דעות על המתמודדים

MoRaN SaShA

New member
על מה את לא מסכימה איתי? על כך שהוא יזכה בגלל

פרוטקציה או שאת פשוט לא חושבת שהוא מתאים? כי אם את לא מסכימה שהוא מתאים אז סבבה באמת כל אחד ודעתו.. על אף שאני לא מבינה כי הבן אדם פשוט כובש. אם זה על עניין הפרוטקציה- אז כן, את טועה ואין פה דעות.. זה לא הולך ככה. יבחר ההכי טוב.אני מניחה שיש גם בתוכנית הזו, כבכל ריאליטי, SMSים ובחירת הצופים היא שתקבע. שום פרוטקציות.. אם יונתן ושני לא יבחרו לבסוף זה יהיה מפתיע כי הם הכי מתאימים שיש.

מי אמר שהוא הכי מתאים שיש?

את.. את חושבת שהוא כובש,זה לא אומר שהרוב חושב ככה. ולא אמרתי שהוא לא מתאים,אמרתי שיש יותר טובים ממנו. וחוץ מזה כנראה שאת ממש תמימה בעסקים האלה,כי אפשר לשנות את זה בקלי קלות

MoRaN SaShA

New member
את חושבת שיש טובים ממנו. אני לא. ומה הקשר

הרוב? תאמיני לי שגם השופטים חושבים ככה. וגם על כל מי שהם מעבירים. את מה אפשר לשנות בקלות? את לא ברורה.

מה הקשר הרוב??

זה עניין של טעם! השופטים מבינים במשחק וכל השאר מבחינה מקצועית,אבל הם לא אלוהים ,הם לא יודעים את מי יאהבו יותר. ותוכיחי לי שהם חושבים שהוא יותר טוב? ועם כל הכבוד לשופטים,הם לא יודעים מה הרוב יאהבו הם יכולים רק לשער,ואם לא הבנת כמה שיותר יאהבו את השחקנים ככה ההצגה תצליח יותר. ואת הקולות אפשר לשנות!!!!

ששי הוא שחקן מצוין הוא גם נראה טוב אבל אני

יותר מעדיפה את איתי לוי , הוא נראה לי הכי מתאים להיות דני זוקו

וזה לא קשור שהוא אח של..

רואים שיש לו פרוטקציות.. שמתי לב שבכל פרסומת או תקציר יש אותו

MoRaN SaShA

New member
מה!?? יש עוד מליונים בפרסומת!אני ראיתי שהסיבה

היחידה ששמו אותו היא בגלל שהוא שר כל כך מקסים.. זה את פשוט באה בגישה שלילית פסימית ומאשימה.. וזה למה את רואה את זה ככה. על מה יהיו לו 'פרוטקציות' (לטענתך, כן?) אם לא בגלל שהוא אח של ? בגלל שהוא שחקן מוכשר מבית צבי? יש שם הרבה שחקנים מבית צבי. זה שהוא מוכשר זה לא 'פרוטקציה'. זה פשוט משהו שהוא הרוויח.

והשאר לא שרים כ"כ מקסים?

ומה קשור לגישה פסימית ומאשימה? זאת דעתי,זה מה שראיתי עד עכשיו וזאת עובדה. ופרוטקציה זה גם יכול להיות סתם כשמחבבים אותו בהנהלה ומעדיפים אותו כי יש קשר איתו. ואם לא היו עוד מוכשרים,לא היו בוחרים אותם. וזה שהוא מוכר לציפי פינס לא אומר שמגיע לו יותר. וכן,אני חושבת שזה לא פייר,שנותנים לו מהתחלה הרבה פרסום,ושיש אנשים שבקושי ראו אותם עד עכשיו. ואחרי זה תגידי שזה בגלל הכשרון האדיר שלו..

MoRaN SaShA

New member
תוכיחי שיש לו קשר להנהלה ושהם מחבבים אותו

יותר מאת האחרים. את סתם זורקת מילים כי כן- את פסימית ומאשימה.. אין פה שום הוכחה שהוא 'פייבוריט' של ההפקה. וכן- אם רואים אותו יותר זה בגלל הכישרון שלו, ואני דווקא חושבת שאת כולם הראו באופן שווה. זה סתם את מחפשת שטויות להתלונן עליהן.

טוב שניה אני אלך לעקוב אחריו

ואצלם לך תמונות עם מי הוא נפגש ומה הוא עושה .. והעובדה שמראים אותו הרבה יותר מאחרים,במקום לתת לאנשים שלא ראו אותם קצת זמן שהצופים יכירו גם אותם,זה כבר מחשיד.(ועוד שהוא היה כבר בכמה הפקות כבר ככה שיש לו קשר אליהם). שוב "מראים אותו בגלל הכשרון שלו"? גם אחרים מוכשרים ,וזאת תחרות,את יודעת.. אולי שיעשו תוכנית שלמה עליו ואז יבקשו לשלוח אסאמאסים.. וזה שנדלקת עליו ,כי הוא חמוד לדעתך.. לא אומר שהוא הכי מוכשר!

MoRaN SaShA

New member
מה הקשר נדלקת עליו ומה הקשר חמוד?!?!??!

הבן אדם כישרון!!! אני לא יודעת את קנה המידה שלך לכישרון אבל הוא כישרון!! את ראית איך הוא שר?!!?!?!? הוא עוקף שם את כל הבנים בהליכה!!.. ואם הבנתי נכון, את מעדיפה את איתי? אז איתי, חמדתי, זייף באודישן שלו. נכון הוא שר סבבה אבל היו לו קטעים שהוא זייף והוא לא שר נקי בכלל. יונתן שר הרבה יותר יפה ממנו והרבה יותר מקצועי.. אז אל תתחילי לדבר איתי על כישרון, סבבה? אחרים מוכשרים ואת כולם מראים, כפי שכבר אמרתי. זה בראש שלך.

נ.ב.

"מה קשור נדלקת עליו"? שימי לב לכותרת של השרשור-את כתבת את זה ,לא אני..

מה לא מובן?

לא אמרתי שאת ילדה קטנה.. אמרתי שזה טיעון של ילדה קטנה.. הבדל קטן..

../images/Emo214.gifגם את נעמה רואים כל שניה ../images/Emo6.gif

לא שאני מתלוננת, ולא שהיא עם פרוטקציות

julez

New member
הוא כבר היה דני...

בהפקה של בית צבי. וגם שחר ישי היה כבר דני. ואפילו גלעד קמחי (רק כמחליף של הרגע האחרון, אחרי שיונתן עזב את ההפקה ושחר לא יכל להחליף אותו כי הוא היה חולה). בקיצור, כנסי לאתר של בית צבי, ואת יכולה לרייר על תמונות של יונתן. שד"א, קראו לו אז ששי בוגנים. ולא יונתן פז
אבל חוצמזה, אל תשכחו שמי שבסוף בוחר את דני וסנדי זה הצופים של התוכנית. השפטים יכולים לקדם אותך רק עד רמה מסויימת. אבל אם יש לך חמולה גדולה, תזכה. אישית, אני לא משתגעת על יונתן. לדעתי איתי לוי שר הרבה יותר טוב ממנו, אבל הבת זוג שלו היא רוני שיינדורף, אז אני לא יודעת כמה זמן הוא יחזיק מעמד בתוכנית.

julez

New member
ועוד דבר.

יונתן הוא הבן זוג של כנרת לימוני ולא של שני שאולי (הבת של...) אם אתם רוצים את שני, תצטרכו להצביע גם לשחר ישי.

למעלה