דיי להתחסדות

d e m o sthenes

New member
../images/Emo41.gif דיי להתחסדות ../images/Emo70.gif ../images/Emo41.gif

אוי נו באמת בנות תפסיקו עם זה! אתם רוצות את אנחנו רוצים את זה וכולם רוצים את זה, סקס. לפני שחברתי לויכוח פה אפילו תספיק להקיש על האות א' במקלדת כדי לכתוב "אוי אתם הבנים" אני כבר עכשיו אקטע אותה ואגיד לכולכן! תפסיקו להתפלצן עלינו. "סטוצים זה לא בשבילי" ו "סקס בלי רגש לא מקובל עליי" הינם סתם משפטים שאפילו אתן לא מאמינות להם. מה כל כך רע בזה שאתן בחריפות מתנגדות לזה? הגלולות והקונדומים לא הומצאו לשווא אלא כדי שנוכל ליהנות מהדבר הזה שנקרא סקס בלי תוצאות נלוות ע"ע, ילד. כבר מזמן עברנו את תקופת ה"ליידי" והפתיחת דלתות, כבר מזמן שנשים יוצאות לפיק אפ ברים, למסיבות ונוסעות לסיני כדי להשיג זיון, לא סליחה על הבוטות לא זיון אלא לעשות אהבה עם האביר על הסוס הלבן, זה הביטוי הנכון נראה לי. לא מכבר אפילו התפרסם סקר שהצביע על כך שנשים חושבות כחצי יותר בממוצע מגברים על סקס, אז למה כל המשקים האלו? למה ללכת ראש בקיר? למה להתכחש למצב שידוע כבר מזמן לכולם? בסופו של דבר אתן יוצאות ה"צבועות" בכל המצב הזה. מה יותר הגיוני מאשר לצאת לפאב לשתות להכיר מישהו חתיך וחמוד אשר "יעשה לכן את זה" ולהביא אותו הביתה? כמו שאתן שותות ונהנות מזה,רוקדות ונהנות מזה תעשו גם סקס ותיהנו מזה, בלי מחייבות, בלי אחריות בלי לחשוב מה להגיד מחר בבוקר. לפני שהמשטרה מתדפקת על דלתי ומאשימה אותי בסרסרות אני כמובן אסייג ואגיד שסטוצים צריכים להתבצע מרצון בין אנשים בוגרים אשר מבינים לחלוטין את המעשה, ולא גברים חרמנים שלי, לשכר בחורה ולזיין אותה בשירותים של ה"דום" זה לא סטוץ זה גובל באונס. אז גבירותיי הנכבדות אם אין לכם תירוץ באמת טוב כגון: "אני בהריון מתקדם מבעלי/אני לסבית", תפסיקו לשחק אותה תמימות ונעוות ואם לא בא לכן היום אבל תבואו לי לפיק אפ בר עם חצאית מיני ברוחב 3 ס"מ וחולצה שלקחתן לאחותכן בת ה 3.

pain is MY love

New member
כמה אני אוהבת אותך... ../images/Emo13.gif

ת'כלס מילים כדורבנות. הלוואי כל הבנים היו חושבים כמוך.. אתה יודע איך זה הולך. בחור מחפש זונה במיטה אבל בתולה בבית... אבל ת'כלס כל עוד הבחורה לא נמצאת בקשר רציני (ואולי אפילו, גוועלד, לא מחפשת אחד כזה) היא יכולה בכיף שלה לספק יצרים.. איש חכם שאל אותי פעם אם יצא לי להתנזר מסקס ליותר מחודש,חודשיים, כשאמרתי לו שכן הוא אמר לי את הדבר הבא: "יכלת לחיות חודשיים בלי לשתות? חודשיים בלי לאכול? חודשיים בלי לנשום??? אז למה מנעת מעצמך משהו שהוא חיוני לך ולגוף שלך ומשהו שאת רוצה וצריכה?" אז נכון, גם סקס הוא צורך שעם כל הכבוד צריך לספק.. ברור שקשר רציני ואהבה הם האידיאל אבל מה לעשות גם כשאין ארוחה חמה וטעימה מוכנה בבית אבל אנחנו רעבים אנחנו לפעמים מסתפקים בפחות רק לשם התענוג.. תחשבו על זה ככה...

Zoharrr

New member
אוי מרינה...../images/Emo24.gif

יש לנו את אותו ראש,זה בידיוק מה שחשבתי...

אוי תהיה רציני...

ברור שיש בנות שאוהבות סקס.. אבל תהיה רציני.. למה להקצין כל דבר.. חוץ מזה מי שרוצה סקס משדרת את זה...

Piren

New member
הנקודה שלו היתה

שהרוב המוחלט של הבנות, יכחישו שהן רוצות סקס כדי להתאים את עצמן לסנטדרד החברתי שהיה נפוץ עד עכשיו, או פשוט כדי להראות יותר תמימות ממה שהן באמת (כי אף אחת לא רוצה שיחשבו בטעות שהיא "מזדיינת").

נועם m

New member
אבל אתם טועים בהבנה של הבעיה

במקום לקטר על כמה שרוב הבנות מתחסדות, תסתכלו סביבכם, ותבינו שהרבה מההתחסדות הזו נובעת ממקורות גבריים. שהרי הם, אינטיליגנטים ונאורים ככל שיהיו, עדיין מעדיפים הרבה פעמים לחשוב שהאישה שאיתם "תמימה"- שאם לא, ישר תזכה לשמות חיבה מלבבים כגון מזרן, שרמוטה, מזדיינת וכיוצא בזאת. אבל, וזה מכוון לכותב ההודעה הראשונה בעיקר, למה להתלהם? במקום לצאת בקריאות נרגשות אל כל בנות המין הנשי המתחסדות, תקבל את העובדה שיש נשים (ואעז ואומר שגם גברים), שלא מרגישים כמוך. ומשל קטן להמחשה: כידוע היטב לכולנו, ישנו הבדל של שמיים וארץ בין שוקולד "מקס ברנר" לבין סתם שוקולד פרה פשוט. בעוד שיש אנשים שעקב ההבדל הנ"ל ימנעו לרוב משוקולד פרה, ויאכלו רק את אותו "מקס" איכותי, הרי שישנם גם אחרים, שבצוק העתים יסתפקו גם בפרה קטנה. אלה, יאכלו שוקולד לאורך כל ימות השנה, ללא הבדל דת, גזע ומין, ובד בבד ידעו להתענג כמו שצריך כש"הדבר האמיתי" יכנס לפיהם. לעומתם, יהיו את אלה שיאכלו שוקולד רק פעם בחודש, אבל בפעם הזו הם יאכלו שוקולד משובח. אז כן, אולי הם לא יודעים באמת להנות משוקולד, ואולי להיפך- ורק הם יודעים להעריך אותו באמת. כל אחד ומה שעושה לו טוב. אל תמהר להחליט בשביל (א)נשים אחרים מה טוב בשבילם.

d e m o sthenes

New member
ווואווו HOLT IT . לפני שדברים

יצאו פה מכלל שליטה תנו לי להסביר. המיני מאמר שכתבתי הינו מוקצן בכוונה ונועד לעורר ויכוח/דיון בין חבריי הפורום. אומנם אני מאמין במידה מסויימת במה שכתבתי אבל כמו שכבר הזכרתי לא צריך להפוך אות ילאיזה סרסור מניאק. סך הכל המאמר נכתב ברוח טובה מצד אחד ועוצקנות מצד שני על מנת להדגיש את הבדלים בדעות של אנשים שונים.

Piren

New member
אאהה

איבדתי אותך לגמרי כשהתחלת לדבר על מקס ברנר... זה מן קטע של בנות עם המקום הזה? מה לעזאזל הם שמים בשוקולד שכל בחורה שאני מכיר גומרת פעם שאני אומר מקס, ופעם שאני אומר ברנר? :-O אניוואי, הבעייה היא בכולם, אבל קודם כל בבנות (בנושא הספציפי הזה). הסטיגמה מודבקת למינך, את (ושאר הנשים) אלו שצריכות לשנות את דעת הציבור. הוא לא צריך לשנות את הדעה שלו, בשביל שהנשים יוכלו לצאת ממוד הצניעות שלהן. יענו, זה שגבר אומר לך שאת צריכה להיות צנועה (או חושב ככה), לא אומר שאת צריכה להתנהג ככה, ואני בטוח שאת מסכימה עם העיקרון הזה שגברים הם לא אלו שקובעים לך איך את אמורה להיות. אז זה די חלש להתלות על התירוץ הזה במקרה הזה, בטח שאת אומרת את זה בצורה כזו שאומרת "בשביל שגברים יאהבו אותי\ירצו אותי.. אני צריכה להיות.." .. how low can you go?

נועם m

New member
נתחיל מזה, שלא דיברתי על עצמי

אני אוכל שוקולד פרה גם כשאין מקס ברנר
(ואם עוד לא הבנת מה ההבדל בין השנים, מצבך חמור!) נתתי דוגמה של בנות אחרות. אני לא מבינה למה כל כך מפליא אותך שהן עושות את זה בגלל גברים. זה לגמרי מובן מאליו בעיני. הרי אף אחת לא רוצה שהבלונדיני השווה שלומד איתה כלכלת בית יחשוב שהיא, השם ישמור, נותנת!
האם זה עצוב ופתטי? בהחלט. אבל זה קיים.

Piren

New member
חחחח

ונתחיל מזה שאני לא דיברתי רק אלייך
אז אם את אישה, ואת קוראת את זה - תפנימי
ותביאי לי אוכל, אני רעב

נועם m

New member
אישה- למטבח!

כבר סיכמנו שאני יודעת להכין רק חביתה, אז מה אתה רוצה ממני?! ומקס ברנר זה לא אוכל. זה מזון לנשמה!

eithancambridge

New member
לפני שקראתי את זה

קראתי תגובה של אדם דתי, שלדבריו לא מוכן לצאת עם אישה לא מסורתית, כדי שיהיה הראשון שלה. תדע שאני מסכים עם רוב דבריך (לשכר אישה, ואז לזיין אותה בשירותי המועדון או בכל מקום אחר זה אונס, ולא "גובל באונס"). עכשיו תחשוב על זה, תחשוב טוב טוב, האם רוב החברה מקבלת אישה ליברלית כמו שהיא מקבלת גבר ליברלי? הרי לי ולך יקראו "גבר גבר!", עליה יגידו "חמה אש השרמוטה".

d e m o sthenes

New member
סבבה, אתה צודק. היחס של החברה

באמת דורש שינוי. אבל לדעתי לפחות ברגע שלבחורה יש חבר/בעל היא צריכה להיות נאמנה. וגם תקרא בבקשה את התגובה שלי לנועם m .

eithancambridge

New member
נאמנות זה כבר עניין אחר

אני מקווה שברור לך, שזה צריך להיות הדדי?. אני אענה בנפרד להודעה השניה.

אממממ

אני חושבת ש"כל אחד והכיף שלו"!!! כל אחד/אחת בוחר את הסגנון חיים שהוא רוצה וטוב לו. אם כל הבנות היו "מזדיינות" העולם היה מאוד מגעיל, תחשבו על זה. בכל דבר יש מינוסים ופלוסים וכל אחד יעשה את מה שמתאים לו. אני נגד סטוצים ! לא יודעת למה, אבל פשוט אישית אני נגד, יש לי חברות שמאוד בעד וואלה שיהיה לבריאות העיקר נהנות ושומרות על עצמן. כמה שאני נגד, מתי שאני באמת רוצה ואותו אחד זה לא חבר אני בטוח לא אמנע מעצמי, אבל אני לא אלך ואשכב עם כל החמודים/סקסיים/מקסימים/ מחרמנים שיקלעו לי בדרך כי "בא לי וזה הדדי" כי אז מבחינתי אני יאבד את הערך שלי.

eithancambridge

New member
מצויין

אני בעד, שכל אחת תעשה מה שנוח לה בלי שתצטרך לחשוב: "שלא יקראו לי ליידי" או: "שלא יקראו לי שרמוטה".

נועם m

New member
מה לעזאזל?

"אם כל הבנות היו מזדיינות העולם היה מאוד מגעיל"?! אני לא אנסה אפילו להבין למה התכוונת. אני רק רוצה לוודא משהו: את באמת חושבת, שבחור שנכנס למיטה עם כל מה שזז זה בסדר, אבל אם את תעשי את זה, את "תאבדי מהערך שלך"? מה גורם לך לחשוב שבחורה ששוכבת עם הרבה גברים "מאבדת מהערך שלה"? ערך של בחורה נקבע לפי "הטוהר המיני" שלה? מה אנחנו בימי הביניים?

למעלה