דיג'יקון 2006

לא, לא צריך צלחות גם לדעתי.

אז את תביאי גבינה ובורקסים? את הצעת. יאנה יכולה להביא שמיכה לשבת עליה, אם מישהו ירצה. ומה אני אביא?

strawberrys

New member
אולי תדאג לשתיה?

נראה לי כדאי שאתה תביא נגיד שני בקבוקים של ליטר וחצי, או שזה כבד מדי? וחוץ מזה שכל אחד גם יביא איתו מים.

star_female

New member
אפשר סלטים למיניהם ביחד עם החמוצים

כאלה ששמים בפיתה... כרוב אדום, סלט מיונז... או שאפשר לוותר על החמוצים. ובאמת לא צריך צלחות, אבל מפיות כן.

Snake Bandage

New member
צריכים שתיה, לא?

תגידו לי מה אתם רוצים ואני אביא שלושה בקבוקי שתיה. אם אתם רוצים מוגזים, tough luck. מוגז זה מגעיל כשזה חם. אם כבר, אני אקפוץ ל-Yellow ואקנה שם. חוץ מזה, אני אנסה לשכנע את אמא שלי להראות לי איך מכינים עוגיות או משהו. אני אגיד לה שאני רוצה בצורת דיג'יכלים מהעונה הראשונה. ואני אנסה לשכנע אותה לקנות גם סוכריות כחולות ו-frosting (מאיפה לי לדעת מה המילה בעברית?) לבן. (=

אני חושב שהפעם הצלחנו לקבוע מה כל

אחד מביא מהר יותר משהצלחנו לקבוע מתי בכלל המפגש. כנראה שאוכל זה מה שמעניין אתכם בעיקר, כל הכבוד! אז הנה הרשימה: מיי: גבינה ובורקסים (אגב, עם איזה מילוי?). שי: שתייה, עוגיות. טלי: סלטים (כי את הצעת). יאנה: פירות ושמיכה. אני: פיתות וחומוס. וכמובן כשעוד אנשים יגיבו אז ניתן גם להם עוד דברים להביא. יש למישהו התנגדות?

strawberrys

New member
נראה לי גבינה, כולם אוהבים את זה.

ואתה צודק, באמת הרבה יותר כיף לארגן אוכל

Snake Bandage

New member
תפוחי אדמה!!!

צריכים תפוחי אדמה. T-T אבל באיזה צורה? מבושלים או משהו? זה ישרוד בכלל שעתיים ברכבת?

Snake Bandage

New member
אני יודעת.

אבל תפו"א כמילוי לבורקס זה לא משהו, לדעתי. אבל תפו"א בכללי זה סבבה. אבל תעשו מה שבא לכם. וביצים קשות זה איכס. P=

strawberrys

New member
אה, ועוד משהו, איך שכחתי!

נראה לי כדאי מאוד להוסיף לרשימה גם ממרח שוקולד.

Digi Lista

New member
אולי לפני שאני מודיעה אני צריכה

לקרוא?... נעצתי ואז שלחתי את ההודעת קריאה,נראה לי שלפני הפרצופים מותר לי לקרוא,להבין על מה מדובר בשרשור ואז להגיב,לא?...קל לעשות ישר פרצופים,אבל לא פגעתי באף אחד כשנעצתי ואז הלכתי לקרוא...

Digi Lista

New member
הכוונה היא שקראתי רק את הכותרת

והייתה לי תחושה שזה משהו שחשוב לנעוץ,אז נעצתי לפני שבכלל קראתי כדי שאם זה אכן חשוב לא יתבזבז זמן...בכול מקרה נמאס לי לנסות להסביר,זה גם נשמע כאילו אני מתנצלת ואני לא מתכוונת להתנצל כי באמת לא עשיתי שום דבר רע ואפילו לא קרוב לזה,אני בכלל לא בטוחה שאני צריכה עוד להוסיף להודעה הקודמת אבל זה מטריד אותי וכול הפרצופים האלה לא עושים לי טוב אז עדיף לי להגיב ולהוציא החוצה לפני שכדור השלג יגדל ולא תהיה דרך חזרה...

למעלה