דעות על המתמודדים

MoRaN SaShA

New member
עוד מישהו התאהב ביונתן בוגנים?../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

יאוווו הבחור כובש!! איך שהוא שר את השיר בצורה כל כך מיוזיקלית חחח.. הוא פשוט כובש
ומהמם.. הוא חייב להיות דני!! הוא כל כך מתאים !..

motyp2

New member
גלעד ושחר שהתקבלו לנבחרת

שימשו זה לא מכבר ככריאוגרפים בהפקה הגרנדיוזית בפרסומת של בנק יהב שמתנגנת לה לאחרונה בטלויזיה. כבר שם גילו השניים יותר מאשר כמה ניצוצות של כישרון. אני אישית "נדלקתי" עליהם כבר שם ומחזיק להם אצבעות. גלעד הופיע היום בתוכנית הבוקר בערוץ 2 עם בת זוגו (זוגתו?) הם מדהימים השניים. המון הצלחה שחר וגלעד. מהשופט של הבנק

McYourmother

New member
שחר הזה חתיךךךךךךךךך

ראיתי אותו בכמה הפקות של בית צבי ובשיער אפילו ראיתי אותו ערום :)

חברים שימו לב לרויטל זלצמן!!!!

רויטל זלצמן למדה בבית צבי והייתה בשנה ג' כשאני התחלתי ללמוד שם בשנה א'. חברים היא פשוט מדהימהההההההההה!!!! יש לה ה-כ-ל!!! היא משחקת מצויין, רוקדת מדהים, ושרה....אמאל'הההההההה מטורף!!! אין דברים כאלה, חוץ מזה שיש לה נוכחות בימתית מדהימה!!!! היא בהחלט הדבר הבא!!! והיא הולכת לקחת את זה בגדול!!! היא לא רואה ממטר מה גם שיש לה המון ניסיון בהפקות שעלו בביה"ס ומעבר לכך המון ניסיון בגריז לאחר שגילמה את סנדי כבר שנתיים!!! אני אומר לכם שהיא עוד תיכנס לכם ללב כמו שנכנסה לי...((:) אז שיהיה לה המון בהצלחה.. אוהב.

ניסו שליו וחגית ביאר!!!

רק תיסתכלו עליהם!!! הוא כובש וקצת ערס כמו שצריך, והיא ממש נראית כמו סנדי ושרה כמוה... הם ה-דני וה-סנדי הבאים!! מי חושב כמוני??

daniel 4

New member
אורלי בלוך ואוהד יהודאי .

ללא ספק , אחד האנשים המוכשרים ביותר בתכנית... הייתי פשוט בשוק אתמול מהבחירה של אלדד זיו , וגם כל חברי הנבחרת והאנשים בבית ובהקל , אני בטוחה. הם היו מצוינים לאורך כל הדרך כולל שיר ההדחה - יותר טובים מגל ועופר. ואני חייבת לומר שחלק מזה שאורלי ואוהד לא עברו את שלב האסמסים זה גם בגלל שבפרסום לתכנית התמקדו יותר בשני שאולי (הבת של עינבי) וברוני שינדורף... את אורלי ואוהד הראו ל- 10 שניות באודישנים .. וזאת עובדה ואף אחד לא יכול להגיד אחרת! אורלי ואוהד , אתם מדהימים , כ"כ הרבה כישרון ויופי של שניכם.. כ"כ רוצה שתחזרו לתכנית!!

MoRaN SaShA

New member
את בעצם אומרת את זה כ'קטילה'? חח

או שאת אומרת שיונתן יותר יפה ובגלל זה אני אומרת ששני אלו מכוערים (מה הקשר?.. אפחד לא יודע.) או שאת מנסה 'לצחוק' עליי בכך שאת אומרת שיונתן בעצמו לא יפה.. אז תני לי להסביר לך משהו. זה לא מעליב אם זו כוונתך חחח ובעיניי יונתן מהמם.. אז לסיכום..WHAT'S YOUR POINT?

MoRaN SaShA

New member
לא הבנת, לצערך.

לא התכוונתי שאת מחפשת לקטול אותי. התכוונתי שאת מנסה להביא עקיצה מפגרת.. אם נפשט את זה. מה הקשר בין זה שרשמתי שאחד המתמודדים מכוער לבין יונתן.. השאלה שצריכה להישאל היא מה נסגר איתך כי מה הקשר בין השניים? . למה בכלל הזכרת את יונתן כשלא דיברנו עליו? את אולי רואה זאת כחפירה..אז..טאפ לאק.

איזה נראית כמו סנדי?

איפה הדמיון בינה לבין אוליביה ניוטון-ג'ון, מה הקשר בכלל? יחד עם זאת, היא היתה אחת הטובות אתמול בלי ספק. השיר שהיא וניסו בחרו היא זוועתי. היחידות שאם כבר ניסו להיראות כמו סנדי עיצבו, אם אפשר לומר כך, את התסרוקת והלבוש שלהן בסטייל שנות ה-70 והמחזמר. היו 3 שעשו זאת: שאולי, עוד אחת מתולתלת שלא הצלחתי להבדיל בינה לבין שאולי, וההרצליינית חסרת החיים שעפה יחד עם הבחור עם השירה המוזרה.

daniel 4

New member
הרצליינית חסרת חיים?

לנה נראה לך שהיא חסרת חיים? תגיד לי , אתה מכיר אותה שככה אומר ?! פשוט תשתוק !

כי היא אמרה בעצמה.

היא אמרה לקושניר משהו בסגנון שהיא לא "מסתובבת בקהילה", זאת אומרת לא מעורה חברתית כי היא ביישנית.

daniel 4

New member
זה הכל בהומור!!

אתה חושב שהיא לא מסתובבת ברחובות?! אתה כ"כ טועה !! אולי היא ביישנית אבל אתה ראית מה יוצא ממנה שהיא עולה על הבמה ומה הקשר לחסרת חיים?! אתה חסר חיים עם זה מה שאתה חושב!! אז אם היא ביישנית זה אומר שהיא חסרת חיים?! איך הגעת לזה בכלל?!

למעלה