דיון!

../images/Emo41.gifדיון!../images/Emo41.gif

לאחרונה ישנה מגמה במשרד הפנים להעניק אזרחות לאנשים לא יהודים ומשפחותיהם, אשר תרמו מחייהם לפיתוח הארץ במגוון נושאים- ספורט, תרבות, כלכלה וכדומה, ובקיצור ליטול חלק במפעל הצינוני. כבר ניתנו תועודות תושב קבע בדרך לאזרחויות לדוקטור לדיקור מסין המשתמשת באומנות לריפוי אסטמה וסרטן ואשר נמצאת 10 שנים בארץ, נציגי סמסונג מיפן אשר נמצאים 17 שנה בארץ ומשקיעות 2 מיליון דולר בחברות ישראליות מדי שנה, רקדן אנגלי בכיר בלהקת בלט ישראלית שנמצא 22 שנים בארץ, פילוסוף סיני הנמצא בארץ 10 שנים ומתרגם את התלמוד וכתבי ש"י עגנון לסינית, חוקרת דגים גרמניה שנמצאת בארץ 18 שנים ותרמה לפיתוח החקלאות בארץ, ופרופסור רומני. מה דעתכם על מגמה זו במשרד הפנים שמתכנן להקים ועדת חקירה שתקבל ותבחן בקשות לאזרחות מצד לא יהודים, ובקשות של אנשים שנחשבים כ"תורמים תרומה רבה לחברה הישראלית" יתקבלו והם יקבלו אזרחות? אני אישית מברך על מגמה זאת כי אנשים אלו חיים בפחד גירוש יומיומי ולמרות זאת והמצב הלא מי יודע מה מבחנית כלכלה וביטחון בארץ, הם ממשיכים לתרום לבחרה הישראלית, למרות שאף אחד לא מחייב אותם.

מתנדב

New member
אני מבין ממך שאתה רוצה להעניק

אזרחות לאותם גורמים רק בגלל שהם תורמים למדינה? ומה יעשה אותו אחד שנמצא במדינה 20 שנה ולא תרם כלום, האם גם לו להעניק אזרחות?

בת יפתח

New member
אני שמעתי על משהו אחר...

ניתן יהיה לקנות אזרחות במיליון ש"ח. ( אם אתה לא נאצי או משהו כזה .) דווקא נשמע די הגיוני. עד עכשיו עלו לארץ המוני גויים , חינם. אבל לא עוד! מהיום לא כל גוי יהיה כשר כהלכה לקבל את התז הנכסף. מהיום רק גויים מלייאנים. אולי גם נמכור את האפשרות להיות יהודי , אבל אין הרבה שרוצים להיות כאלה , אז נעשה מבצע . רק בקדנציית פורז! " ארבעה תאריי "יהודי\ה" במחיר של שלושה !" עלו בהמוניכם! הברית עלינו. ( אפשר גם בלי, אם לא בא לכם.) נייט, איך בדיוק רקדנית בלט תורמת לארץ? ( הרי היא מקבלת על זה משכורת חבל"ז. העובדים הזרים כבר תורמים יותר.)

למה להרוס דיון?

למה נראה לי שכל הדתיים פה מלאים במרירות ושופכים אותה ע"י ציניות בפורום. דבר ראשון זה רקדן. את לא תתייחסי בזלזול לבני אדם אחרים, אלא אם כן את באמת דורשת בכוח אנטישמיות. אני אגיד לך איך הוא תורם: הוא מנהל בכיר בלהקת בלט, והוא תורם לפיתוח התחום בארץ וכך תורם לתרבות ישראל. יש מבין? לא מקבלים החלטות כאלו סתם. ולא הבנת את הנקודה- עובדים זרים פועלים בעבודות שחורות וכך למעשה גוזלים פרנסה מיהודים שלא נפל מזל בחלקם והם מובטלים, ולכן אותם יש לגרש. ואילו אלו שמקבלים אזרחות הם אנשים ששתרמו לארץ בצורה שבה אף יהודי לא תרם באותו תחום, הם מחזיקים בתפיקידים בישראל בהם לא יכולים להחזיק ישראלים, כי אין להם היכולת/הרצון/הראש להחזיק בהם ותורמים מרצון למדינה. יש HUGE הבדל.

ESU Boscorelli

New member
משרד ה]פנים מטומטם!

המדינה צריכה להתבייש במשרד הפנים שלה! הוא מבזה ואידיוטי! זה בושה שמשרד כזה מנהל פה את ענייני האזרחות! אני נולדתי בישראל וחיי פה 17 שנה לא מגיע לי שתירשם לי בתעודת זאת לאום יהודי?! בושה! וגועל נפש! הממשלה שלנו מבזה!

mayakol

New member
הפתעת אותי בוסקו...

לא האמנתי שדווקא אתה תרצה שיהיה כתוב לך הלאום בתעודת זהות... ורק לידע כללי- אם תבקש, ירשמו לך בכ"ז שאתה יהודי בתעודת זהות במקום הכוכביות-***** גיליתי את זה רק היום.

mayakol

New member
אני אסביר-

בעקבות החוק החדש והמטומטם, לא רושמים לאום בתעודת זהות...

mayakol

New member
שאין הפרדה בין יהודי ללא יהודי

זה יעני חוק מתקדם, דמוקרטי, פלורליסטי.....

פלסטיק

New member
הדרישה היא של החרדים ../images/Emo13.gif

הם יזמו ודחפו את החוק הזה כשאלי ישי היה שר הפנים

פלסטיק

New member
קודם ניתן לכם לקלל את החוק ויוצריו

אחרי כן אני אגלה לכם למה טוב להתייחס לגופו של עניין ולא גופו של אדם

mayakol

New member
בוגר מצידך...

קודם שנקלל את החרדים שהבהרת שהם יוצרי החוק, ואז תאמר לנו, אה? מנצל הזדמנויות אתה...

פלסטיק

New member
לא אני הוא זה שקילל

תבדוק בכל תפוז, לא תמצא אותי מקלל מישהו אני ניצלתי הזדמנות להעלאת תרבות הדיון, אם אנשים יחדלו מקללות רק בגלל שזה איטרס צר שלהם דייני. אז נכון, אני מנצל הזדמנות

למעלה