אנחנו לא מסיקים על האינטלגנציה
על פי גודל החזה, אנחנו מסיקים מסקנות על גודל החזה על פי האינטלגנציה. מה? (ציטוט,של אף אחד): "וזה היה עוד ניסיון עלוב של איסמנה לכתוב הודעה מתוחכמת". אני לא סובלת את ג´רי ראייו, אני מתעבת את ג´רי ראיין, אני שונאת את ג´רי ראיין.אני לא חושבת שהיא שחקנית מאוד
מאוד גרועה, למען האמת צריך לשבח אותה שהיא משחקת יותר טוב מג´ולין בלילוק וטרי פארל (ועל זה נאמר:וואו,ממש קשה
,לזכותה גם ייאמר, שהיא לא שולחת מבטים אל התפקיד שלה כל שנייה כמו פארל )גם לא שמעתי שמדובר בדוגמנית עירום לשעבר.לא כל מי שהיא לא דוגמנית עירום,היא גם שחקנית טובה. היא כל-כך כל-כך מעצבבנת. ומשעממת. ומוצרלה. עם פארל אפשר לחיות. רוב הזמן, לא מכריחים אותך לאהוב אותה. נכון, יש לה את הקטעים של " נרדפת הגברים" "התארים שעשיתי בגיל שבע" - אגבל ראו את סבן, משוכללת, לא רק שכולם אוהבים אותה אלא שכולם גם שונאים אותה, והיא כל כך מתוחכמת. ושולטת באסטרטגיה. והיא ממש קשוחה. ויש לה חזה גדול. והיא אאוטסיידרית כזאת . ועצמאית. ומדענית מחוננת.ויש לה חזה גדול. והיא קורעת את כולם במכות. ועוזרת לכולם. אבל גם מאוד אפלה. מאוד מאוד.ויש לה חזה גדול.והיא לא יודעת עם יש לה רגשות. גם ג´ינווי רוצה אותה לצידה. וגם מלכת הבורג. והייתה לה ילדות קשה. הזכרנו בכלל שיש לה חזה גדול? סבן השתלטה לחלוטין על העונות האחרונות . מי שלא אוהב אותה, לא יכול להינות מהן כמעט.ולי,אישית, יש קצת בעייה עם דברים שתוכננו כדי שאני אוהב אותם. אין ספינה. אין עלילה. אין דמויות. הכל זה רק היא, והדברים האחרים ברקע כשהיא נחמדה. אני בעד שוויון דרגות,ולא שייתנו את כל העלילה לנמבר וואן ולקפטן , אבל בסה"כ, מדובר בוחברת צוות של כבוד!ללא תיק! ג´רי כאן בשביל שהיא תרוץ להרביץ למישהו , החולצה שלה תירטב, ועשרות טינג´ייארים יעלו את הרייטינג. ג´רי ראיין היא מוצר, עוד פליטה של החברה האמריקאית בנסיון להרוויח עוד כסף , משהו שמסמל את ההתדרדרות לENT , ובאופן כללי, פיכסה. אבל זו כמובן רק הדיעה שלי.