דיון

LadySilkworm

New member
אתה צודק

אני מסכימה איתך בקשר לוויש איי הד אנ אנג'ל ונימו, וגם בקשר להשקעה, אבל בכל זאת.. אני לא חושבת שאפשר היה לחזות מראש שהאלבום יצליח כ"כ. אני כל הזמן שומעת את ווישמאסטר, כזה אלבום מדהים.

האלבום מאוד עשה רושם כאלבום ייעודי

למצעדים, ערוצי מוזיקה וכאלה מחוץ לפינלנד. ויש שם שירים כן מושקעים, שוב, שלא תביני אותי לא נכון, יש שם את השירים המושקעים ויש את הפחות מושקעים, אבל העובדה היא שיש סיבה מסויימת שהחומר הזה שונה לחלוטין מ*כל* האלבומים האחרים, ויש קשר בין האלבומים האחרים מבחינת מוזיקה.. ככה או ככה, מכל הבחינות זה הדיסק הכי פחות מושקע שלהם, בין אם את אוהבת אותו ואני שונא אותו, אין וויכוח לגבי ההשקעה, וקשה לי לשמוע אותו כדיסק, לכן אני שומע שירים בודדים ממנו, וכן יש שם כמה שאני מצליח לאהוב. כל מה שאני מקווה זה שהדיסק הקרוב יהיה שונה, לפחות במבנה, מהדיסק הזה. ו-ווישמאסטר הטוב שלהם, לדעתי.

LadySilkworm

New member
אני מקווה שהדיסק יהיה דומה

לווישמאסטר, שזה באמת ה-אלבום שלהם לדעתי. וול, אני מסכימה איתך בשאר. :)

אני דווקא רוצה לנסות לשמוע כיוון חד

ש מהם, לא דווקא כמו הישנים שלהם, אבל אם הם יידבקו באלבום, יש עדיפות לווישמאסטר.

LadySilkworm

New member
הם כבר ניסו כיוון חדש בוואנס, ולא

ממש הצליח להם.. אני מקווה אבל שהאלבום יהיה טוב. וזהו.

אולי לא ממש הצליח להם...

כי הם לא בחרו את הכיוון הנכון
גם אני הייתי רוצה לשמוע כיוון חדש,זה יכול להיות מעניין.ואם לא,אז באמת כמו שנאמר פה,שיהיה בסגנון של ווישמאסטר,שהוא האלבום הכי טוב שלהם לדעתי.

../images/Emo45.gif זה פשוט לא משתווה לחומר הקודם

שלהם, תגידו מה שתגידו אני לא יכולה לשמוע את האלבום הזה מההתחלה ועד הסוף בלי לקבל כאב ראש. כשירים בודדים הוא בסדר, אבל תמיד תמיד אעדיף לשמוע אלבום אחר.

Itay Simons

New member
אמממ

וואנס אולי לא הכי טוב שלהם, אבל הוא לא עד כדי כך מעורר שינאה

Blade Of Fire

New member
שילוב של שני הגדולים

בלי ספק-ווישמאסטר וסנצ'ורי צ'יילד.... הרכות והטוהר של סנצ'ורי צ'יילד מול המהירות וההאבי-מטאל שיש בווישמאסטר....

למעלה