דבר טוב
דבר רע
-ראשון

blacknwhite

New member
גם בת"א בבוקר...

אבל מאז היה רק גשם, וגם זה בהפסקות... מצד שני, כנראה בכל זאת אין לי טניס בסוף! ארגג&$%#$%@

Super Alonit

New member
אני קמה ב-6:20 ויוצאת מהבית ב-7

ככה שהייתי במבשרת בדיוק כשהשלג התחיל.
(אבל לא ראיתי אותו מצטבר ולבן מגניב וזה כמוכם
)

וואו, מוקדם 0.0

גם אנחנו לא ראינו אותו מצטבר ולבן ומגניב, הוא בקושי הספיק להגיע לרצפה לפני שהוא נמס, כי הוא ירד עם גשם וזה. P:

Super Alonit

New member
~נושמת בהקלה~

לפחות לא הפסדתי כלום...
יופי, אפשר להפסיק להתייסר

blacknwhite

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo31.gif

אולי, רק אולי, אם הסופה לא תחזור בטעות, אני אצליח סופסוף ללכת לטניס! הגיע הזמן... ויש תיאטרון בערב, ואני חייבת לציין שאני מתה על "נציגת בית הספר"- מורה לגיאוגרפיה שמלווה את ההצגה, והיא פשוט האדם הכי נחמד שקיים על הפלנטה הזאת!
היום הגרשתי ממש חרא בביה"ס לאיזה חצי שעה (לא ממש פיזית) ופשוט הסתובבתי והתעצבנתי על אנשים תמימים בגלל הדברים הכי קטנים, כולל להעיף למישהו את הקלמר שלי בפרצוף אחרי שהוא לקח לי אותו, ולהגיד למי שיצאתי איתו פעמיים (ואמר שהוא מאוהב בי...
) "לך מפה!!!" בצורה ממש מכוערת אחרי שהוא בסה"כ ניסה לברר מה עובר עלי. אז אמנם הוא סופסוף הפסיק לעקוב אחרי, אבל לא נעים לי ממנו, אבל אין לי עצבים להתנצל. אין לי כוח אליו. מי אמר לו ללכת להציק לי? סורי על החפירה

../images/Emo188.gif

גשם וברקים ורעמים וברד ובבוקר גם שלג!
היה היום תרגיל בטחון כזה של מקלטים, והיה צפוף וישבו לידי שני ערסים דוחים שהציקו לכל העולם ובא לי להרוג אותם >.>
עדיין יש לי את העבודה ההיא באנגלית, זאת שהייתה לאתמול... XD
אתמול גיליתי שחזרו לשדר בנות גילמור! גיליתי די באיחור אמנם, אבל משודרות עונות 3 ו6 שכבר ראיתי אז לא פספסתי משהו. אני אחזור לראות מהיום.

LadySilkworm

New member
שלג ../images/Emo99.gif

איזה כיף זה. כל היום חיכינו שישחררו אותנו מוקדם XD

Super Alonit

New member
יווווו כן!

יצאתי לנס ציונה בבוקר באיזה 7, ופתאום(!) בנוסף לגשם ולברד, מתחיל לרדת שלג! ואני כולי "לאאאא!!!!1 אני לא חוזרת לנס ציונה כשיורד כאן שלג!" אבל בי"ס וזה, אין ברירה.
בכל מקרה השלג לא נתפס. מקווה שהוא יתפס בסופשבוע

הוא לא.

אני חושבת שאמרו בתחזית שהשלג לא ימשיך יותר אבל עזבי נתפס או לא, זה יפה כשהוא יורד ^^

Super Alonit

New member
בתחזית טועים!../images/Emo7.gif

הוא ימשיך וימשיך ואני אבנה לי איש שלג נפלא ואשת שלג ואיגלו ואשחק בשלג ויהיה לי ממש כיף!

למעלה