דיון

FeLL67

New member
טוב רק Ghost Love Score

שהוא השיר האהוב עליי שלהם בכל הזמנים. בגלל זה אני לא יכולה להכפיש את האלבום הזה טוטאלית

הסאונד של הגיטרות,

הלחנים, החוסר השקעה המשווע ב80% מהשירים, הם פשוט הוציאו את הדיסק הזה בשביל הכסף, ורואים את זה, הם בכלל לא השקיעו בעבודה על השירים האלו, לפחות על רובם.

LadySilkworm

New member
אני לא מסכימה כ"כ בקשר לכסף.

צריך לזכור שהלהקה היא פחות או יותר העבודה היחידה שלהם, כמעט הדרך היחידה שלהם להרוויח כסף, ובגלל שכל העולם הזה הוא "כסףכסףכסף" צריך לחיות איכשהו ולהתפרנס, לא? ובכלל, רוב הלהקות[אני לא רוצה להכליל לכן אני אומרת הרוב] שנכנסות לאולפן הקלטות כדי להקליט אלבום, רוצות להרוויח ממנו משהו. אז לפי דעתי נייטוויש רצו לגוון באלבום וללכת על משהו שונה, משהו שהולך באותו קו עם האלבום הקודם- century child. התוצאה כפי שהיא לא הכי טובה לדעתי, שירים כמו wish i had an angel בהחלט מוכיחים שיש חוסר השקעה מסויים, [למרות שעשו אותו לפסקול בשביל סרט, אז אולי רצו לעשות משהו "נגיש"], אך למרות זאת לדעתי הם השקיעו הרבה באלבום הזה, בגלל התזמורת והמקהלה. בלה , אין לי כוח לכתוב יותר.

כל אחד ואיך שהוא מסתכל על זה.

כולם רוצים להרוויח כסף, אבל ככה נוצרה תופעת המיינסטרים, 'wish I had an angel' (למרות שאני אוהב אותו) יש בו מאפיינים מאוד מיינסטרימים, ה"תופים" שבפזמון, המבנה עצמו. גם Nemo, זה מבנה של שירי רוק של MTV ולא יותר, זה דבר שאי אפשר להתווכח. התופעה הכי מוכרת היא St. Anger של מטאליקה, אחת להקות המטאל הגדולות בכל הזמנים, פשוט הוציאו דיסק שלא נשמע בכלל כמו כל מה שהם עשו לפני, חד וחלק כי זה כסף, כי אנשים יקנו, כי אלו מטאליקה. וכנ"ל נייטוויש, לפי דעתי, בדיסק הזה, תומאס בעצמו אמר שטאריה רצתה שהם יופיעו יותר רק בשביל הכסף. לפי דעתי הם השקיעו באלבומים הקודמים הרבה יותר, ושומעים את זה, בהכל, בסאונד, באווירה, זו גם ההקלטה הכי דלה של נייטוויש, רק ערוץ אחד של הגיטרות, וערוץ אחד של הקלידים, ו4 ערוצים של טאריה. אבל! יש דברים טובים בדיסק הזה, יש שם יציאות כמו Planet Hell וGhost Love Score שמזכירים את נייטוויש של פעם, והם שירים טובים, אבל אני לא מסוגל לשמוע את Once כדיסק, ולכן אני מתענג על Wishmaster.

blacknwhite

New member
אין ספק שזה לא דיסק טוב כמו השאר

וקשה לשמוע אותו כדיסק, רצוף, אבל אני מסכימה עם כולם- ghost love score למשל הוא פשוט שיר מדהים. אגב, יצא לי לקרוא היום את התשובות שענה בעלה של טאריה לשאלות ששלחו אליו. מאלף, הייתי אומרת. ואגב, תקראו בסבלנות- אני באופן אישי חשבתי שהיו שם כמה דברים, אהמ, מעניינים. אני הולכת לחפש את הלינק...

LadySilkworm

New member
גם אני קראתי אותן

פפפ עוד בתחילת החופש הגדול.. לקח לי כמה ימים, אבל בהחלט אפשר למצוא שם כמה דברים מעניינים. כמו רמז של מרסלו על זה שתומאס היה מאוהב בטאריה[רואים שהוא לא סובל את תומאס P:] ועוד כל מיני דברים. הלינק נכון :)

blacknwhite

New member
כן, הלינק אכן עבד. יש!

מרסלו רמז? יותר כמו עשה *אהמ-המניאק-מאוהב-באשתי-אהמ* בתכל'ס הוא פשוט אמר את זה. "תבדקו שוב את השירים ותראו מה אתם מוצאים שם"??? די, הוא פשוט נותן רמזים כל כך עדינים... בכל מקרה, די ברור שתומאס ומרסלו שונאים זה את זה ממש. צרות של אנשים אחרים, אפילו אם הם מוכשרים, יכולות להיות נורא משעשעות לפעמים. גורם לך להבין שהחיים שלך זה פיקניק.

LadySilkworm

New member
מרסלו מוכשר? P:

הוא גם אמר למשל על העטיפה של אנד אוף אנ ארה, שטאריה הכינוי שלה "angel" בפורום שלה ובלה בלה בלה. מרסלו הוא אחת הסיבות לדעתי לפיטוריה של טאריה. לא הוא עצמו, ההשפעה שלו על טאריה.

blacknwhite

New member
אני לא יודעת אם זו אכן הסיבה

לפיטורים של טאריה, ולמען האמת אני לא ממש רוצה להתעמק בזה יותר מדי, אבל כשאמרתי אנשים מוכשרים התכוונתי דוקא לתומאס
ועל זה שהוא מוכשר אני לא חושבת שיש ויכוח. ויש סיכוי לא רע שמרסלו אכן השפיע על טאריה, אבל בלי קשר- יש סיכוי לא רע שיש לו פואנטה. באמת צריך לבדוק את השירים לעומק מדי פעם.

לדעתי מרסלו הוא זה שמקנא,

הוא מקנא לה, והוא מפחד לאבד אותה. אן שום הוכחה, גם אם הוא אומר שתומאס אמר, אין שום הוכחה נכון לעכשיו שהוא מאוהב בטאריה, וכרגע הסיבות לעובדה שהיא עפה זה כל מה שכתוב במכתב שכתבו לה אחרי הDVD. כמובן שיש בטח עוד מלא דברים שכמעריצים אנחנו לא יודעים, אבל אי אפשר להוכיח את מה שאין לו הוכחה.

FeLL67

New member
זאת גם דעתי

כמובן שרוב הסיכויים שלא נדע את האמת לעולם ולא- אין לזה שום קשר לאי-סימפטיה אני רוכשת למרסאלו XD לדעתי הוא השפיע על טאריה לרעה. וזה גם מה שתומאס רשם במכתב [אני זוכרת שכ'כ כאב לי לקרא את השורות האלו] הגברים של נייטוויש לא קמו בוקר אחד והחליטו להעיף את טאריה כי משעמם להם והם גם לא היו מעיפים אותה בגלל ה"קנאה" של תומאס או מה שמרסאלו לא טוען שזה [ ד''א הם התחתנו הרבה לפני שהוחלט להעיף את טאריה, איך הוא מסביר את זה ? -_- ] ונגיד ותומאס היה מאוהב בטאריה, הם מכירים הרבה שנים, הם חברים קרובים זה יכול לקרות בכל להקה. אבל לפרסם את זה- בצורה המכוערת הזאת בפומבי [מה זה נתן לו? מה תומאס יוכל לעשות לטוס לארגנטינה ולחטוף את טאריה ?] לדעתי מרסאלו צריך לשבת בצד.

LadySilkworm

New member
הוא פשוט מנסה להוציא את עצמו באור

יפה, ואת תומאס באור מכוער. הוא רוצה להראות שטאריה היא הקורבן ותומאס[רק תומאס] הוא השטן. מרסלו מצדיק כמעט כל טענה נגד טאריה, עד שזה נשמע מופרך. ואגב, הוא גם סיפר שבאחת ההופעות ב2000 מישהו קם ונתן אגרוף לטאריה[וזה נכון, יש לזה סרטון בגוגל וידאו P:] ושהוא היחידי שעשה משהו. מה הוא מצפה ששאר הלהקה יעשו? הם חזו את זה מראש? X:

blacknwhite

New member
ת'אמת, אין לי שמץ...

וקשה לי להאמין שתומאס אכן השטן כמו שמרסלו מנסה לתאר. דרך התשובות שהוא ענה לאנשים הוא (מרסלו) נשמע בנאדם נורא לא נעים. אבל זו רק דעתי. בכלל, העליתי את זה בכלל בתור נקודה מעניינת לחשוב עליה, לא בתור דבר טוב\רע, או נכון\לא נכון. אני חושבת שהדבר היחיד שכולם יסכימו עליו זה שנייטוויש אחלה להקה, וצריך לראות איך תהיה הזמרת החדשה. זהו. ואגב, לגבי האגרוף- יש את זה גם ביו-טיוב. זה לא שקר, ואין שום סיבה שזה יהיה שקר. אבל אני מסכימה- מה מרסלו ציפה שהם יעשו?

LadySilkworm

New member
את צודקת

אני רק אמרתי את מה שאני חושבת עליו. אני לא חושבת שתומאס הוא השטן, באנד אוף אן ארה ראו איך מרסלו נדבק כל הזמן לטאריה, סוחב לה ת'תיק וכו'.. אז הוא לא נראה לי כזה נחמד כמו שאמרת. נייטוויש, רק שלא יהרסואת עצמם.

ש נ י1

New member
סליחה אם זה נראה כאילו אני צוחקת על

חשבונה אבל..................... בא לך לתת קישור לסרטון?

למעלה