
ובנוסף יש לי מחר הרצאה באנגלית ואין לי מושג מה לעזאזל אני הולכת לעשות שם ואיך ועל מה אני מרצה.
ועכשיו אם תסלחו לי, אני הולכת לאכול את הפסטה המוצלחת והעשויה היטב שהכנתי ב ע צ מ י
~מתלהבת~

danduuu

New member
כל הכבוד על הפסטה!!!

מה זה? זאת רק אני או שכולם אכלו פסטה היום?
גם אני , גם חברה טובה שלי הכינה לעצמה פסטה, וגם את! זה מפחיד
בכמה יחידות את במת'? אם זה 3 אולי אני אוכל לעזור לך

Super Alonit

New member
אני חולת פסטה,

אני אוכלת פסטה בערך כל יום בחיים שלי.
במקרה הפעם היא הייתה עשויה כמו שצריך ולא ע"י אמא
אני ב-4 אבל אני נבחנת השנה על 003 (וגרועה בזה.
) דווקא ב-005 שאמור להיות לי הכי קשה יש לי ממוצע 96 וב-003 יש לי ממוצע 70 ומשהו... :X קריפי. אם תוכלי לעזור לי אז אני אודה לך מאוד

blacknwhite

New member
מזל טוב על הפסטה!../images/Emo6.gif

תשלחי לי קצת איכשהו, נורא בא לי פסטה עכשיו

Super Alonit

New member
אני יכולה לשלוח לך

פסטה וירטואלית במסר, או אמיתית בדואר אבל זה עלול להעלות עובש עד שתפתחי את זה
עדיף שפשוט תבואי לסעוד איתי, יהיה כיף! באמת

Itay Simons

New member
היי!

בדיוק ביום שלישי הכנתי פסטה ויצא מעולה (לשם שינוי)! יצא ממש טעים. אני סוגד לעצמי על זה!
סגידה בדיוק פה----> ~סגידה~

Super Alonit

New member
~סוגדת לך~

והיי, לא הזמנת אותי לטעום אפילו!
חוצפן.
ואני כ"כ אוהבת פסטה, כ"כ כ"כ

Itay Simons

New member
אני אכין השבוע מנה כפולה ואביא לך ח

צי. ובתמורה את תכיני לי גם
דיל?

Super Alonit

New member
עשינו עסק../images/Emo98.gif

אבל אולי עדיף שאני אכין עוגיות או משהו כזה שאני בטוח טובה בו, בפוקס יצאה לי פסטה אכילה הפעם

../images/Emo7.gif

טוב, כמובן הבנתם כבר שהלכה לי כנראה הטיסה ללונדון, אבל אני אופטימית, יהיה טוב! (לאאאא
)
יש לי מחר מבחן בתנ"ך ואין לי כח ללמווווודדדד
קיבלנו "גליון ציונים" (כי זו לא תעודה, נוו זה הזה של היום הורים, שהיה במקרה אתמול והמורה אמרה שאני לא צריכה לבוא בכלל
) והיו לי ציונים סבבה כזה...חביבים...אמא שלי נורא התלהבה אבל לא הבנתי למה
מחר מצלמים עוד שתי סצנות ואין לי איך ללכת לקנות בדים כי אשכרה יורד ברד בחוץ, המורה צריך להביא לי את הציוד והוא לא יכול, שוב, מאותה הסיבה בדיוק, ואני שוקלת אם להבריז מבי"ס מחר רק בשביל לצלם!
מחר מצלמיייייםםם!
טוב, אני אפסיק לחפור כיכיכי צריך 8-|

blacknwhite

New member
איך ברד אצלך? בת"א שמשי ויפה!../images/Emo2.gif

ואת בפ"ת, לא? זה די קרוב...

למעלה