דיון: טיסה כקבוצה להופעה של מקפליי

יואו את מלכה..=]]

אני ממש הייתי רוצה...לא הייתי בהופעה שלהם שנים..[חח אשכרה שנים]...בקיצור...זה המסן שלי דרג אגב [email protected] חח קוראים לי ניב...אם לא הזכרתי קודם..חח..=]]...ודברי איתי..=]]

m o r 1 0 2

New member
מאי כנסי../images/Emo9.gif../images/Emo168.gif

אמ...כמה כל זה עולה?... ומתי הטיסה?

מאיושSP

New member
הכל כולל הכל - 4800 ש"ח.. אבל

נצטרך גם כסף לביזבוזים הרי.. ולגבי תאריכים סופיים צריך לדבר איתו.

m o r 1 0 2

New member
וואי...זה ממש המון../images/Emo178.gif../images/Emo168.gif

אני כל כך רוצה לבוא....ברמות שאת לא יכולה לתאר
כאילו אני יעשה הכל... אבל אין לי כסף לזה..ואני לא בדיוק עשירה
.. אז ממש חבל...ניראלי אני לא יוכל

מאיושSP

New member
זה באמת המון וזה מבאס=/ אבל

אם תשלמי את חצי וההורים חצי? זה אפשרי תעשי בייביסיטרים וזה.. אף אחד לא צריך להיות עשיר בשביל זה.. תאמיני לי=] רק צריך להתאמץ D:

m o r 1 0 2

New member
אמן...אני לא מוצאת על מי לעשות../images/Emo10.gif../images/Emo168.gif

פאק...אני לא מוצאת שום עבודה
.. ואני כל כך רוצהה

מאיושSP

New member
תראו, לגבי המקום..

זה הכי אטרקטיבי בשבילנו בלונדון. בארץ אחרת/עיר אחרת כל הסיפור הולך ונהיה יקר יותר..

מאיושSP

New member
עוד פרטים למי שמעוניין:

נעשה קצת סדר בבלאגן.. הנה כל הפרטים שאני יודעת כרגע, ברגע שנחליט שזה רציני וסופי, ושבטוח טסים.. אני אדע גם את שם המלון, תאריכים מדוייקים וכו'. מחיר (+ -) לכל הדברים המפורטים כאן - 800 יורו - 4800 ש"ח בערך. זה יוצא 5 לילות סה"כ. החבילה כוללת: * טיסה הלוך ושוב * הסעות משדה התעופה למלון, הסעות מהמלון לשדה התעופה * מלון 3 כוכבים B.B (לינה וארוחת בוקר..) * הסעות מהמלון להופעה, הסעות מההופעה למלון * כרטיס להופעה * כנראה שתהיה גם מסיבה או משהו בסגנון.. לגבי תאריכים מדוייקים, עדין אין. אבל זה יהיה בערך ב-18 לאוקטובר.. משהו כזה. כמובן שתצטרכו גם כסף לבזבוזים, וכסף לארוחת ערב.. כי יש במלון רק ארוחת בוקר, לגבי צהריים אפשר להכין סנוויצ'ים או משהו מהבוקר.. ובערב נצטרך לדאוג לעצמנו. מקווה שהכל יותר מובן עכשיו=]

The Psycho Girl

New member
אה בעסה אוקטובר

לא פה באוקטובר כנראה בניו יורק איזה באסה אפילו אם הייתי מוציאה איך שהוא את הסכום מלווה מכל העולם וזה עדיין לא יכולתי דאמט טוב אני מקווה בשביל מקפליי שיהיו להם הופעות בקיץ הבאה

אני לא מאמינה :D

אמא שלי דיי הסכימה זה בתנאי שאני משיגה את הכסף בעצמי והיא אפילו הציעה לי שאני אקבל כסף על נקיון הבית ואני אתחיל לעשות בייביסיטר ולהוריד כלבים ואני אקבל גם כסף ליומולדת. אני מאושרת. כ"כ מאושרת. אם זה באמת יקרה זאת תיהיה החוויה הכי מדהימה שקרתה לי בחיים :)

אי אפשר בדצמבר?

שיהיה לי עוד זמן לחסוך. שתבינו, אני מתחילה מכלום - 27 ש"ח XD כמה כבר אני אשיג בחודשיים מבייביסיטר ולהוציא כלבים? אני לא אספיק לקבל את הכסף ליום הולדת שלי ואני לא יודעת כמה כסף ההורים שלא יהיו מוכנים להוסיף. ושאלה: כמה כסף בערך לדעתכם צריך להביא לביזבוזים?

מאיושSP

New member
האמ זאת ההופעה היחידה האטרקטיבית

גם מבחינת מחיר של הטיסות וזה.. ולגבי כסף לביזבוזים אינלי מושג.. אבל חכי, קודם שנחליט שבטוח טסים D:

McSon of Busted

New member
../images/Emo150.gifווואוו זה רעיון פשוט מעולה:O

ויכול להיות מזה כיף... רק חבל שאני לא יכולה לבוא. ;;< לא נראה לי לפחות....כבר מזה לא נעים לי מההורים שלי
(רשיון נהיגה, קורס, פולין, אימונים כל השנה) למרות שזה נשמע כלכך טוב
חוצמיזה, שאני בקורס עד סוף אוגוסט, ואחרי זה בצפר [
] ואחרי זה פולין [
] ואחרי זה בגרויות חורף [
] בין לבין מלא אימונים לקראת התחרות שאי אפשר להפסיד [
] בטח מחנה אימונים פה או שם [
] ויש מצב שאני אעבוד במשך השנה [
] אז... לא בטוחה שזה יסתדר DDD: אבל, וואו, אחלה רעיון מאיצ'

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif!!!

אם נצא זה יהיה אדיררררר

למעלה