דיי להתחסדות

זכוכיות

New member
משלמים איך?

אני חושבת שאם כבר חוסר ניסיון יכול מאוד לפגום בזוגיות, כל הזוגות שהכרתי והיו הראשונים אחד של השני, בסופו של דבר נפרדו אך ורק מהסיבה הזו, אחד מבני הזוג לא היה מסוגל לראות את עצמו נמצא לנצח בתוך הקשר הראשון שלו, בלי לחוות ולהרגיש גם דברים אחרים.

eithancambridge

New member
רגע אני רוצה להבין

אם אני "משתרלל" כיצד זה יהרוס לי את חיי הזוגיות?, אני אבגוד בה?, אשתעמם איתה?. בנעוריי הייתי מרדן לא קטן, בין הדברים שעשיתי היה גם לזיין כל ערב מישהי אחרת. בגיל 20 פגשתי אישה מקסימה, מיוחדת, הכל! עד לפני חודש כשנפרדנו, הייתה לנו זוגיות בריאה ונאמנה.

נועם m

New member
חבל

שמתוך מחשבה על איזה "חיי משפחה עתידיים", שאולי יהיו ואולי לא יהיו, תמנע מעצמך בכוונה דברים עכשיו. אני לא אומרת שצריך ללכת לקיצוניות ולהכנס למיטה עם על מה שזז(ה), אבל לתכנן ולשקול כבר מגיל 22 את צעדיך לקראת חיי המשפחה המושלמים, נשמע לי קצת מוגזם.

OnlyLeigh

New member
יש כאלה שאוהבים סטוצים

יש כאלה שלא אוהבים למה להפוך את זה לביג דיל? זה נכון שגברים מחפשים יותר סטוצים מנשים כי באופן טבעי גברים נולדו להרביע ונשים מחפשות את המרביע האולטימטיבי. באופן טבעי נשים ריגשיות יותר שמדובר בזה. אבל תמיד יש יוצאות דופן. ומה הקשר הלבוש למין? לפעמים בא לי להתלבש בצורה מסויימת כדי להראות טוב ולהרגיש טוב עם עצמי, לרוב אני לא עושה את זה בשביל לצוד בנים. גם כשבנות נמצאות בקשר מתלבשות ככה. ובנאדם, בחור בוגר ושקול אתה לא, כל המונולוג שלך נשמע כמו של ילד בן 7 עם שנאת נשים מיותרת

קודם כל- אתה כותב ממש יפה../images/Emo13.gif

דבר שני- יש הרבה במה שאת כותב, יש בנות שהן באמת כאלה. ויש כאלה שלא. אני לא אפעל בדרך הזו פשוט מאוד כי זה יפגע בי. אני ארגיש חוסר ביטחון, ריקנות, עצב, בדידות ואני אקשר לאותו אדם שמסכן- סה"כ רצה לבלות. עדיף לחסוך את זה לי ולעולם. מעדיפה להיות ליידי

d e m o sthenes

New member
הבהרה כללית ../images/Emo70.gif ../images/Emo70.gif

מה שכתבתי הינו מוחצן, מוצקן ונועד לגרום לויכוח והעלאת תגובות של בעד ונגד. אז דבר ראשון אני רוצה להתנצל אם פגעתי במישהו כי לא התכוונתי. דבר שני באמת שמה שכתוב נועד לכתיבה בלבד ואני לא כזה בחיים. (אני באמת בחור טוב
). כמובן שהרעיון הכללי של הכתוב נובע מאיזשהי דעה אישית שלי אבל שוב אני מבקש לא להרוג אותי עקב הקצנת ה"מאמר".

למעלה