דיג'יקון 2006

../images/Emo41.gifדיג'יקון 2006../images/Emo41.gif../images/Emo70.gif

(כי גם לנו מגיע שם מגניב ];) המקום: פארק הירקון, תל-אביב. היום: שלישי. התאריך: 1/8/06 השעה: 11:00 התוכנית: פיקניק. עד כה אישרו הגעתם: שי יאנה נדב קיפי טלי מיתר אני מה עם ליסטה ואורנית? בקשר לתוכנית: המ...אמנם נכתב "פיקניק" כי זה מה שהציעו (אני חושב שזו הייתה מיי), אבל אין לי כל-כך מושג איך אמורים לארגן פיקניק, ובגלל שאף-אחד מכם לא עוזר, הנה שיחה עם טלי: star אומר/ת: אבל צריך מישהו שיביא שמיכות (אחת או שתיים) - למרות שזה לא קריטי בקיץ. אפשר אפילו לוותר על זה לגמרי בעצם, הדשא לא יהיה רטוב star אומר/ת: אז הבעייה היחידה היא אוכל Springheeled Jack אומר/ת: ומה עושים עם זה? star אומר/ת: אי אפשר לדעת מה כל אחד אוהב לאכול אז זאת קצת בעייה... star אומר/ת: אפשר לעשות פיקניק של פיתות וחומוס וחמוצים אם אף אחד לא יתנגד לזה. בשר בטח לא יעבוד כי יש צמחונים בפורום וזה גם יותר קשה לארגן Springheeled Jack אומר/ת: כן... star אומר/ת: אפשר לפתוח שרשור חדש כדי לארגן את המפגש ולשאול שם אם זה בסדר עם כולם, ואז להחליט מי מביא מה (ובכל מקרה שכל אחד יביא גם מספיק כסף לאוכל) אפשר גם שמישהו אחד יקנה הכל ואנשים יחזירו לו כסף, זה יהיה יותר מסודר... אבל צריך מישהו שיכול לסחוב את הדברים לשם star אומר/ת: צריך גם לדעת כמה לקנות... וחוץ מאוכל צריך כלים חד פעמיים... זה מוסכם עליכם? תכתבו מה דעתכם, בבקשה... וליסטה, תוכלי לנעוץ את השרשור? תודה.

star_female

New member
מי שמסכים עם האוכל שיכתוב ../images/Emo45.gif

ומי שלא שגם יגיב, כדי לדעת אם צריך לחשוב על משהו אחר...

strawberrys

New member
אני נגד זה../images/Emo31.gif

פשוט חומוס וחמוצים זה קצת מגעיל כזה, לא יודעת זה מזכיר לי מסיבות סיום מהבית ספר ביסודי וכל מיני דברים כאלה.. וזה גם נמרח ובלעע, לא משנה, אני נגד בקיצור.

strawberrys

New member
אני נגד שמישהו אחד יקנה הכל..

לדעתי זה כבר עודף ארגון. בואו נהיה טיפה ספונטניים. שכל אחד יביא מה שהוא רוצה. כלומר, נתאם בערך שחלק יביאו שתייה וחלק אוכל או משהו כזה, וזהו. שכל אחד יביא מה שהוא רוצה, בכמות שתספיק לכולם, וכל אחד ידאג לכלים למה שהוא מביא (נניח מי שמביא שתייה יביא כוסות), ונכתוב פורום מראש כדי שלא יצא מצב שכולם מביאים עוגות הבית . . אלא אם מישהו מתנדב להכין רשימה של מה צריך ומי מביא מה

star_female

New member
השאלה זה איזה אוכל להביא...

למישהו יש רעיון אחר? חומוס בפיתה זה משהו שבד"כ אוכלים בפיקניק כי זה הכי קל מבחינת הכנה מוקדמת והכנה בפיקניק...

כן, אני לא מבין את הבעיה.

זה האוכל הכי קל והכי טוב. אז נקבע שכל אחד יביא משהו ואת הכלים שצריך בשביל המשהו שלו כמו שמיי אמרה וזהו?

strawberrys

New member
אני הרבה יותר בעד

גבינה צהובה/גבינה לבנה מאשר חומוס. או שנגיד שניהם. אפשר גם לדעתי להביא עוגה כי זה תמיד כיף, או אפילו אבטיח או משהו. ובקיצור, לזה התכוונתי מההתחלה, פשוט שכל אחד ידאג למה שהוא אוהב.

Apikachu L

New member
מותר להביא תרומות דם?

זה מזין. לי נראה אני אביא פירות או משהו כזה. ואני מתנדבל להביא שמיכה, בהנחה שאמא שלי לא תתחרט. אבל יש מצב יאמרו לי להביא משהו רוסי. אין לאף אחד שום דבר נגד אוכל רוסי, נכון? מה לגבי תפוחי בשר, מישהו? או אולי... אה... דיג'יביצים (לא מופרות) מטוגנות?

star_female

New member
זה דווקא נשמע כמו רעיון טוב...

לא זוכרת מתי זה היה, אבל היה מפגש שהביאו בורקסים ועוגות... נראה לי שזה היה איזשהו מפגש יום הולדת. וזה עבד ממש טוב (נראה לי לפחות
הגעתי מאוחר יחסית ועדיין נשאר אוכל).

אני חושב שאת יודעת מי זה.

אז בואו נחליט עכשיו, מי מביא מה? שכל אחד יגיד. או שאתם מעדיפים שאני אחליט?

Apikachu L

New member
לי לא אכפת.

אני אביא שמיכה. ועוד משהו. לא אכפת לי מה. צריך לעשות רשימה של מה שצריך, וכל אחד שיתנדב להביא.

אז מה? אנחנו יכולים לחלק את מה שכבר

החלטנו עליו בינינו, ואם אחרים יבואו ולא ירצו את זה, אז שהם יבואו את מה שהם כן רוצים. נה?

strawberrys

New member
אוקי אז בינתיים החלטנו

-חומוס -פיתות/לחם -חמוצים(?) -גבינה/גבינ"צ -בורקסים -עוגה או משהו -כוסות וסכינים חד פעמיות (לדעתי לא צריך צלחות. אויש.. זה ממש מזכיר לי טיול סיירות

למעלה