דיון

butbut

New member
../images/Emo26.gif../images/Emo26.gifהדעה שלי-ואני די אוהבת להתוכח../images/Emo9.gif

בואו נסכים על משהו אחת-לכול הערצה יש את גבול הטעם הטוב
. ברגע שעוברים את הגבול הזה, הערצה נהפכת למגעילה
, מבחילה
, וחסרת גבולות
, עד כדי דיכאון
.
בנות ששומרות 3000000000000 תמונות של מקפליי, לאנקראות מעריצות שמגזימות
. אחרי הכול, אתה אוהב את מי שאתה מעריץ, אתה רוצה תמונה שלו בכול הזמנים, כדי להשתמש בזה בפורומים, אתרים וכו'... אבל לא יותר מזה[נגיד לא לללכת לישון עם תמונה של אותו המפורסם
רעיון רע
-אחר כך הדיו נדבק אל הלחי....לא נעים].
בת שמתכננת בראש שלה איך היא והמפורסם שלה יתחתנו
, ומבינה בעצם שאין מצב שזה יקרה בעולם. לא נראה הערצה שעוברת את גבול הטעם הטוב. זה הגבול
[
].
מישהי שמעריצה את המפורסמים שלה, ושונאת את המשפחה, חברים, אחים, חברות של אותם המפורסמים- בסך הכול זה בא
מקנא טהורה...ולא פחות ולא יותר. את הקינאה אפשר להגביל, היא כמו אש בגז..כששומרים עליה מאופקת, היא נשארת כבויה
.
מעריצה, שבאמת ובתמים מתכננת להתחתן עם המפורסם שלה- ועד כדי כך אובססית לגביו, שאפילו היא מוכנה למות[
] בשבילו...זאת כבר בעיה מוחית מעוותת[
].
אחת שרואה במפורסם שלה דמות לחיקוי - אבל לא יודעת להבחין בין החיים באמיתיים לבין הפנטזיות...זאת באמת בעיה. בואו נגיד, שאז היא יכולה להיות חסרת חברים[זכרים] בגלל שהיא תמיד תשווה אותם למי שהיא מעריצה.
הערצה נורמאלית היא הערצה עד גבול הטעם הטוב, נקודה. כול אחת מכירה את הגבול שלה, תנסו את עצמכן
.
מישהי רוצה לחלוק עלי
. אני מוכנה לשמוע דעות

sweet shir

New member
עצוב, אבל....

"חסרת חברים[זכרים] בגלל שהיא תמיד תשווה אותם למי שהיא מעריצה." מכירה מישהי שבאמת ככה. :/

butbut

New member
כנ"ל והיא פשוט מטומטמת בטירוף-והיא הפסידה

ילד פשוט חמוד בגלל שהיא השוותה אותו למי שהיא מעריצה. כזה טמטום><"

butbut

New member
../images/Emo41.gifאגב שיר...היה נדמה לי שראיתי אותך היום><"

LOL

sweet shir

New member
חחחחחחחחחחח איפה? LOL

משיעור ספורט הברזתי... אזזזז האפשרות היחידה היא בחצר שם ליד המשכן. XD איפה שיש את המזרקה לזכר.... מישהו. XD ~ישמצב רבין?
~

sweet shir

New member
רציני טמטום. :/

אנשים צריכים ללמוד להפריד בין הפנטזיות למציאות....

mclola

New member
טוב מכיוון שמשעמם לי רצח..ויש שיעור חופשי..:-

נמנמ אז ככה אני חושבת:: אני אישית,,לא חושבת שלשמור 3000 תמונות של מקפליי שמחשב נחשב לסוג של אובססיה.. כי בתור אחת ששומרת תמונות במחשב,,וקונה כמעט כל דבר שאני רואה שקשור אל מקפליי..וכל פעם כשאני שומעת את דני שר ב שיר:ignorens את השורה "im seventin yeers old" יש לי פרפרים בבטן,,
כל פעם!!ואני אוהבת לדמיין שהשירים שלהם נכתבו עליי,,ושיום אחד נתחתן חח אבל ברור שאנ ייודעת שזה לא יקרה
לדעתי זה הגבול הדק של האובססיה.. לדעת להבחין בין המציאות והדמיון.. ןברור שבנות כמו חברה מסוימת שלי שאומרת שהיא: הייתה_ חותכת_ וורידים_ ומתאשפזת_ ל_23 שנים_ בבית משוגעים_ אם_ היו_ נותנים_ לה_ לפגוש_ את_ ג'רארד מ30 שניות למארס..לא ממש רואות את הגבול הדק הזה..
וזה לדעתי נחשב לסוג של אובססיה,,כי אחרי הכל הם רק בני אדם..=] ואני חושבת שכל הקטע הזה שבנות אומרות.."שהיא תמות,,הייא מכוערת,,ואני לא מבינה איך הוא איתה"..על החברות של המקפליושים.. זה טבעי,,וזה בא נטו מאהבה וקנאה.. כי כולנו פשוט הייו מתות להחליף איתן..גמאני!
אבל זה גם נכון שזה לא יפה לומר אתזה..אני אישית תמיד חושבת במצבים כאלה..מה אם זאת באמת הייתי אני.. זה לא היה נעים לשמוע שאומרים עליי את הדברים האלה רק כי אני חברה של דני..(כן--בחלומות הלילה*תרתי משמע*
) אז לסיכום אני חושבת שזה בסדר כל עוד יודעים להפריד בין הדמיון המפותח שלנו ובין המציאות..שהיא:קיים בערך 1% מתוך 100% שנפגוש אותן ונתחתן איתן ובלה בלה בלה..אז כל עוד..עושים את ההפרדה בין השניים..לדעתי זה לא נחשב לאובססיה=] אז זהוו,,תגובות מישי?!?
יעל.

למעלה