דעתכן\ם חשובה לי

SaxonK

New member
מניין לך?

ואם היא השיגה את התפקיד על סמך כישורי המשחק שלה (לא לצחוק!), לא שאניחושבת שהיא שחקנית דגולה, אבל ביחס לשאר השחקנים בצוות, נראה לי שהיא הצליחה ליישר קו (לא לצחוק!) עם השאר גם בלי לעשות את זה על הגב (או על הברכיים). לא לצחוק!

בכל הרצינות?

את צודקת. מבחינת משחק היא באמת יישרה קו אם לא עקפה לא מעט מהם. בפרק שבו הדוקטור שיגר עצמו לתוך ההתקן התוך מוחי שלה והיא קיבלה את האישיות שלו היא הוכיחה כישורי משחק שהפתיעו אותי מאוד לטובה. לראות אותה מחייכת כל כך הרבה, כל כך אנרגטית פתאום... ת´אמת? החמיא לה מאוד. ובעניין הברכיים... אני משוכנע שהמשרדים שלהם עם שטיח מקיר לקיר... אז לא הייתי דואג לה.

SaxonK

New member
הבנתי, הבנתי,

זו טכניקת cruel to be kind. אני אלך להוריד את השיר הזה, פתאום הוא מתנגן לי בראש...

משהו כזה...

יותר כמו Cruel to be popular... אבל מי בודק? זהו... עזבתי לנופש באילת... לנגוס באיזה דולפין וללעוס את הזמן כדי למצות את הטעם... האישה רוצה סירת מנוע, רחמנא לצלן. נו, נתמודד. סופ"ש בריא לכולם.

לאישה ולזבוב של המלצר

הצחקתם אותי, אהבתי את הדו שיח גם אהבתי את הזבוב יש מרק במלצר שלי, זה היה סיום מצחיק לכל הודעה. ואני בטוח שהיא שחקנית מצוינת בלי קשר לתפוז (תפוזים? פורום תפוז? יש קשר?) שלה! בחייע´ת, שניכם אנשים מבוגרים, תעשו לי טובה... טוב רק שיהיה לכם טוב אוהב התפוז ניב

Esmena

New member
אנחנו לא מסיקים על האינטלגנציה

על פי גודל החזה, אנחנו מסיקים מסקנות על גודל החזה על פי האינטלגנציה. מה? (ציטוט,של אף אחד): "וזה היה עוד ניסיון עלוב של איסמנה לכתוב הודעה מתוחכמת". אני לא סובלת את ג´רי ראייו, אני מתעבת את ג´רי ראיין, אני שונאת את ג´רי ראיין.אני לא חושבת שהיא שחקנית מאוד מאוד גרועה, למען האמת צריך לשבח אותה שהיא משחקת יותר טוב מג´ולין בלילוק וטרי פארל (ועל זה נאמר:וואו,ממש קשה
,לזכותה גם ייאמר, שהיא לא שולחת מבטים אל התפקיד שלה כל שנייה כמו פארל )גם לא שמעתי שמדובר בדוגמנית עירום לשעבר.לא כל מי שהיא לא דוגמנית עירום,היא גם שחקנית טובה. היא כל-כך כל-כך מעצבבנת. ומשעממת. ומוצרלה. עם פארל אפשר לחיות. רוב הזמן, לא מכריחים אותך לאהוב אותה. נכון, יש לה את הקטעים של " נרדפת הגברים" "התארים שעשיתי בגיל שבע" - אגבל ראו את סבן, משוכללת, לא רק שכולם אוהבים אותה אלא שכולם גם שונאים אותה, והיא כל כך מתוחכמת. ושולטת באסטרטגיה. והיא ממש קשוחה. ויש לה חזה גדול. והיא אאוטסיידרית כזאת . ועצמאית. ומדענית מחוננת.ויש לה חזה גדול. והיא קורעת את כולם במכות. ועוזרת לכולם. אבל גם מאוד אפלה. מאוד מאוד.ויש לה חזה גדול.והיא לא יודעת עם יש לה רגשות. גם ג´ינווי רוצה אותה לצידה. וגם מלכת הבורג. והייתה לה ילדות קשה. הזכרנו בכלל שיש לה חזה גדול? סבן השתלטה לחלוטין על העונות האחרונות . מי שלא אוהב אותה, לא יכול להינות מהן כמעט.ולי,אישית, יש קצת בעייה עם דברים שתוכננו כדי שאני אוהב אותם. אין ספינה. אין עלילה. אין דמויות. הכל זה רק היא, והדברים האחרים ברקע כשהיא נחמדה. אני בעד שוויון דרגות,ולא שייתנו את כל העלילה לנמבר וואן ולקפטן , אבל בסה"כ, מדובר בוחברת צוות של כבוד!ללא תיק! ג´רי כאן בשביל שהיא תרוץ להרביץ למישהו , החולצה שלה תירטב, ועשרות טינג´ייארים יעלו את הרייטינג. ג´רי ראיין היא מוצר, עוד פליטה של החברה האמריקאית בנסיון להרוויח עוד כסף , משהו שמסמל את ההתדרדרות לENT , ובאופן כללי, פיכסה. אבל זו כמובן רק הדיעה שלי.

SaxonK

New member
אאוץ´

עקרונית, צודקת. אני התקוממתי על ההערות שהופנו כלפיי מידותיה הפיזיות של ראיין ביחס לאינטליגנציה שלה. זה הכול. אין ספק שבניית דמותה של סבן, leaves something to be desired. אבל, איסמנה, למה את שונאת את *כל* הדמויות הנשיות בסדרות?

Esmena

New member
מי זה כל הדמויות הנשיות בסידרה?

סבן, ט´פאל, דאקס וג´ינווי(שאני בכלל לא שונאת, אבל מילא) הן הדמויות הנשיות היחידות בחמש (טוב, נראה לי שכאות מחאה אני אגיד ארבע) סדרות? זה אומר שאנחנו בבעייה... האמת שהן גם לא ממש *נשיות* במובן השני של המילה. סבן וט´אפאל עוד מילא, אבל קתרין וג´דזיה?נהאמת שאני לא מתפלאת. תיסתכלי את פמלה אנדרסון למשל. האם הכל קשור להומסקסואליות מודחקת? לא יודעת, וכנראה שלא. אהה, מתנצלת על כך שעניתי לא במקום

SaxonK

New member
לא הבנתי

הן לא נשיות כי אין להן חזה גדול? ומה הקשר להומוסק´ מודחקת?

איזה כעס מודחק

איסמנה, תירגי, את תהיי חולת לב או משהו כזה או שיהיה לך שער לבן, וחבל, את כל כך צעירה, ויש גם את אוהורה ויש גם את קראשר, ויש גם את דיאנה, ויש גם את קירה שנהיית יפה עם השנים ויש את רו לארן האגדית (מת עליה) ויש את אישתו המנוחה של סיסקו ואת החברה החדשה שלו שאני אמשיך? יש לי עוד רק תגידו! אני קורא תיגר על כולכן

SaxonK

New member
ניב, מצאנו אהבה משותפת

רו לארן הגדולה! אחת הדמויות היותר עמוקות בכל סדרות סטאר טרק. יש לה עבר מסוכסך ויש לה אישיות ויש לה אופי. איך שכחתי ממנה! בושה על ראשי
חבל שהתפקיד שלה בדור הבא היה קצר כל כך, רציתי לראות אותה עוד. אבל כמו גדולה, היא הלכה בעקבות האידיאלים שלה.

תפקיד קצר?

נתנו לה את אחד מתפקידי הדמות הטובים ביותר שראיתי, היא ענקית! אנסן רו, פריאמפטיב סטרייק, ואולי אחד הגדולים:קוננדרום. ...it´s psychologically vallid. (diana, Conandrum)

Esmena

New member
אני שונאת נשים. אחת מהבדיחות הגדולו

ת של העשור. מי צעירה? שיער לבן זה סקסי
לא דיברתי כבר על הנשים האלה? אז הנה שוב, בריכוז: טרוי, לא סובלת עד שונאת, קראשר כבר טיפה יותר בסדר, רו לארון-לא עקבתי אחריה מספיק, אבל בהתחלה ממש אהבתי אותה- אח"כ היא התקשחה- קירה -תמיד הייתה ותהיה מכוערת( או שלא התכוונת ויזואלית?) כמו גם הדמות הקבועה האהובה עליי ביותר בטרק. ג´ניפר סיסקו היא י-פ-ה! משהו מיוחד. קסידי קיטשית מתועבת. תביאי לי רשימה של גברים, זה יצא ככה.

אם כל מה שיש לך זה שינאה

אז חבל בשבילך. ג´ן סיסקו היא באמת יפהפיה וקירה רק משתבחת עם השנים, תראו את פרק ההולודק שלה. קסידי מביאה פשטות לחיים. ושוב, תיגר עליך ועל כל אלה שכמותך!

SaxonK

New member
טוב, כדאי שנפסיק

אני אמרתי שאת שונאת נשים? אני לא חושבת שאנחנו מתקשרות. יום טוב.

למעלה