פלסטיק, אני לא מבין אותך....
שאלתי את דעתי בנושא השוחד של תעודות הכשרות, ועניתי לך, וכרגע אתה אומר לי ששאלת אותם והם התקיפו אותך, ובזה אתה קובע עובדה שאנחנו לא יודעים? הם התקיפו אותך והם סבורים אחרת, בבקשה אתה יכול לשאול אותם, לא מבין איך הגעת למסקנה שאנחנו לא יודעים... בדבר אחד אני שם לב, אתם מגיעים למסקנה מהרה מידי, על סמך כמה בודדים שנראה לכם שהם נוהגים כך, וזו עובדה, אם תסתכלי טוב טוב בכמה הודעות כאן את תראי שהגיעו למסקנות ללא כל סיבה, וללא כל טירחה לבדוק את הנושא, כגון: מסקנה שהגיעו כאן בפורום - שהחרדים שנואים על החילונים, מישהו יכול להסביר למה? אף אחד לא הסביר למה - ואז הגעתי אני למסקנה שאין שום סיבה לשנאת החרדים - כי אם הייתה סיבה הייתי שומע אותם מכם... ועוד מסקנה הגיעו כאן בפורום - שהמחזירים בתשובה, הם משקרים ומותר לשקר בשביל להחזיר בתשובה - ואיך הם הגיעו למסקנה הזאת? כי יש להם הוכחות שבפורומים אחרים ובאתרים למיניהם, כתבו את זה שם, וכשאני ביקשתי לראות את זה במפורשות, אני מקבל את אותה תשובה חזרה שהוכחה שיש להם זה שנכתב בפורום אחר, אבל הם לא לוקחים בחשבון שמי שכתב בפורום אחר יכול להטעות ציבור ולשקר בכתיבתו - שורה תחתונה אין הוכחות לדבריהם... ועוד מסקנה לא טובה הגעת את - שבגלל שאת הותקפת בפורום אחר ע"י חרדים שהגנו על אלו שלוקחים שוחד - אז הגעת למסקנות לא טובות, אבל את לא חושבת שיש כאלו שלא מגינים על אותם אנשים שלוקחים שוחד.... כל המסקנות האלו זה נקרא ללכת עם עיניים עצומות, מבלי להסתכל בצדדים, וחבל שמגיעים למסקנות מהירות מידי....