רייסטלין מאגר
New member
../images/Emo41.gifדיג'יקון 2006../images/Emo41.gif../images/Emo70.gif
(כי גם לנו מגיע שם מגניב ]
המקום: פארק הירקון, תל-אביב. היום: שלישי. התאריך: 1/8/06 השעה: 11:00 התוכנית: פיקניק. עד כה אישרו הגעתם: שי יאנה נדב קיפי טלי מיתר אני מה עם ליסטה ואורנית? בקשר לתוכנית: המ...אמנם נכתב "פיקניק" כי זה מה שהציעו (אני חושב שזו הייתה מיי), אבל אין לי כל-כך מושג איך אמורים לארגן פיקניק, ובגלל שאף-אחד מכם לא עוזר, הנה שיחה עם טלי: star אומר/ת: אבל צריך מישהו שיביא שמיכות (אחת או שתיים) - למרות שזה לא קריטי בקיץ. אפשר אפילו לוותר על זה לגמרי בעצם, הדשא לא יהיה רטוב star אומר/ת: אז הבעייה היחידה היא אוכל Springheeled Jack אומר/ת: ומה עושים עם זה? star אומר/ת: אי אפשר לדעת מה כל אחד אוהב לאכול אז זאת קצת בעייה... star אומר/ת: אפשר לעשות פיקניק של פיתות וחומוס וחמוצים אם אף אחד לא יתנגד לזה. בשר בטח לא יעבוד כי יש צמחונים בפורום וזה גם יותר קשה לארגן Springheeled Jack אומר/ת: כן... star אומר/ת: אפשר לפתוח שרשור חדש כדי לארגן את המפגש ולשאול שם אם זה בסדר עם כולם, ואז להחליט מי מביא מה (ובכל מקרה שכל אחד יביא גם מספיק כסף לאוכל) אפשר גם שמישהו אחד יקנה הכל ואנשים יחזירו לו כסף, זה יהיה יותר מסודר... אבל צריך מישהו שיכול לסחוב את הדברים לשם star אומר/ת: צריך גם לדעת כמה לקנות... וחוץ מאוכל צריך כלים חד פעמיים... זה מוסכם עליכם? תכתבו מה דעתכם, בבקשה... וליסטה, תוכלי לנעוץ את השרשור? תודה.
(כי גם לנו מגיע שם מגניב ]