דבר טוב
דבר רע
-ראשון

Itay Simons

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo45.gif../images/Emo31.gif-שני

שביתה
מחר מבחן במתמטיקה. לא התחלתי ללמוד. לא באמת אכפת לי ><

Transcending

New member
תלמד:\

מחר שביתה [הגיע הזמן
]
רבתי עם אמא שלי כי רציתי להבריז מהיציאה לבית לוינשטיין
יש עוד אבל נהה

Super Alonit

New member
מחר שביתה?! מהמהמה? ../images/Emo12.gif

למי? אולי גם אני נכללת בין אותם ברי מזל
יואו. בית לווינשטיין. היה מזעזע. במשך חודש אחרי זה היו לי סיוטים כל פעם שנכנסתי למכונית.

Super Alonit

New member
זה מקום לאנשים עם נכות או שיתוק

או משהו, כתוצאה מתאונת אופנוע, מכונית ושות'. זה מה שהבנתי, בערך.

בהצלחה לך. וכדאי שתלמד. P:

הלך טוב במבחן בהיסטוריה. הניסוח בשאלה האחרונה יצא לא אנושי אבל לפחות התוכן נכון. אני מקווה.
מחר שביתה באזור שלי אבל לאאא, לי יש סיור למכון ויצמן.
(אני עוד לא יודעת אם זה מתבטל אבל אני משערת שלא כי זה לא משהו שמבטלים יום לפני וכאלה)
יש לי עוד כמה ימים ללמוד את המושגים למיצ"ב הדבילי כי המבחן הפנימי הוא רק ביום חמישי
לעומת זאת את העבודות באנגלית אני חייבת לעשות כבר >< אחת חייבת להיות גמורה עד מחרתיים ודווקא אותה לא התחלתי.
לא היה לי היום ערבית!! D: המורה לא הגיעה אז הייתה שעה אחת חופשית ובשניה בא חייל מהמודיעין לשכנע אותנו לקחת מגמת ערבית בתיכון כדי להצטרף למודיעין. (ידעתם שפעם שלחו באיזה כפר ערבי חמור תופת לכביש ראשי שכזה? חמור! פסיכים >_<) ובכלל לא כזה למדתי היום - הייתה שעה של כינוס שכבתי (כמה שהרכזת ומנהל הבית אוהבים לרדת עלינו להגיד שאנחנו דפוקים וחסרי תועלת...
) ועוד שעה של הרצאה על זה"ב (וטפ -_-"), מה שמשאיר שעה של מבחן ושעה של גאומטריה

Super Alonit

New member
מגמת ערבית? ../images/Emo5.gif

תתלי את עצמך מראש ותחסכי את הסבל.
ותחשבי, שכל מה שאת שומעת על כמה שאת דפוקה וחסרת תועלת... אני שומעת את זה כל יום בבית.
[מוטיב חוזר בקטע:
]

אל דאגה, לא חושבת ../images/Emo3.gif

אתמול אח שלי שאל אותי איזה מגמות אני רוצה לקחת בתיכון והוא אמר שאם אני אקח ערבית אני לא חוזרת הביתה. XD (אני בכלל עוד לא יודעת מה אני אקח, אבל ערבית אני בטוח לא אקח.)

למעלה