דעתכן\ם חשובה לי

G.O.D

New member
../images/Emo41.gifדעתכן\ם חשובה לי../images/Emo41.gif

קיבלתי מספר מסרים אישיים מאנשים ששואלים אותי אם הם רשאים לפרסם תמונות פורנוגרפיות של כוכבי הסדרה. בין אם אלו תמונות אמיתיות מהעבר של הכוכבים ובין אם אלו זיופים, כרגע אסרתי עליהם לפרסם. עד שהיום עלה לי רעיון, ישנה האפשרות שאפתח גלריה מיוחדת לתמונות מהסוג הזה, הגלריה לא תיהיה גלריה ראשית והכניסה אל הגלריה תיהיה מבחירה ולא מאילוץ. אבל לפני שאני עושה משהו בנידון רציתי לשמוע את דעתכם חברי הפורום, זה ניראה לכם נאות? לא נאות? אתם בעד? נגד? שרשרו לכאן את דעתכם וניראה מה הלאה.

SaxonK

New member
זו סוגיה מעניינת...

אני אישית נרתעת קצת מהעניין, למרות שיזמתי ואף השתתפתי בפתילי סקס לא צנועים בעליל, בגלל שברור לי שכל התמונות יהיו של כוכבות הסדרה ונראה לי שחלקן אף יהיו מזויפות (לא כי חברי הפורום זייפו, אלא כי זה מה שיש באינטרנט). אני מעדיפה שם כבר, העלאת התמונות תתבצע לגלריה מיוחדת שתיפתח לצורך העניין. אין לי בעיה שנדבר על סקס בפורום ונרד על ההדמויות והשחקנים/יות ועל חיי המין האמתיים/מדומים שלהם/ן, אבל אני חושבת שתמונות פונוגרפיות כחלק מהפתילים יהיו קצת לא לעניין. ואני אחוש לא נוח. SaxonK

DDN

New member
לא לפרסם!

אם אנשים כ"כ רוצים, שישלחו אליך ותשים בגלריה כמו שאמרת, אבל לא לפרסם בפורום עצמו. אני אנטי כל מה שקשור לפורנוגרפיה. גם עם זה יהיה לשחקניות מס"ב החביבות עליי, וגם עם זה יהיה ללקסה דויג מ"אנדרומדה". לא לפרונוגרפיה! הגנו על האנשים התמימים!

dankner

New member
לא בפורום כן בגלריה מיוחדת

כשלעצמי, בניגוד לדעת אשתך, הייתי מוותר גם על הקטעים הכלחלים שרצו פה בימים האחרונים. לא שאני חסוד יותר מדי, אלא שזה פשוט לא מתחבר לי לעולם שלנו וצורם את העין. מאידך גיסא, אני לא רואה סיבה לצנזר את הפורום ואני פונה לחברי הפורום בבקשה פרטית שלי (למרות שאיני היחיד המחזיק בדעה זו) - אנא המנעו מכך ! בשבילי לראות מב"כ זה להתנתק מהבלגאן שאנו חיים בו ולשקוע במשהו כיפי ופאנטסטי שלעיתים קרובות דן בשאלות ובסוגיות היותר חשובות בחיים. כל זאת, מבלי להתפתות ולהכנס לתאורים גרפיים בכל הקשור לקשרים שבינו לבינה.

SaxonK

New member
אם הכוונה אליי, אני מקווה שאף אחד

לא חושב שאני אשתו של מישהו...

SaxonK

New member
אבל לא התכוונו אליי...

הבנת הנקרא. אין לי הבנת נקרא...

מה עניין כורי פחם לסוסי יאור?

אני חושב שיש הבדל בין דיונים מעמיקים (ברמה כזו או אחרת - הכל יחסי) בנושא החיים על אנטרפרייז/אנטרפרייז/אנטרפרייז/אנטרפרייז/ח"ע9/וו´יאגר (מחק את המיותר) - דיון שעשוי בהחלט לכלול מאפיינים מינייים (וגם ספויילרון -לא להסתכל- בפרק 23 ט´פאל מתעניינת במצב ה"מתחים" של גברי הספינה -סוף ספויילרון) לבין הפצת תמונות פורנוגרפיות שהן א. קרוב לוודאי מזוייפות, ב. הרבה פחות מעניינות מהסיפורים על בוורלי וקתרין, ג. באמת יהפכו את הפורום למשהו שהוא לא ממש פורום סטר טרק. שורה תחתונה: לא לתמונות בפורום, כן לגלריה מיוחדת אם יש אנשים שממש רוצים.

SaxonK

New member
כורי פחם לסוסי יאור? ../images/Emo6.gif

גדול! אתה צודק. אני בעד דיונים, שעשויים גם לכלול דיונים על מתחים מיניים ובעד להכניס תמונות פורנו לגלריה נפרדת, אבל את זה כבר אמרתי.

SaxonK

New member
מה שעוד לא אמרתי הוא

שמה שבאמת מעניין הוא שסדרות סטאר טרק לדורותיהן כללו פחות ופחות מין ומיניות ככל שהזמן חלף. כלומר קירק היה מחזר אחרי כל מה שזז ולעתים קרובות היה גם משכיב. לפיקרד בקושי היה סקס (אני חושבת שרק עם הבחורה ההיא הגנבת ששכחתי את שמה, אשתו במציאות, אם איני טועה ועל בוורלי הוא כל הזמן התאפק מלשים יד). סיסקו, אני לא יודעת עליו הרבה, כי לא הרביתי לצפות בסדרה, אבל ממה שכן ראיתי, הרבה סקס לא היה לו. ג´יינווי הייתה התגלמות ההתנזרות. האישה לא גמרה שבע שנים, אלא במלאכת יד עם בתיה עוזיאל. ומה שמו, ארצ´ר? אני חושבת שהוא לא יודע בכלל מה עושים... צודקת או לא?

מעניין

שאת מזכירה את זה. לדעתי ההפקרות הקיצונית של קירק הפכה להתנזרות קיצונית בדור הבא. אם חיזרים היו צופים בסדרה, הם היו מבינים שלבני אדם יש יצרים רק כשהם תחת השפעת סמים למיניהם (The naked truth לדוגמה), או כשלוקסאנה בחדר. בסדרות החדשות יותר (יחסית) המצב מתחיל לחזור לאיזשהו איזון רציונלי. גם אם לקפטנים אין סקס, הרי בח"ע9 היו לנו את וורף וג´דזיה, ההולוסוויטס של קוורק, קירה ואודו, וכל השאר. את וויאג´ר אני לא מכיר אז אני לא יודע, ובאנטפרייז מספיק שיש את ט´פאל בשביל שכל הגברים מתוך 82 אנשי הצוות יצטרכו ללכת עם סינרים
. יש מתח מיני גבוה באויר, ואולי זה לטובה - שהסטר טרק לא יהפוך לסדרה מסוג אחר שהוזכר כאן בפורום לא כל כך מזמן. וחוצמיזה, אולי עוד יקרה משהו. Who knows..

rdaffi

New member
תסלחו לי כולכם...

אבל בארבע העונות האחרונות של וויאג´ר התמקדו פרקים בכמויות מסוכנות בבורגית לשעבר מסוימת שרוב האישיות שלה כדמות (ואני בטוח שגם כשחקנית) מרוכזת באיזור החזה, אז גם אם לא היו ניצוצות בין ג´ינוואי וחצי מהצוות, נא לא לשכוח את סמל הסקס הרשמי של הסדרה.

SaxonK

New member
אבל...

לא היה סקס והמיניות, אם בכלל, הייתה חלבית מאוד. ודרך אגב, ג´רי ריאן היא אישה אינטליגנטית מאוד, ואני לא מדברת בציניות. כך שלומר שאישיותה מתרכזת באזור החזה זה דבר לא נכון ואפילו מעליב.

להרגע... זה בסה"כ Wishful thinking

כל אחד היה רוצה שהחזה של ג´רי ראיין ידבר אליו, פנים אל מול פטמה. בסה"כ... עם חזה כזה, מי צריך אישיות?

rdaffi

New member
סליחה?!

ליפה ירקוני עשו לינץ´ בגלל דעתה האישית ועל אמירה כזאת אתן שותקות?!

SaxonK

New member
"עם חזה כזה

מי צריך אישיות?" מה זה השוביניזם הזה?!

חייב להסכים. הסיבה היחידה שהכניסו

את ראיין לסדרה (שהיא באמת שחקנית מוכשרת ואינטלגנטית) היא כדי שיהיה קצת T&A בסדרה ובעיקר בגלל שהרגישו שלג´ניפר ליאן (קס) לא היה מספיק סקס אפיל. לו באמת היו חושבים שהיא דמות עומק וכו´ הם היו שמים אותה במדים הכעורים של סטארפליט ולא בחליפת הסקס האפורה.

SaxonK

New member
נכון שהכניסו את ג´רי

בשביל להרים רייטינג, לפנות לדמוגרפיה מסוימת ובשביל הטיטס אנד אס, אבל השחקנית עצמה היא לא בלונדינית טיפשה. נהפוך הוא. וחוץ מזה, אם מישהו שם לב, בפרקי יונימטריקס זירו, כשהיא השתחררה מהחליפה שלה, החזה שלה, שהיה עד לאותו זמן בפוש-אפ היסטרי, חזר לממדים נורמליים למדי, אפילו הייתי אומרת cup c. אז אנא, הפסיקו להסיק מסקנות על האינטליגנציה של ג´רי ריאן מגודל החזה שלה.

SaxonK

New member
בוקר טוב,

הנוטה
אבל מי *תרצה* להיות טיפשה? ועכשיו, אני באמת צריכה לחזור לעבודה.

אף אחד לא "רוצה" להיות טיפש...

אבל יש כאלה שצריכים, כדי להשיג דברים מסויימים... כמו תפקידים חשובים בחברה/סרט/הצגה/משרד ממשלתי. ואני משוכנע שג´רי הענווה היתה טיפשה, במקרים מסויימים, בעוונותיה.

למעלה