דיג'יקון 2006

strawberrys

New member
אם קראת למה לא הגבת?

הפרצוף שלי היה יותר משעתיים אחרי ההודעה שלך.

Digi Lista

New member
כי לא קראתי עד לפני כמה דקות.

אמרתי שאני אקרא ולא הספקתי לקרוא מהסיבה שאחי רצה את המחשב אז יצאתי וחזרתי בגלל שהיו לי פה עוד דברים לסיים כמו למשל לקרוא את השרשור,אבל עד שחזרתי כבר ראיתי את הפרצופים וזה לא עשה לי בכלל חשק להמשיך להתייחס לשרשור.

strawberrys

New member
אוקיי, האמת היא שחשבתי הרבה מה

להגיב. סטטה את יודעת (או לפחות כך אני מקווה) שאני מעריכה אותך מאוד, ואין לי כל רצון לפגוע בך או להיכנס לויכוחים. אבל מה לעשות, לא ראיתי אף התייחסות רצינית שלך בקשר למפגש מעבר ל"אני מקווה שאני אוכל לבוא", וכן, זה מציק לי. עד עכשיו מילי ארגן את הכל, או לפחות כמעט את הכל, ואני חושבת שבתור מנהלת היית צריכה ואת עדיין צריכה להתייחס לכל העניין יותר ברצינות, או לפחות להגיד לנו אם תבואי או לא, כי זה חשוב לנו. הפרצוף שלי לא התכוון לפגוע בך, וחוץ מזה אני חושבת שבלי קשר אלי ואל מילי יש פה עוד כמה אנשים שרוצים לדעת אם תבואי, שבשבילם יכולת לקרוא ולהגיב. אלא אם כן זה באמת כמו שאני ומילי צחקנו היום- מפגש רק בשביל שנינו, ואם זה ככה אנחנו יכולים כבר להיפגש לבד, כמו היום.

Digi Lista

New member
......

רגע-בואי נעצור שנייה ונראה מה מציק לך-את אומרת שעצם זה שמילי מארגן הכול ושאני הגבתי ב"אני מקווה שאני אוכל לבוא" ולא בהתלהבות מטורפת או בתגובה ארוכה ורצינית יותר שאמורה לנבוע מהיותי מנהלת הפורום היא זאת שמציקה לך. בואי נעשה שנייה הפרדה ואני באמת לא מנסה לפגוע וגם אני מעריכה,אוהבת וכו' אלא להסביר לעומק.... מפגש הפורום לא נוצר ביוזמתי ובכול זאת לא התנגדתי ושיתפתי פעולה עם השרשורים(לא שרשרתי לאוף,לא מחקתי,הצעתי תאריך כללי וגם נעצתי) ואפילו הגבתי בכנות שאני מקווה שאני אוכל לבוא,לא הבטחתי שאני אבוא כדי לא לאכזב ואז זה לא יסתדר ואני לא אוכל לבוא וגם לא אמרתי שאני לא באה מה שמראש היה יוצר תחושה שאני לא רוצה לבוא וזאת לא האמת,איך אני יכולה להשתתף בהכנות ולהבטיח שאני אביא דברים כשאני לא יודעת אם אני באה בכלל?....למעשה עוד לפני זה-איך אני בכלל יודעת מה הולך בשרשור ולהגיב ברצינות כשבאותו הרגע שכתבתי עוד לא הספקתי לקרוא אותו?אז על מה הפרצופים והערות?... לגביי המשפט שאני מנהלת הפורום ואני צריכה להתייחס ברצינות לעניין יש פה קצת בעייתיות-כשמדובר בפורום ובהתנהלות שלו אני יכולה לקחת אחריות לטוב ולרע ולערוך חשבונות נפש וכאלה אני עושה לא מעט בגלוי ועם עצמי אבל כשמדובר במפגש פורום גם אם הוא קשור לפורום ולאנשים מסויימים שלוקחים בו חלק והופכים אותו למה שהוא אני מתייחסת אל עצמי(יותר מתמיד)כמו כול חבר פורום אחר ולא לוקחת אחריות בגלל שאני לא יכולה להיות זאת שמארגנת אותו-אני לא גרה קרוב לשום מקום ואני צריכה לבדוק את הימי חופש שלי וארגון מפגשים אף פעם לא היה הצד החזק שלי ואם יש אנשים כמו מילי,כמוך וכמו טלי שרוצים ויכולים לארגן אני יכולה בעיקר לפרגן אבל לדרוש ממני להגיב בצורה מסוימת זאת בקשה לא פיירית-אני לא יכולה לענות על ציפיות של אנשים כול הזמן וכשאני אפילו לא יודעת מה הציפיות וצריכה לנחש אותן מתוך פרצופים שעושים לי על הערה תמימה בעניין לקרוא שרשור שנראה שהושקעו בו הרבה אנרגיות ויוזמות אני לא ממש יודעת איך להגיב...מה שאני אגיב לא יהיה בסדר... חוץ מיזה לפי מה שקראתי לא יהיו במפגש רק את ומילי... במצב כרגע אני אפילו פחות יודעת מה יקרה,יכול להיות שנעבור לקרובים במרכז ואז אני אבוא כי במילא אני אהיה בחופש מברירה,אני לא אשקר עד לאחרונה הרעיון של מפגש פורום נראה לי המון פעמים משונה(לאור מה שראיתי שקורה במלא מקומות אחרים) אבל דיי נפתחתי לעניין ואני מסתכלת על זה בעין קצת אחרת וכן חושבת לבוא ועדיין אני לא יכולה להתחייב ממספיק סיבות. אני לא רוצה שהמפגש יהרס או יתלה בנוכחותי, ממתי מפגש פורום קשור לאדם אחד מנהל הפורום או לא?מפגש פורום נועד להפגיש את חברי הפורום באופן רשמי,אם יש חברי פורום שנפגשים ובקשר כול הזמן גם מעבר לפורום זה רק אומר שהפורום היווה בסיס התחלה טוב לקשר בין אנשים שאולי בלעדיו לא היו נפגשים לעולם ומוכיח שחשיבות המפגש פורום הרשמי חשובה במידה ולא בצורה שאמורה לפגוע ולשנות לחלוטין את פני הפורום וזה דווקא דבר חיובי שעזר לי להסתכל על הדברים כמו שלא יכולתי לפני שנתיים ושלוש כי בין השאר היה בי הפחד שיווצרו כמו במספיק מקומות קבוצות(אנשים שהיו וכאלה שלא ואז יש חוויות מסוימות ודיבורים פרטיים) שיפגמו בפורום בסופו של דבר. אני חושבת שהפגיעה והפרצופים נובעים מציפיות שלא הוגשמו וגרמו לאכזבה,ציפיות שלא ידעתי עליהן עד שלא התפרצו ולא חשבתי שהתגובות הקצרות(או חוסר התגובות כשאין לי מה להוסיף) שלי גורמות להן...בכול מקרה הכוונה שלי לא הייתה לפגוע או לזלזל בהכנות ובמאמצים שלכם ושל כול אדם אחר-"כגודל הציפיות כך גודל האכזבות(והכריות)" ואני מקווה שלמרות הכול המפגש יוכל להתקיים בצורה הטובה והכיפית ביותר איתי או בלעדיי

strawberrys

New member
............

לא דרשתי ממך לארגן כלום, ובטח שלהביא דברים זה לא מה שחשוב בעיני(זה סתם החלק הכיפי), רק שתגידי מה דעתך, על התאריך על הזמן ובכללי. הזכרתי את זה שמילי ארגן הכל לא בקשר אליך אלא באופן כללי. אני כבר לגמרי מצטערת על האייקון המסכן הזה, לא ידעתי שתתפסי לעניין עד כדי כך (באמת, זה רק אייקון. מי חושב עשר פעמים לפני כל אייקון שהוא שם?) אם הייתי חושבת שזה יפגע/יכעיס/יעצבן/ירגיז אותך בצורה כזו לא הייתי עושה את זה בכלל וגם לא ממשיכה את הדיון בנושא (אם כי אני לא אוהבת להגיד משהו ואז לא להגיב עליו ולא לקחת אחריות ולהסביר את מה שתהכוונתי). אני מצטערת באמת על כל הסיפור, אני לוקחת את המילים שלי בחזרה, ולא אדרוש/אבקש יותר ממך או מאף אחד להגיב לזה או דברים אחרים שכנראה חשובים לי, כי באמת אי אפשר לצפות מאחרים שיהיה להם חשוב מה שחשוב לעצמך. העניין תם? עייפתי.

Digi Lista

New member
...................................

למה הצורה של השליחת הודעה יותר בעייתית מבחינת כותרת?היא נראית ארוכה יותר אבל היא מטעה... לא התכוונתי לגרום לך להרגיש ככה ואני דווקא מעדיפה לפתוח עניינים מאשר להתעלם מהם,ברור שגם התגובה שלי הייתה רגישה מידיי ומוגזמת מידיי אם כי יש אטומיקונים שמבטאים תחושה מסוימת ואם אני לא מבינה על מה התחושה אני מנסה להבין אבל גם לוקחת ללב כשהערה תמימה שלי גרמה לכזאת תחושה,זה נראה משהו מצטבר...אבל כמו במקרה עם ארגון המפגש ככה גם בעניין הפרצוף-הפירוש הוא בעיניי המפרש,אדם אחד יכול לקחת את הפרצוף כרק פרצוף או את המפגש כרק מפגש ואחרים יכולים להגיד שזה מבטא את נשמתם...אנחנו דיי בנויים מאותם חומרים מילי,את ואני ולכן ברור שמאוד מטרידים אותנו דברים מסויימים בעיקר כאלה שהשקענו בהם-אתם בארגון המפגש ואני בדברים אחרים(לא תמיד הולך לגרום שירגישו טוב בפורום ובמקומות אחרים,אנחנו בני אדם) ולכן אף אחד לא יצא בתחושה טובה... אותי הטריד שבאמת לא ידעתי על מה הפרצוף+ הערה של מילי,לא הבנתי מאיפה זה הגיע אבל מעולם לא רציתי שלא תשימו פרצופים אם זה מה שאתם מרגישים... אני לא יכולה לקחת את המפגש בצורה שאתם לוקחים אותה,כמה שאני אנסה אני לא אצליח,לכן אני מעריכה ומפרגנת לכם-אתם מצליחים במקום שאני נכשלת בו, אחד הרעיונות שעלו לי בהתחלה היה להזמין את כולם אליי הביתה יש לי גינה ונוכל להיפגש שם,אבל מעבר לבלאגן הגדול(מצד שני יהיה כנראה שבוע אלא אם ההורים שלי יבטלו לאור המצב את הטיסה שיהיה בית רק לעצמי ולכלב וכול המשפחה בחו"ל,אבל לא החלטתי אם לקחת חופש באותו הזמן)אני גרה בחור ולא לכולם יש דרכים להגיע אליו בקושי תחבורה ציבורית יש פה,אבל בגלל שהרעיון לא יכול להתממש עדיף להשאיר את המפגש בידיים שלכם,אני סומכתך עליכם כדי לדעת שככה זה יוכל להפוך למציאות, אומנם לא ברור לי למה עוד אנשים לא מגיבים אבל מבחינתי כול עוד יש תאריך ומקום נשאר רק לראות אם אני באה,במידה ואני באה גם בלי לבקש הייתי מביאה דברים כדי ליצור תחושה יותר כיפית ולא מתקמצנת על הזמן שיקחו הנסיעות עם הדברים והכסף שיוצא בעקבות זה(לפחות הנסיעות עצמן חינם,שירות לאומי...),זה בסך הכול מה שהתכוונתי,אבל אני לא רוצה שמשהו יבנה על מישהו כי אז כמו מגדל מוציאים חלק אחד והכול קורס(איזה אירוני למצב בארץ להשתמש בדוגמה הזאת...)....

לא עשיתי פרצוף...

אבל חשבתי שקראת ולא הגבת בכל-זאת, אז זה קצת עצבן אותי. אם לא קראת, תקראי, נו
מה זה מפגש פורום דיג'ימון בלעדייך?

Digi Lista

New member
זאת בדיוק הבעיה העצבים והפרצופים...

אני יוצאת מהאינטרנט כרגע,עדיף לי להירגע ולהגיב בהיגיון ולא מתוך עודף רגשות...הגיע הזמן ליישם שיטה שלימדה אותי השבוע עובדת רווחה מהכפר בנוגע לאיך לקחת דברים קצת יותר בקלות,נראה אם היא עובדת,אני מאמינה לעובדת הזאת-היא בנאדם מדהים ובאמת כול עוד לא יוכח אחרת רוצה את טובתי המירבית ובכול תחום.

תשמעי, אם כתבת שאת קוראת, וחשבתי

שקראת את זה ולא הגבת, אז זה נראה לי קצת מזלזל, במיוחד שעבדתי ואני עובד על המפגש הזה כל-כך קשה. זה מה שהרגיז אותי, וכשאני אומר "הרגיז" זה גם לא שממש הייתי עצבני וכאלה, זה סתם "נו, אז למה היא לא הגיבה?
". אבל מסתבר שזו טעות שלי, כי את אומרת שלא קראת, אז מצטער. תגיבי כשתקראי

מצטערת,אבל אני לא אוכל להגיע.

גם מהסיבות שפירטתי כבר וגם כי התאריך הספציפי הזה לא כלכך נוח לי.אני מקווה שפעם אחרת זה יסתדר. אבל אני מאחלת לכם שתיהנו!

למעלה