דיון

חצמבוש

New member
לפי איך שהיא עונה,

במייספייס שלה למעלה כתוב"אם אתם רוצים לדבר איתי על דאגי אז אל תוסיפו אותי בכלל,ואם לא אז תשלחו הודעה ליפני שאתם מוסיפים",לפי איך שהיא כותבת,לפי איך שהיא מצטלמת היא פאקצה שדומה לעכבר><

screamin pittas

New member
אני לא מבינה מה סנובי בזה..

תחשבי שהיית נפרדת מחבר שלך ואז אנשים כל הזמן היו מציקים לך ושואלים למה נפרדתם ואיך הוא ועוד כל מיני שאלות מעצבנות-גם אני הייתי כותבת את זה במקומה.

חצמבוש

New member
היא היתה שולחת בלוטין כל חמש דקות

וכותבת שיגיבו לה בתמונות החדשות,ושמה סירון מיוטיוב שמראים אותה יורדת מאוטובוס של מקפליי אחרי דאגי ואז כותבת HAHA ME AND DOUGIE פאק יש לה באלבום תמונות תמונות שלה בחזיה>< מה לעזעזל היא חשבה לעצמה כשהיא שמה את זה? ואחרי זה היא שמה תמונה שלה עם איזה מישהו מחובקים וכותבת "כן אנחנו יוצאים"><

butbut

New member
נו,ו../images/Emo35.gif

שמעי...עצם זה שהיא יצאה עם דאגי,רק מכניס לה עוד אנשים שנמשכים אל התמונות שלה. אבל אני אל חושבת שהיא סנובית. יש לה הרבה תמונות עם קנדרה ההיא, והן נראות דווקא די חמודות. היא ידידה של ג'ורג' שהוא חבר טוב של מקפליי....אז בואי נגיד שאין לה כזה ניתוק מהם.

Dirty wings2

New member
\: ../images/Emo113.gif../images/Emo14.gif

צודקת,זה נראה באמת מגעיל,אבל באמת אל תשפטי אותה ע"פ המספייס שלה,כל אחד יכול להראות אחר מאחורי המסך,אבל לקלל את חברה שלו זה מוגזם,באמת מוגזם ><

talosh1234

New member
מתוקה , שוב , קנאה זה לא תירוץ

ואני מבינה שאם את מאחלת להם למות וכל זה את לא תבואי אליה מסכין .. זה מובן מאליו .. אלה עם כן את פסיכופתית (אני בטוחה שלא~) ואני לא יוצאת עליך .. פשוט מעצבן שכל שניה מישהי אחרת כותבת ככה

McGirl For Life

New member
../images/Emo45.gif רק שתדעי שכל מה שאמרת ומה שאת אומרת

עכשיו אני מסכימה איתך מילה במילה !!! אין לי יותר מה להגיד
חח כבר אמרת הכל- תני כיף

../images/Emo220.gifלדעתי לא.

נכון,אני מודה לדוגמא יש להקות שאני כן הייתי מוכנה לעשות הכל בשביל לראות אותם(טוב כמעט הכל) וכן,גמאני אוהבת את טוקיו הוטל(לכל אחד יש חסרונות=])וכן יש לי תמונות שלהם.. אבל כשאנשים באים ואומרים לי "יאו,בהופעה הם חתמו לי" לא הרגשתי טיפת קינאה, אני מעריצה את המוזיקה שלהם,נכון,בזה שאתה מעריץ את המוזיקה שלהם זה מגיעה למצב שאתה מעריץ גם אותם כי הם היוצרים.. ואני לא מכירה אותם אישית גם,אני לא שופטת אותם.. אני שומעת את המוזיקה שלהם ולא עוקבת אחרי כל ראיון וכל דבר במדויק שאומר מתי הם עשו סקס לאחרונה או אלוהים יודע מה..ממש אבל ממש לא! אותו דבר עם מקפליי.. מקפליי זו להקה אחת האהובות עלי השירים שלהם...אומנם יש הרבה להקות שלדעתי הרבה יותר טובות(אתן לא יכולות לומר על נירוונה גאנס לד זפלין וכל אלה שהם יותר גרועות,בעצם אתן כן על טעם ועל ריח אין להתווכח) ואני יכולה להקשיב למוזיקה שלהם שעות על גבי שעות.. ואני לא אומרת שאין לי תמונות שמורות שלהם במחשב,כן יש לי.. יש לי אפילו הרבה.. אבל ראיתי את מקפליי רק לא יודעת כמה זמן אחרי ששמעתי שיר שלהם.. לדעתי יש הרבה יותר אנשים סקסים מהם, ואני מודה,אני רוצה להיות בהופעה שלהם אבל לא אעשה הכל בשביל זה... לאומת להקות אחרות שכן(כגון גאנס אם יהיה איחוד,או נירוונה אם קורט קוביין יקום לתחייה) והנה,נירוונה להקה שאני מאוד מעריצה,אני יושבת שעות ושומעת שירים שלה.. הרבה אומרים שקורט קוביין התאבד בעזרה יריית כדור בפה, אני טוענת כמו כל מעריץ (חזק) שלהם..הוא לא התאבד,הוא נרצח על ידי קורטני.. כי היא זונה,כלבה,והכל.. לדעתי להערצה אין גבול,כל אחד שם לעצמו.. ומי שיעשה הכל בשביל להיות עם האנשים של הלהקה הוא מעריץ אותם יותר מאשר את המוזיקה שלהם.. ו99% זה בגלל שהם סקסים או משהו כזה.. אני חושבת שכבר אבדתי את עצמי><

butbut

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo70.gifאי מסכימה איתך../images/Emo70.gifזאת באמת קורטני

ובכלללי מחזקת את מה שאמרת

DoLi it is Me

New member
דעתי!../images/Emo88.gif וכדאי מאוד לקרוא!

כי השקעתי בכתיבה XD.... אני חושבת שלהיות אובססית מוגזמת [כמו חברה שלך] זאת כבר בעיה אבל תכלס כמעט כל אחד בגיל ההיתבגרות קורה לו את זה. יש מושפעים פחות ויש מושפעים יותר, כשאני אומרת שאני חולה על מקפליי ושאני תולה פוסטרים וחושבת שהם הלהקה הכי מדהימה בעולם אני יודעת מתישהו זה יעבור לי.. ואני יודעת שלכל אחד בתקופת הנעורים [חייבת לומר שנעורים זאת מילה מצחיקהXD]הוא באובססיה על איזשהו מפורסם . ויש גם כאלה שנישארים אובססים כשהם גדלים אבל יש הרבה אנשים מוזרים בעולם, ואני בטוחה שחברה שלך עוד שנה תצחק על עצמה כי גם חברה שלי ועוד ילדה אחת מהשכבה שלי היו פשוט אובססיביות על ט"ה ואם הייתי אומרת לאחת מהן משו רע על ט"ה הן היו מקללות אותי כאילו איחלתי להן להיקבר או משו כזה. [אפילו חברה שלי רצתה לעשות קעקוע עם הסמל של שלהם ועכשיו חברה שלי צוחקת על עצמה ולא מבינה למה היא כ"כ אהבה אותם... אז אני חושבת שלא צריך להילחץ מהתגובות פה של הבנות [למרות שאני גם לא מצדיקה את הבנות שמאחלות מוות לחברות של חברי הלהקה ואני אפילו כבר מחכה שלדאגי תיהיה חברה ><]. וזה שאני אומרת שיש לי 32 ילדים מדאגי זה הכל בהומור
חפרתי
ויצאתי גם מזה רצינית XDDD ....

McGirl For Life

New member
תפוז*נה!!!!! לא שלח הבן יענה הזה!!../images/Emo46.gif

אז הנה מה שכתבתי בהודעה שהזבל הזה לא שלח: אני אומרת שיש לי 78 ילדים מדאגי ואפילו המצאתי לכל אחד מהם שמות וכתבתי את הסיפור חיים שלנו, של הילדים שלנו ושל האלפקה הסורית שקנינו בהודו
- אבל הכל בצחוק
וכל מי שיודע על זה לוקח את זה בצחוק.... [אני יודעת שאני מוזרה
] XXDDDDDDD

למעלה