דיי להתחסדות

ככה אני חושבת, זכותי.

אני גם לא חושבת שבחור שנכנס למיטה עם כל מה שזז זה בסדר! לדעתי אני כן יאבד את הערך , ובאמת שאין לי כוח להסביר את עצמי. כמו שאמרתי, אין לי שום דבר נגד בנות כאלה ואני לא "נזירה" באמת! אם את בעד סטוצים , לבריאות.

Zoharrr

New member
חבל מאוד שהערך העצמי שלך

קשור לאחת ההנאות הכי גדולות שיש... כי את רק מפסידה מזה. מה אני אגיד לך,אני מהבחורות האלו,איך קראת להן נו... "מזדיינות"? כרגע יש לי חבר אז אני "מזדיינת" רק איתו,אבל בכללי,לא כל כך אוהבת סטוצים כי אני לא יכולה להיכנס למיטה עם מישהו זר לחלוטין אבל אני בהחלט בעד סקס לא מחייב ולמרות שאני לא כל כך בעד סטוצים בטח יהיה לי אחד או שניים או יותר. וזה לא קשור לערך העצמי שלי בשיט!!! אני יודעת מה אני שווה,ואני יודעת שאני שווה המון. וזה לא קשור לכמה סקס אני עושה ועם כמה בחורים. זה שאני "מזדיינת" לא מפחית מהערך שלי בכלל, אקט של חדירה לא גורם לי להיות פחות אינטלגנטית,מעניינית או נעימה. אם אצלך זה ככה, אז באסה לך... ובדיוק בגלל בחורות כמוך גברים שמדיינים הרבה הם גברים ובנות שמזיינות הרבה הן שרמוטות. כן כן קראתי שכתבת שגם אצל גברים זה לא בסדר אבל אני מוכנה להתערב שאת לא באמת חושבת שגברים ונשים הם שווים בקטע הזה. הרי אם תכירי בחור יפה וחכם ומעניין ומתוק בפגישה הרביעית הוא יספר לך שהוא שכב עם 50 בחורות את תבליגי בחיוך ואם בחורה תאמר לך את זה את תפלטי "ג'יזס" ותחשבי שהיא זונה. בדיוק בגלל אנשים כמוך גברים יכולים להגיד שהם שכבו עם 30 בחורות ובנות תמיד יאמרו 3.

ממש לא....

הוצאת אותי כמו אחת תמימה שזה ממש לא ככה!!!! אני גם לא יכולה להכנס למיטה עם מישהו זר, ואין לי שום דבר דבר נגד סקס לא מחייב. מה שכתבתי היה על סטוצים עם אנשים שאת בקושי מכירה, שרק היום או אתמול הכרת והופה כבר במיטה לזה אני נגד! וזה דעה אישית שלי אם זה מוריד לי מהערך או לא, ואת לא צריכה לבוא ולצאת עליי "בגלל בנות כמוך...." ,אמרתי בנות ש"מזדיינות" הרבה שיהיה להן לבריאות אני ממש לא קוראת להן "שרמוטות". היו לי איזה שתי סטוצים בחיים ויהיו עוד, אבל לא צריך להיות חבר כדי להכנס איתו למיטה אבל גם לא מישהו זר.

זכוכיות

New member
אני לא חושבת שלויכוח הזה

קשורים מספר הסטוצים שהיו לך, אלה העובדה שאת מודדת את הערך שלך ע"פ מדדים קצת חולניים. לדעתי, זו הפרעה חמורה (ומאוד פופולארית) שהגיע הזמן שטטופל, יש כאן קבוצות שלמות של אנשים שעשו לעצמם שטיפות מוח, שאיכשהו הצליחו לקשר בין סקס (כיף, מה לא?) לבין אהבה והערכה עצמית, שמעתי לא אחת את הטענה שבחורות שעושות סטוצים סובלות מחוסר ביטחון, או לא אוהבות את עצמן, או ווטאבר מה. מה זה משנה עם מי שכבתי או לא? את הערך שלי ושל האנשים סביבי אני מודדת ע"פ מדדים אחרים, בין אם הם/ן עושות סקס עם 10 אנשים שונים ביום ובין אם במקרה הם שכחו להזדיין כל החיים. אני חולה על עצמי. ברצינות, אני כל כך אוהבת את עצמי שזו כבר הפרעה אחרת בפני עצמה. אני אוהבת את עצמי מספיק בשביל להיות קשובה לגוף ולרצונות שלי, ולא לדפוק חשבון ל"אמות המוסר" המפוקפקות סביבי.

Zoharrr

New member
את הבנת את הנקודה...

שדונת לא... אין לי בעיה עם זה שיש בנות שלא רצות סטוצים,אבל אין לזה קשר לערך עצמי. זאת היתה הפואנטה.

איזה שטויות את מדברת

לדעתי גם בחור ששוכב עם מאה בנות זה מוריד מהערך שלו ואותו דבר לגבי בחורה הערך שלה יורד אין מה לעשות שאני יוצא עם בחורה והיא מספרת לי שהיא שכבה עם מלא גברים אני לומד עלייה שהיא פשוט בחורה חלשה ולא מסוגלת לגבור על הייצר שלה כי אחרי הכל אני חושב שסקס צריך להיות מאהבה ואני בכלל נגד סטוצים

Seventh Element

New member
גבר תקשיב....

זה נכון שבחורות רוצות את זה בדיוק כמו הגברים, אבל מה לעשות שבאופי הן בדרך כלל הרבה יותר תמימות ולא מדברות על סקס עם כל אחד שהן רק פגשו, כמו שהחורים עושים... לפי ההודעה שלך ניראה כאילו מהניסיון שלך רוב החורות שרצית לכשב איתן עשו עליך את הרושם שהן לא רוצות סקס... אחי, תאמין לי הן רוצות, פשוט הכל תלוי בגישה שלך! אם תגרום להן להרגיש בטוחות איתך, אם זה לקשר רציני, או שתגרום להן להתסכל עליך כעל בחור מאתגר ו"חם", אז תמין לי הן יקפצו איתך למיטה!

סליחה????????!

כל אחת עושה מה שבא לה, עם מי שבא לה, ומתי שמתשחק לה. יש בנות שחווית הסקס חשובה להן והן לא רוצות לעשות את "זה" עם כל אדם זר, שקצת מדליק אותן. כרגע יש לי חבר. בעבר היו לי "חוויות מיניות" עם אנשים שלא הייתי איתם בקשר מחייב. למה? כי התחשק לי. (וזה אף פעם לא היו יחסי מין מלאים, שוב כי, לא התחשק לי) חשבת אולי שהבנות לא רוצות לשכב איתך ? ולא כי הן מתחסדות? (סתם מחשבה)

צודקת!

וזאת שאמרה לי על אהבה עצמית- אני אוהבת את עצמי יותר מדי בגבול השחצנות ויודעת שהערך שלי הוא גבוה מאודדדדדד. העניין עם הסקס והערך אחת ולתמיד, לא קשור ב"טוהר המיני" דווקא כמו שאמרו פה, התכוונתי שאני לא אכנס עם כל אחד חמוד/מקסים/ הורס שבא לי עליו למיטה, כי פשוט לא! זה לא עושה לי את זה. ואף פעם לא אמרתי שסקס זה רע או לא יודעת מה, זה דבר הכי כיף בעולם!!! אל תכניסו דברים שלא אמרתי, אמרתי את דעתי ומה שאני חושבת. ותאמינו לי שאני נהנת אפילו מאוד בחיים!!! ואין לי כוח להתווכח על זה יותר חאלס. תגובה אחרונה שלי בשרשור הזה.

דנטל

New member
איזו הכללה מעפנה

כן, יש המון נשים שמחפשות זיונים ללא רגש בפיק אפ ברים... ויש שלא! מי אתה שתשפוט את אלה שלא? זה לא שאני שיא מבינה את הקטע שלהן, אבל זו הבחירה שלהן והבעיה שלהן, אז בשביל מה להתיישב להן על הורידים?

ואצל הבנים, יותר טוב?

כדי שגבר ייחשב "גבר גבר", הוא צריך להתנהג כל היום כמו פר לא מסורס שיש במכלאה הסמוכה לו פרה שזה היום שלה בחודש. יש נשים שלא מתייחסות בכזו זילות אל עצמן ואל גופן, מה הרעש? תלמד לכבד את זה. ואו שאתה פשוט מסתובב במקומות מועדים לזה, או שאתה חיי בבועה. לא כל אחת ברחוב מתלבשת ככה גם ב4 מעלות. דיי להכללות!

Dark Muse

New member
נכון שאתה חרמן ולא מקבל?

אחרת אין לי הסבר להודעה הזאת.

שש פלוס

New member
אני גבר ואני לא עושה סטוצים

לדעתי הצורה המושלמת לחיי המשפחה העתידיים שלי היא לשכב רק עם מי שאני באמת אוהב אותה, והזיון הוא אקט של אהבה ולא של פורקן יצרים, כל אלו שמשתרללים וחוגגים משלמים על זה אחרי זה בחיי הזוגיות שלהם. נ.ב. אני בן 22 ולא בן 102....

Zoharrr

New member
המממ

אבא שלי "השתרלל" כשהוא היה צעיר והוא נשוי עם אמא שלי 33 שנים באושר... אני לא חושבת שכולם ישלמו על זה, אני לא חושבת שהעבר המיני של מישהו ישפיע על חיי הזוגיות שלו... מזה משנה בכלל עם כמה בחורות או מאיזה סיבה הוא שכב איתן? העיקר זה מי שהוא ומה שהוא רוצה באותו רגע. ואם הוא במערכת יחסים זוגית נורמלית הוא רוצה רק את מי שהוא איתה. והזיונים שלו זה אקטים מיניים שהיו לו בחיים, איך זה ישפיע על חיי הזוגיות שלו?

pain is MY love

New member
סקס הוא מאוד פורקן יצרים!

אתה מקבל ממנו הנאה פיזית שאתה זקוק לה בחיי היום יום. נכון שכל הקרבה והאינטימיות קשורה גם לרגש אבל כשאין אז אין.. זה ממש לא משנה עם כמה בחורות תשכב כל עוד בסופו של דבר תמצא את האחת והיחידה שלך..

למעלה