דיון: טיסה כקבוצה להופעה של מקפליי

מאיושSP

New member
אז ככה, לדעתי גם עדיף לונדון או

מקום שעוד לא החלה המכירה שלו כדי שנוכל להיו מקדימה.. ולגבי המחיר, אני עכשיו אשאל ואכתוב כאן כשאקבל תשובה:) ולגבי המבוגר וזה.. לא נראה לי שזאת בעיה הרי זה מן ארגון כזה, נראה, צריך לברר.. יודעות מה? אני עכשיו אשאל אותו שאלות ואני אגיד לכן..

../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

יששששש!!! גמאני בת 13 =\\ אבל בכל מיק תכננתי לטוס בחורף לאנגליה... מתי בערך נטוס, אם נטוס? [כאילו לא תאריך מדויק, באיזה חודש\תקופה\חג או משו אחר...] כמה בנות יבואו ובאילו גילאים??? אממ... יהיה איזה מישו מבוגר שיביא אותנו למלון מהשדה תעופה שם??? אבל חוצמיזה זה רעיון פשוט גאוני!! [מאיושXP
] אני מאוד מקווה שזה יתממש....

../images/Emo45.gif ../images/Emo9.gif

כןכןכןכןכןכןכןכןכןכןכןכןכןכן!!!! אומג, כל כך כן!!! אני בונה לטוס להופעה שלהם ממתי שאני כותבת את הפיק!!! |מתרגשתעדדמעות| ואני בת רבע לעשרים, כמו שקלי טרחה להזכיר לי, ויכוליות שחברות שלי גם ירצו לבוא [גם הן בטווח הגילאים הנ"ל]. השאלה היא רק, מתי. אני יודעת שיש להם הופעות בנובמבר ובדצמבר: נובמבר: 21, 23-24, 26-28, 30 (א.ק.א., יומולדת לדאגי
). דצמבר: 1, 2, 5-6. הבעיה היחידה היא, שאנ'לא יכולה לטוס בנובמבר - רק ממתי שחופשת חנוכה מתחילה. אני פשוט לומדת וזה..
וגם שבתות לא - דתיה. יאפ. אבל כעיקרון, אני ממש ממש רוצה לנסוע! ^^

lilosh1212

New member
אם זה לא יעלה יותר מידי אז אני חושבת שאולי כן

אבל לדעתי צריך קודם לברר ולראות ככה כל אחת תדע בוודאות....

Sivan McFLY

New member
יואווווו אני כ"כ רוצהההה אעאעאעא

חחחחחחחחחחחח מאי אני מתחילה לקפוץ פההה.... ואני כבר לא מתלהבת בשקט... אני אשכרה צורחת פההה!!! אני מזה מקווה שירשו לייייייי

m i c k e y 15

New member
אממ תלוי כמה זה יעלה..אני עוד 4 ימים בת 17../images/Emo9.gif

ותאמת הכל תלוי בכסף...

מאיושSP

New member
עידכון! דיברתי עם המנהל בטלפון,

הנה כל הפרטים לגבי החבילה: יש שתי הופעות אטרקטיביות - אחת באוקטובר, ואחת בדצמבר. תגידי מה אתן מעדיפות - אוקטובר יותר זול! אז ככה, החבילה כוללת טיסה הלוך ושוב, מלון 3 כוכבים עם ארוחת בוקר, הסעות למלון ולהופעה, כרטיסים להופעה וכו'. מתחת לגיל 13 צריך ליווי מבוגר אחד לעשרה ילדים. אם אנחנו רוצים לנסוע לחמישה לילות ושישה ימים, המחיר כולל הכל יוצא בסביבות ה-800 יורו לבנאדם. מה שאומר בערך 4700 ש"ח! * אם זה באמת יהיה חמישה לילות ולא פחות כי זה לא משתלם באמת, הוא אומר שהוא ישלב לנו גם מסיבה או עוד יציאה מגניבה ומשהו מעניין לעשות. אבל בכללי תהיה הופעה! D: הם כרגע צריכים לדעת כמה מעוניינים, אז תצביעו
אם אתם רוצים בלי קשר עכשיו לאם ירשו לכם וכו'. לדעתי זה מעולה ואם באמת נתאמץ זה ייצא לפועל..=] אז יאללה לשתף פעולה!

m i c k e y 15

New member
רגע..למה 6 ימים?

אנחנו צריכות כל כך הרבה? כאילו...זה רק להופעה? או שזה יהיה גם טיול מאורגן שיראו לי ת'עיר או משו כי אחרת למה זה 6 ימים? ואממ אני לא יודעת..אני צריכה להתחיל לחסוך כנראה..חח ושזה לא יצא על לימודים! חחחחח

מאיושSP

New member
חח תשובה=]

כי לשלושה ימים(שזה המינימום) הוא טוען שזה יוצא יקר מדי ולא שווה את זה, ויש עוד דברים שעושים אבל אני לא יודעת אם יעשו לנו סיור חחח.. אני אברר=]

m i c k e y 15

New member
יש אפשרות שזה יהיה יותר זול? חחחח

חח סתם לודעת אני מנסה דברים חח

מאיושSP

New member
הממ בעיקרון אפשר,

אם נהיה נגיד 60 בנות.. אז כן. אבל לא נראלי שזה יקרה, אז אם אנחנו רק 10 ככה או קצת יותר זה לא יהיה יותר זול..

../images/Emo45.gif אני יכולה לנסות.

מצדי אני אעבוד ואשיג את ה5000 ש"ח האלה בעצמי כדי לטוס נקווה שההורים שלי יהיו בעיניין.

O:

אולי אם נלך להופעה באוקטובר אני יוכל לבקש את זה ליום הולדת :-O ואין לי בעיה שאבא שלי יבוא איתי, אני לא מתפדחת, והוא גם מכיר את הלהקה XD

Sivan McFLY

New member
יואוווו יואווווו אני כ"כ רוצההההה אעאעא

חחחחחחחחחחחח מאי אני מתחילה לקפוץ פההה.... ואני כבר לא מתלהבת בשקט... אני אשכרה צורחת פההה!!!

m i c k e y 15

New member
רגע.. למה 6 ימים?

אנחנו צריכות כל כך הרבה? כאילו...זה רק להופעה? או שזה יהיה גם טיול מאורגן שיראו לי ת'עיר או משו כי אחרת למה זה 6 ימים? ואממ אני לא יודעת..אני צריכה להתחיל לחסוך כנראה..חח ושזה לא יצא על לימודים! חחחחח ואם זה ללונדון אני רוצה שורה ראשונה!! שדני יוכל לראות אותי! חחחחחח
התחרפנתיי

m i c k e y 15

New member
ממש יופי שלח פעמים חח...

קיצר אני מאוד מקווה שאני אוכל עד מתי ד"א צריך להחזיר לו תשובה על זה?

מאיושSP

New member
בנוות, הוא אמר שאם רוצים לשלושה ימים

ולא לשישה זה אפשרי, אבל אתן צריכות להחליט. הוא פשוט שאל אותי כמה זמן נעדיף אז הנחתי שנעדיף שישה מאשר שלושה כי זה משתלב עם עוד דברים.. והבעיה היא שהוא אומר שזה לא בדיוק משתלם להם להוציא אותנו ללונדון לשלושה ימים לכן עדיף שישה..

Sivan McFLY

New member
לאלא הכי שווה 6 ימים!

כאילו נטוס וישר נחזור?! כאילו זה יותר זמן בשבילונו ביחד ובכל זאת זה חול וזה לונדון! לא עדיף כבר עוד איזה 3 ימים, כדי שנוכל לאכל שראינו את אהבות חיינו במציאות ולא רק ביוטיובב.. הלווו וואי וואי אני כל מתפגרת היוםםםם אעאעאעאעא

למעלה