דעות על המתמודדים

הומור שמומור.

למה דווקא זה ההומור שלה? מכל הבדיחות בעולם היא מעדיפה לרדת על עצמה ובצורה כזו. וחוץ מזה, אם היא לא היתה מתכוונת לזה קצת ברצינות היא היתה מתנהגת יותר בקלילות, אבל רואים שהיא לא קלילה. בחייאת דינאק, איזה בן אדם יבוא להופיע בתכנית שהכל בה שואו ויגיד על עצמו כזה דבר אם אין בזה אמת? ומה את אומרת לי "אתה כ"כ טועה"? את מכירה אותה או משהו? אולי את אחותה הקטנה? לא התווכחתי על יכולות הריקוד שלה. מה את נפגעת כל כך בשבילה? מה היא בשבילך?

daniel 4

New member
...

זה לא משנה מה אני בשבילה . היא כולה אמרה שהיא לא ראתה אותו ברחוב ..זה אומר שהיא חסרת חיים?

לא...

אני מזכיר לך, שהיא אמרה שהיא לא רואה אותו ברחוב בגלל שהיא לא מסתובבת בקהילה. וכשקושניר שאל אותה למה, היא אמרה משהו על ביישנות. והיא אמרה את זה בפנים רציניות. משמע שיש בזה אמת! אז היא לא חסרת חיים לחלוטין, יש לה שתיים, שלוש חברות גג, אבל לא יותר מזה.

daniel 4

New member
תקשיב

אני מהמשפחה שלה ותאמין לי אתה לא יודע כמה חברים תומכים יש לה !! ואתה בכלל לא מכיר אותה וראית אותה פעם ראשונה ואתה אומר שאין לה חברות? היא למדה בבית צבי והיא מכירה את כולם ויש לך מלא חברים אז אתה יכול להירגע . תודה . חסרת חיים . נו נו ..

daniel 4

New member
חחח נו אז מה ???

תראה לשופטים אתמול אפילו הייתה התלבטות ביניהם לבין שני שאולי ושחר ישי .. היית מת ללמוד שם .

ילדתי, עצתי לך: התבגרי והחכימי.

את מתווכחת איתי ונעלבת ממני כאילו אני אויב המשפחה ולא שמה לב שאני סתם משועמם שנהנה לגרום לך להתרגז. נראה לך שהייתי מת ללמוד שם? מה יש לי לחפש שם? וכדי לפייס את דעתך אומר ואגיד שהזוג ההרצלייני היה אחד הטובים אתמול, ושקרובת המשפחה שלך בהחלט הפגינה יכולת שירה וריקוד טובות, במיוחד בביצוע השני בתחרות של גלגל ההצלה. הייתי בעדם. אם כי הבחור, אוהד, הוא בעל קול עשיר ומרשים אבל שר בצורה ביזארית שמתאימה אולי לאופרה אבל גם לא. לדעתי הם היו צריכים להישאר ושחר ושני שאולי להתמודד מול גל הגרועה ומי שהיה איתה, ת'אמת. אבל מה לעשות, לא נעים להרגיז את עירית ענבי אז הבת שלה נשארה. אך אומר ואוסיף עוד דבר: אורלי לא יחצנה את עצמה כמו שצריך, עובדה שאני קיבלתי את הרושם הזה עליה, ויכול להיות שזה מה שפגע בה. המשפט שהיא אמרה, "לא מסתובבת בקהילה", לא אומרים דבר כזה בטלויזיה. זה הורג.

daniel 4

New member
תפסיק כבר לרדת עליהם!!

אתה רק צריך לקנאות בהם!! תראה איזה כישרון !!ותאמין לי יש להם יותר חברים ממה שלך יהיו אי פעם .

Ahkv

New member
יש עכשיו על ניסו בערוץ 10

בתוכנית הזאת על בית צבי

McYourmother

New member
זה שהוא חתיך

לא אומר שהוא לא מוכשר ותאמיני לי שהוא סופר מוכשר אחרת הוא לא היה מגיע לבית צבי, הרי שם לא אכפת להם מי חתיך ומי לא.

לא דיברתי על בית צבי,דיברתי על התוכנית !!!

שיש ילדות קטנות שמצביעות רק למי שחתיך בעיניהן

McYourmother

New member
גם אני דיברתי על התוכנית!

פשוט רציתי להראות לך שיש הוכחה לזה שהוא לא רק חתיך אלא גם מוכשר.

מיכל1000

New member
נו...אז תגלי לנו כבר!!

יש לו גדול....או אין לו גדול? יש לו במה להתבייש,או יש לו במה להתגאות??.חחחחח

MoRaN SaShA

New member
בסדר אז הוא אח של שירלי.. ושני הבת של עירית

ענבי.. לה יש אפילו יותר פרוטקציות כי חברה של אמא שלה בהפקה.. זה לא נכון.. הכי טוב יזכה, ולדעתי- יונתן הכי טוב.. הוא פשוט מדהים! אני לא יכולה להפסיק לצפות באודישן שלו.. הוא פשוט כובש!!.. החיוך הזה.. ההצגה של השיר.. הוא כוכב!..

למעלה