...................................
למה הצורה של השליחת הודעה יותר בעייתית מבחינת כותרת?היא נראית ארוכה יותר אבל היא מטעה... לא התכוונתי לגרום לך להרגיש ככה ואני דווקא מעדיפה לפתוח עניינים מאשר להתעלם מהם,ברור שגם התגובה שלי הייתה רגישה מידיי ומוגזמת מידיי אם כי יש אטומיקונים שמבטאים תחושה מסוימת ואם אני לא מבינה על מה התחושה אני מנסה להבין אבל גם לוקחת ללב כשהערה תמימה שלי גרמה לכזאת תחושה,זה נראה משהו מצטבר...אבל כמו במקרה עם ארגון המפגש ככה גם בעניין הפרצוף-הפירוש הוא בעיניי המפרש,אדם אחד יכול לקחת את הפרצוף כרק פרצוף או את המפגש כרק מפגש ואחרים יכולים להגיד שזה מבטא את נשמתם...אנחנו דיי בנויים מאותם חומרים מילי,את ואני ולכן ברור שמאוד מטרידים אותנו דברים מסויימים בעיקר כאלה שהשקענו בהם-אתם בארגון המפגש ואני בדברים אחרים(לא תמיד הולך לגרום שירגישו טוב בפורום ובמקומות אחרים,אנחנו בני אדם) ולכן אף אחד לא יצא בתחושה טובה... אותי הטריד שבאמת לא ידעתי על מה הפרצוף+ הערה של מילי,לא הבנתי מאיפה זה הגיע אבל מעולם לא רציתי שלא תשימו פרצופים אם זה מה שאתם מרגישים... אני לא יכולה לקחת את המפגש בצורה שאתם לוקחים אותה,כמה שאני אנסה אני לא אצליח,לכן אני מעריכה ומפרגנת לכם-אתם מצליחים במקום שאני נכשלת בו, אחד הרעיונות שעלו לי בהתחלה היה להזמין את כולם אליי הביתה יש לי גינה ונוכל להיפגש שם,אבל מעבר לבלאגן הגדול(מצד שני יהיה כנראה שבוע אלא אם ההורים שלי יבטלו לאור המצב את הטיסה שיהיה בית רק לעצמי ולכלב וכול המשפחה בחו"ל,אבל לא החלטתי אם לקחת חופש באותו הזמן)אני גרה בחור ולא לכולם יש דרכים להגיע אליו בקושי תחבורה ציבורית יש פה,אבל בגלל שהרעיון לא יכול להתממש עדיף להשאיר את המפגש בידיים שלכם,אני סומכתך עליכם כדי לדעת שככה זה יוכל להפוך למציאות, אומנם לא ברור לי למה עוד אנשים לא מגיבים אבל מבחינתי כול עוד יש תאריך ומקום נשאר רק לראות אם אני באה,במידה ואני באה גם בלי לבקש הייתי מביאה דברים כדי ליצור תחושה יותר כיפית ולא מתקמצנת על הזמן שיקחו הנסיעות עם הדברים והכסף שיוצא בעקבות זה(לפחות הנסיעות עצמן חינם,שירות לאומי...),זה בסך הכול מה שהתכוונתי,אבל אני לא רוצה שמשהו יבנה על מישהו כי אז כמו מגדל מוציאים חלק אחד והכול קורס(איזה אירוני למצב בארץ להשתמש בדוגמה הזאת...)....