דיון!

mayakol

New member
כחלק מהזכויות שבשיויון הזה, זכותי

שיתייחסו אליי כבחורה, לא?

mayakol

New member
והייתי אמורה להוסיף- ../images/Emo8.gif

ככה זה כשהראש במקום אחר...

הי הי הי!

זה היה כאלי ישי היה שר הפנים. עכשיו פורז הוא שר הפנים והכל הולך להתבהר. אני בטוח שהעוול שנעשה לך יתוקן עוד זמן קט.

בת יפתח

New member
אופס ,

באמת לא שמתי לב שזה היה רקדן. (דוגרי) לפי מה שאני זוכרת , אם מישהו גר בארץ יותר מ-5 שנים הוא גם זכאי לאזרחות או משהו כזה, אז מה הבעיה . אם כל התודה שיש לי לאנשים האלה שכוונתם באמת טובה , אני עדיין לא חושבת שצריך לחלק ככה אזרחות.

ממש לא!

אנשים חיו בארץ עשרות שנים בלי אזרחות. התעודה היחידה והמקסימלית שהוענקה עד אתה ללא יהודים בא"י היא תעודת "תושב ארעי"...הבעיה היא שהארעיות נמשכה עשרות שנים
.

פלסטיק

New member
אני שמעתי שניתן ב 20,000$ להתגייר

כהלכה ולקבל אזרחות במדינת ישראל (הראו בכלבוטק בטלויזיה) תהיה הפרדה, גויים מליאנים ישקיעו 1,000,000 בפיתוח ובמקומות עבודה בארץ (קניית אזרחות מעולם לא הוצעה, זו המצאה מרושעת) וגויים תפרנים יקבלו תעודת גיור כהלכה תמורת 20,000$ ואם הן נשים יהיה להן אסור לשרת בצבא ולתרום למדינה אז 1,000,000$ השקעה ותרומה למדינה נראה לי פי 50 יותר הגיוני מ 20,000$ ללא תרומה. לכתוב הודעות ציניות גם אני יודע ואפילו הרבה יותר טוב

ESU Boscorelli

New member
מתנדב...

מלפני שנתיים שהייתי בן 15 ועד היום וכנראה גם לעתיד הרחוק במקום הלאום יהודי רשום ***** כן כוכביות... בושה! ולמה? זה בגלל אלי ישי וגם כן הדתיים שלחצו עליו ורק תדעו שזה רק מגביר את השנאה שלי! מרימים את האף יותר מדי גבוה! מנסים לקחת שלטון! אני מקווה שטומי לפיד ישנה משהו סוף כל סוף ויבין שלא כל הציבור צריך להדפק בגלל מגזר מסויים וזאת צריכה להיות מדינה חופשית כמו ארה"ב תעשה מה שבא לך! ואין לך מה להתגאות או משהו! זה קטע של פרנציפ! אני חי במדינת ישראל מבחינתי אני יהודי גם אם אני לא שם שיט על אלוהים או משהו כזה! אין קשר לדת!

לא לפיד. פורז הוא שר הפנים

אבל גם הוא משינוי ברוך השם. הפעולה שעליה נפתח הדיון היא פעולתו המשמעותית הראשונה של פורז כשר הפנים. וכולנו(טוב, חלקנו) נברך אותו על פעולה זו.

mayakol

New member
אני שמחה שגם אתה מוצא סיבה לברך

את הקב"ה! רק שלא יכולת למצוא סיבה טובה יותר? יש כ"כ הרבה!!!

בת יפתח

New member
זה חוקי ?

לצערי לא ראיתי את תוכנית הכולבוטק הנ"ל , אבל האם זה היה חוקי ? גיור תמורת כסף ?! תרומה של מיליון ש"ח למדינה מבחינתי זו קניית אזרחות . התואיל להסביר לי מה ההבדל ? הרי היה ברור שהכוונה לא הייתה שכבוד השר משלשל לכיסו את כל המיליונים האלה . (רק חלק.)

פלסטיק

New member
אין לי מושג אם זה חוקי

בכלבוטק גם הראו איך מקבלים תעודת כשרות למהדרין למסעדה שלא קיימת
אני לא משפטן אבל לי אישית נראה שיש כאן מתן וקבלת שוחד הטעית הציבור ועוד עבירות למכביר. מה ההבדל בין תרומה להשקעה? אדם איננו יכול לבוא למשרד הפנים לתת צ'ק על מליון $ לצאת עם אזרחות ללא שום מחוייבות למדינה. האדם צריך להשקיע את מליון ה$ באיזושהי צורה, לספק מקומות עבודה לאנשים ולהיות מעורב בצורה כזו בבנית הארץ. כמו כן ברגע שהוא מושקע בארץ יש לו כל מיני מחוייבויות משפטיות בארץ. לא נראה לך שיש הבדל? לעומת זאת לפי החוק הקיים אדם יכול לשלם שוחד לאיזשהו רב, לא לגור בארץ, לקבל הקצבות (כאחד מ 18000 דרכוניסטים או אחרת) ולקבל אזרחות (כמובן). אני אישית מעדיף את המשקיע למרות שלא תמיד הוא יהיה יהודי.

מתנדב

New member
פלסטיק, אני נגד אותם אנשים שמשיגים

דברים בשוחד, גם אם זה מדובר בתעודות כשרות, ואם קיים דבר כזה, זה פלילי לכל דבר, ואותם אנשים צרכים טיפול, ואסור לעבור על זה בשתיקה....

פלסטיק

New member
בין הדתיים אתה זן נכחד

בזמנו העלאתי את עניין הכשרות בכל מיני פורומים הדתיים (ובמיוחד החרדים) תקפו אותי והגנו על נוטלי השוחד רק בגלל שהם רבנים לפי דין תורה נוטל שוחד דינו סקילה בשער העיר, אני הייתי מסתפק בכמה שנות מאסר. זה היה מוזר בעיני משום שדוקא לאנשים דתיים חשובה האמת מאחורי תעודת הכשרות, לחילוני זו סתם עוד הוצאה כספית שמגולגלת על הלקוח. יש לך הסבר מדוע החרדים נחלצו דוקא להגנת נוטלי השוחד?

מתנדב

New member
פלסטיק, פשוט מאוד אני אוהב יושר....

אם אני יודע שבעל מסעדה כלשהי השיג תעודת כשרות דרך שוחד, אני לא אכנס אליו לאכול, ואני אפילו יתלונן על זה, כי זה להכשיל ציבור, ואני נגד הכשלת ציבור ולא משנה מי הציבור עם זה הציבור הדתי או הציבור החרדי או כל ציבור אחר... ואלו שתקפו אותך בפורומים שונים והגנו על אלו שלוקחים שוחד, זה נשמע לי מוזר מה שהם עשו, ואני בטוח בכל מקרה לא יכול לענות במקומם, למה הם עשו את זה, מבחינתי אחד שלוקח שוחד בשביל להנפיק תעודות כשרויות, זה גנאי לעשות דבר כזה.

בת יפתח

New member
ה-חרדים.

אז היו כמה כאלה שהגנו על לוקחי השוחד. הנה לך שני חרדים ( מתנדב חרדי ?) שבאים נגדם.

פלסטיק

New member
אני שמח שיש גם אחרים

(אני במונח חרדים מתייחס גם לחסידים וגם לליטאים) זו לא היתה שאלה פשוט אז היתה עלי (ועל כולבוטק) התנפלות כללית בפורומים, לא היה חרדי אחד לרפואה שחשב שאולי זה שנתן את התעודה הוא לא בסדר אלא שכולבוטק (ואני כמובן) לא בסדר ניסיתי להבין מה מניע את אותם חרדים להגן על מי שבגללו הם אוכלים מזון לא כשר, זאת היתה שאלתי. כנראה שגם אתם לא יודעים.

מתנדב

New member
פלסטיק, אני לא מבין אותך....

שאלתי את דעתי בנושא השוחד של תעודות הכשרות, ועניתי לך, וכרגע אתה אומר לי ששאלת אותם והם התקיפו אותך, ובזה אתה קובע עובדה שאנחנו לא יודעים? הם התקיפו אותך והם סבורים אחרת, בבקשה אתה יכול לשאול אותם, לא מבין איך הגעת למסקנה שאנחנו לא יודעים... בדבר אחד אני שם לב, אתם מגיעים למסקנה מהרה מידי, על סמך כמה בודדים שנראה לכם שהם נוהגים כך, וזו עובדה, אם תסתכלי טוב טוב בכמה הודעות כאן את תראי שהגיעו למסקנות ללא כל סיבה, וללא כל טירחה לבדוק את הנושא, כגון: מסקנה שהגיעו כאן בפורום - שהחרדים שנואים על החילונים, מישהו יכול להסביר למה? אף אחד לא הסביר למה - ואז הגעתי אני למסקנה שאין שום סיבה לשנאת החרדים - כי אם הייתה סיבה הייתי שומע אותם מכם... ועוד מסקנה הגיעו כאן בפורום - שהמחזירים בתשובה, הם משקרים ומותר לשקר בשביל להחזיר בתשובה - ואיך הם הגיעו למסקנה הזאת? כי יש להם הוכחות שבפורומים אחרים ובאתרים למיניהם, כתבו את זה שם, וכשאני ביקשתי לראות את זה במפורשות, אני מקבל את אותה תשובה חזרה שהוכחה שיש להם זה שנכתב בפורום אחר, אבל הם לא לוקחים בחשבון שמי שכתב בפורום אחר יכול להטעות ציבור ולשקר בכתיבתו - שורה תחתונה אין הוכחות לדבריהם... ועוד מסקנה לא טובה הגעת את - שבגלל שאת הותקפת בפורום אחר ע"י חרדים שהגנו על אלו שלוקחים שוחד - אז הגעת למסקנות לא טובות, אבל את לא חושבת שיש כאלו שלא מגינים על אותם אנשים שלוקחים שוחד.... כל המסקנות האלו זה נקרא ללכת עם עיניים עצומות, מבלי להסתכל בצדדים, וחבל שמגיעים למסקנות מהירות מידי....

למעלה