שרה- קלוז אפ
S Sahar 11 New member 24/11/06 #20 מתמודדת מס' 10- ניקול גיל:19 עיר מגורים:צפון דקוטה תוכנית טלויזיה:בנות גילמור מגזין:קוסומופוליטי סרט:אני סאם אוכל:שרימפס
מתמודדת מס' 10- ניקול גיל:19 עיר מגורים:צפון דקוטה תוכנית טלויזיה:בנות גילמור מגזין:קוסומופוליטי סרט:אני סאם אוכל:שרימפס
F Fergie7 New member 24/11/06 #73 היא מדהימה, אבל ממש לא אהבתי ת'אישיות. היא משעממת ונראית די קרצייה כזאת. ל'דעת.
L L U Z I A New member 24/11/06 #55 אני באמת חושבת שהיא יפה../images/Emo15.gif אבל היא נראית לי נורא משעממת מבחינת היופי שלה, אין לה משהו שונה או חדש
אני באמת חושבת שהיא יפה../images/Emo15.gif אבל היא נראית לי נורא משעממת מבחינת היופי שלה, אין לה משהו שונה או חדש
I IkMfNiY New member 25/11/06 #111 יפה ../images/Emo99.gif ../images/Emo42.gif../images/Emo205.gif היא בהחלט הפייבוריטית שלי כרגע. השיער שלה נראה יותר כהה בתמונות האלו מאשר בתוכנית, לא? יעל
יפה ../images/Emo99.gif ../images/Emo42.gif../images/Emo205.gif היא בהחלט הפייבוריטית שלי כרגע. השיער שלה נראה יותר כהה בתמונות האלו מאשר בתוכנית, לא? יעל
T Tinkit16 New member 25/11/06 #120 ../images/Emo142.gif אחרי התכנית הראשונה, לדעתי היא הכי יפה! מסמנת אותה כפייבוריטית, אותה ואת אשלי.
M MeetLofe New member 27/11/06 #138 ../images/Emo109.gif איפה בדיוק אתם רואים יפה? זה הורג אותי היא כאילו ממש לא יפה חבר שלי שחולה על לבנות מאוהבבב בלבנות ממש אבל לא אהב אותה ולא את היופי שלה
../images/Emo109.gif איפה בדיוק אתם רואים יפה? זה הורג אותי היא כאילו ממש לא יפה חבר שלי שחולה על לבנות מאוהבבב בלבנות ממש אבל לא אהב אותה ולא את היופי שלה
S Sahar 11 New member 24/11/06 #22 מתמודדת מס' 11- אבוני גיל:18 עיר מגורים:קליפורניה תוכנית טלויזיה:חוק וסדר מגזין:פני השטח,בסטייל סרט:היפה והחיה,מלקולם X אוכל:מקסיקני,שרימפס מטוגן,ואוהבת לטבול הכל בחרדל
מתמודדת מס' 11- אבוני גיל:18 עיר מגורים:קליפורניה תוכנית טלויזיה:חוק וסדר מגזין:פני השטח,בסטייל סרט:היפה והחיה,מלקולם X אוכל:מקסיקני,שרימפס מטוגן,ואוהבת לטבול הכל בחרדל