דיון: טיסה כקבוצה להופעה של מקפליי

../images/Emo9.gif

עוד חודשיים ו19 ימים אני בת 14
זאת באמת מתנה מושלמתת!! **מתחילה לחסוךך**

לצערי הרב ירשו לי לטוס רק אם חברות

יצטרפו אלי ולא בטוח בכלל שגם להן ירשו.. חוץ מזה, זה לא הכי מאורגן וגם זה נשמע כ"כ טוב שבטוח יש משהו שאנחנו לא יודעות וצריך לברר את זה.. בכל מקרה, אני אתעדכן במה שקורה ואני אודיע לכן מה נסגר איתי בסוף..

*אהמאהמ../images/Emo207.gifאהמאהמ*

או שלא.... זה לא ממש עידכון אז נצלשתי את זה... אמ.. המפגש בעזריאלי: תתחילו לשרשר תאריכים לדעתי אפשר לעשות את זה בסוף החופש.. כאילו 26 [יום ראשון] או משו בסביבה... מי באה??? ומי שיכולה להתחיל להכין שלט או משו... שלא יהיו ילדות שיתבאסו עוד פעםםםםם!

m o r 1 0 2

New member
../images/Emo45.gif אני באה בטוח../images/Emo70.gif../images/Emo168.gif

אני וחברה שלי באות סגור
אולי אני יכין שלטXD

מאיושSP

New member
הםם אל תנצלשו לכאן תשובות, פתחו שרשור חדש

בשביל המפגש לדעתי:)

יכלת לנצל"ש לתפוז או משהו..

דיונים, פינות וכאלה לא מנצל"שים.. ואם אין משהו של תפוז יכלת לפתוח שירשור של אוף ונצל"ש.. או בכלל לפתוח שירשור של מפגש פורום.. ולהציע על תאריכים ומקום ושעה והכל..

DoLi it is Me

New member
לאאא לאא אני מתחיללה ללמוווד ב-26

פליזזזזזזזזז לאאאאאאאאאאא אני מתחנננננננננננננננננת
אי אפשר ב23??

The Psycho Girl

New member
לאלא לא יום ראשון שלישי או חמישי

יש לי פסיכומטרי ואנ יממש רוצה לפגוש אתכן

McFly rullz

New member
אויי לאא...

אני עדיין לא שאלתי את ההורים... תעשי אותי בסימן שאלה... פליז??
אני כ''כ רוצה את זהה...

מאיושSP

New member
חח אין לחץ, תשאלי מחר גם מחרותיים זה אחלה..

אני רק צריכה מספר של אנשים בערך.. לא מדוייק=]

tiky2

New member
../images/Emo45.gif

אני מאד מאד |הדגש מאד |סהדגש| רוצה לנסוע! אז קודם כל- אני בת 16. ואפילו יש מצב שירשו לי לנסוע. אבל יש עניין שממש חשוב לי לברר; אני דתייה, ולכן חשוב לי אם יש אוכל כשר, כי אם אין, אני פשוט מאד- לא יכולה לנסוע. וגם שבתות וכאלה- אין שום מצב שאני נוסעת/ טסה/ עושה שום דבר שאסור לי, בשבת. ועוד עניין, כמובן, הוא המחירים- זה באמת מסובסד, או מחיר רגיל, רק שעוזרים לנו לארגן את הכל? אה, ועוד דבר. ממש ממש חשוב לדעתי לבדוק את העסק טוב-טוב, שלא יעבדו עלינו. כי האינסטינקט שלי זה לא להאמין להם, כי הם הרי יודעים שת'כלס אנחנו חבר'ה צעירים שמאד מאד להוטים לנסוע לראות את מקפליי, ואולי הם חושבים שיוכלו לעבוד עלינו ולגנוב ממנו כסף... אולי אפשר לדבר עם אנשים שכבר טסו דרכם או משהו, רק כדי לוודא שלא עובדים עלינו?? אבל חוץ מזה- אני ממש ממש אשמח לנסוע, ואתן עושות רושם של אחלה בנות, אז בכלל. יהיה כ"כ כיף אם נצליח להוציא את זה לפועל! מצידי יש תמיכה מולטת העניין! שכוייח על היוזמה!!!

למעלה