דבר טוב
דבר רע
-ראשון

The Cat Woman

New member
אההה.........

כואב לי הראש.
אני ואמא שלי עדיין לא מדברות וזה כ"כ טיפשי שהיום אני הולכת לשים לזה סוף.
שיעורי הבית לא נגמרים! נמאס לי כבר ללמוד! ונשאר לי עוד כ"כ הרבה ...
עוד יום עבר כשכל מרכיביו גועל נפש אך בכל זאת- אני לא חשה ממורמרת.

The Cat Woman

New member
../images/Emo123.gif מואההה אה אההה!

נו, אמרתי לו לא להתעסק עם הקארמה ושהכל יחזור אליו....

A Hilit

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif זה מה שעושה לך את היום?../images/Emo6.gif

mary06

New member
סיוט אחד גדול..<ארוך.אם משעמם לכם>

מתכונת מעבדה בפיסיקה גאד דאם..בוחרים מעטפה אחת מתוך 10 ונבחנים על מה שיוצא, יצא לי סה"כ ניסוי קליל, מהיר לא יותר מדיי חומר ובאמת אין בו איפה להסתבך..אמצע הניסוי המכשיר המטומטם מתפגר לי! עד שהמורה התפנתה לעזור לי, עד שהיא חיפשה מכשיר שעובד (ג'יזס זה כמו חינוך במדינת עולם 3..) ובסוף נאלצתי לחכות שהעמדה השנייה תתפנה, עברה למעלה משעה! שעה שבה ישבתי במעבדה מסריחה והסתכלתי על אנשים מסיימים תמתכונת והולכים ): וזה עוד לא הסוף, אחרי שהשלמתי תניסוי הדפוק בא המורה השני לפיזיקה (המפחיד מביניהם..) ושאל שאלות על הניסוי, ידעתי הכל עד שהוא הפיל עליי שיט ועוד אמר "זה לא נמצא בנוסחאות" ואז ניסה להסביר לי בסיפור ארוך על אלקטרונים במוליך..לעזאזל!
ישבתי כמה שעות לסכם "סיפור פשוט" (בהחלט לא פשוט וכל כך מטומטם) למבחן בספרות, ואנחנו צריכים בקסם ליצור 4 עמודי סיכום עם דברים מרכזיים מתוך 22(!) עמודי בולשיט לא מובן..הגעתי כבר לחלק של "סיום" ומה שכתוב בסיכום זה הדבר הכי לא ברור שאפשר היה לכתוב על הסיום..יופי נתקעתי עם סיכום של 3.8 עמודים ללא סיום..עד כמה זה דפוק? לא מוצאת נקודת אור חיובית ביום הזה, חוץ מזה שהוא נגמר.. שני נעים לכולם, שינה ערבה לשוכני מחוז ת"א..

Kezia

New member
אויש, המבחן הזה...

בבגרות היה לנו בוחן רוסי מפחיד ביותר ששאל שאלות שאף פעם לא שאלו אותנו לפני זה על הניסויים. כולם קיבלו אצלו בסביבות ה-60 ואז המורה שלנו ישב איתו איזה שעה והתווכח איתו שיעלה לנו את הציונים. זה עבד

A Hilit

New member
נאמר לי שתהיה שביתה.

היה כתוב בחדשות כיתות ז' עד י"ב
הלכתי לישון ב3 בלילה אחרי שאכלתי בורגוס עם חברים
העירו אותי בשמונה ורבע בבוקר בצרחות שאני צכה להגיע לפארק כדי לעשות הפעלות לילדים בכיתה ב' וכי אמרו לי שלא תהיה שביתה בסוף..היה חם, היה מתיש היה מזוויע
שום דבר לא ישנה לי את המצברוח כרגע=] ידיד שלי "הרים" באס שהייתה בקונסרוטוריון והשאיל לי אותה לכמה זמן שארצה [סתם שתדעו. זאת פנדר ג'אז בס
] הו. קשוח.

Lillith Dirge

New member
שלום אנשים.

אני מסתפרת וצובעת מתישהו את השיער והתעודת זהות שלי צריכה להגיע. אה כן ואני מתחילה את חופש פסח שבוע לפני כי השכבה בגדנ"עעע :D
בדד :'(

למעלה