חמודה
S Sahar 11 New member 24/11/06 #14 מתמודדת מס' 7- ברה גיל:19 עיר מגורים:הארלם תוכנית טלויזיה:הטופ מודל הבאה מגזין: קוסמופוליטי סרט:שלוש עשרה אוכל:פיצה עם פפרוני או עוף
מתמודדת מס' 7- ברה גיל:19 עיר מגורים:הארלם תוכנית טלויזיה:הטופ מודל הבאה מגזין: קוסמופוליטי סרט:שלוש עשרה אוכל:פיצה עם פפרוני או עוף
S Sahar 11 New member 24/11/06 #16 מתמודדת מס' 8- ליסה גיל:24 עיר מגורים:קליפורניה תוכנית טלויזיה:הפרקרס מגזין:עתון שרותי נשים סרט:קורינה קורינה אוכל:הטוסט של יחזקאל
מתמודדת מס' 8- ליסה גיל:24 עיר מגורים:קליפורניה תוכנית טלויזיה:הפרקרס מגזין:עתון שרותי נשים סרט:קורינה קורינה אוכל:הטוסט של יחזקאל
4 4 בבוקר לא נרדמת New member 25/11/06 #88 מזכירה קצת את מירי בוהדנה וכל כך רציתי שתכנס, ואיזה כיף היא נכנסה לרשימת הבנות.
ע עפטוב New member 25/11/06 #122 חחח מה קורה מאיה? אממממ אני מצטרפת לשאלה אם אולי יש לכן מידע יותר עדכני ומאומת מצרפת לינק לדף שלה בויקי שגם מאשר את הרומן - ואגב - היא מכוערת טילים!!! (ולא זו לא הקנאה שבוקעת מגרוני)
חחח מה קורה מאיה? אממממ אני מצטרפת לשאלה אם אולי יש לכן מידע יותר עדכני ומאומת מצרפת לינק לדף שלה בויקי שגם מאשר את הרומן - ואגב - היא מכוערת טילים!!! (ולא זו לא הקנאה שבוקעת מגרוני)
J JULI4561 New member 25/11/06 #127 ויקיפדיה זה לא ממש מקור שכדי להתיחס אליו כי כל מי שרוצה יכול לכתוב את התוכן שם ..
B Berliner star New member 26/11/06 #130 חחחחחח את יודעת.. חיה.. חחחחח רק בגלל רובי אנחנו פה הא...? חחחחח איפה הבלונדיניות החד-פעמיות שרובי היה מסתובב איתן עד עכשיו?! איפה?!
חחחחחח את יודעת.. חיה.. חחחחח רק בגלל רובי אנחנו פה הא...? חחחחח איפה הבלונדיניות החד-פעמיות שרובי היה מסתובב איתן עד עכשיו?! איפה?!
S Sahar 11 New member 24/11/06 #18 מתמודדת מס' 9- שרה גיל:18 עיר מגורים:מיסורי(גם את השם הזה אין לי מושג איך מתרגמים) תוכנית טלויזיה:סיינפלד מגזין:ווג סרט:קרובים אוכל:מניקוטי
מתמודדת מס' 9- שרה גיל:18 עיר מגורים:מיסורי(גם את השם הזה אין לי מושג איך מתרגמים) תוכנית טלויזיה:סיינפלד מגזין:ווג סרט:קרובים אוכל:מניקוטי