דעתכן\ם חשובה לי

SaxonK

New member
איסמנה

you´re not making any sense אני לא מבינה את ההודעות שאת משאירה. ומי אמר שלג´יינוויי יש חזה גדול? שאלתי מה הקשר בין... טוב, לא חשוב, אין לי כוח.

Esmena

New member
סליחה על העיוף.

אין שום קשר, פשוט הרבה מאלה שנחשבות מפתות ביותר הן גבריות משהו.

SaxonK

New member
במה הן גבריות?

שוב, אותו סטריאטוטיפ. אם הן חזקות, כריזמטיות ונוטלות פיקוד, זה אומר שהן גבריות?

Esmena

New member
פמלה אנדרסון ובנות פלייבוי

הן חזקות, כריזמטיות ונוטלות פיקוד? אני דיברתי עליהןועל שכמותן.זה מה שאת חושבת עליהן?

SaxonK

New member
אוקיי, אז היה קצר

בתקשורת. אני התכוונתי לנשים בסטאר טרק. never mind.

לגינווי אין סקס??????????

ומע עם Q צ´קוטה ופאריס? בטח שיש לה חיי מין מאוד פעילים -נראה לי אפשר להוסיפ גם את טובוק אמנם הכל ברמזים אבל ניתן להבין מה היא עושה בלילות, שלא לדבר על מה שהיא עושה בחדר ההולוגרמות

לא ביג דיל.

תמונות מזויפות בעיני הן מטופשות אלא אם כן נעשות בטעם טוב ויש בהן אלמנט הומוריסטי - אבל עומדת השאלה מהי פורנוגרפיה? תמונת גבר ערום או אשה ערומה היא פורנוגרפיה או עירום? אני מניח שלו היו מעלים את תמונת ונוס בפורום אומנות לא היו קוראים לזה פורנוגרפיה (ובצדק) השאלה מה קורה ברגע שזה צילום. פורנוגרפיה בעיני היא כל מה שכולל מגע מיני בין 2 אנשים הכולל חדירה (פחות מזה זו אירוטיקה). בכל אופן, אני לא ממש רואה איזו טובה גדולה תצמח מאיסור על פרסום תמונות כאלו או התרה של פרסום תמונות כאלו. אם זה נעשה בטוב טעם פעם בכמה זמן ולא באופן רציף אולי יש לזה מקום. בכל אופן אני לא רואה סיבה לכך שלא יכולה להיות גלריה לזה.

G.O.D

New member
אוקיי, נפלה ההחלטה:

תפתח גלריית תמונות ערום של כוכבי הסדרה. אבל יש כללים ברורים ונוקשים: 1) אין להעלות תמונות לפורום!!! 2) תמונות ניתן להעביר אלי באי מייל או באיי סי קיו. 3) תמונות שברור לעין כל שהם זיופים, אני לא אעלה! תתאמצו קצת יותר
4) באופן כללי תשתדלו לא להגזים עם תמונות פורנו קשות בכל זאת זה פורום שגולשים בו גם ילדים.
ד"ש מאשתי כרמלה,

למעלה