האגודה למלחמה נואשת בויקי

אגדה אורבנית

ולהלן שלושה נימוקים מהירים למה זה לא יכול להיות נכון: א)כל גירוי חושי יוצא דופן(כגון משהו שנוגע בחלקים הפנימיים של הפה) יעיר אותך מיד בבהלה, כי הגוף שלך יפרש את זה כסכנה. ב) אף עכביש לא יתקרב להר בשר ענקי שנע בצורה לא צפוייה פעם ב90 שניות בממוצע ויסתכן בהימחצות. ג) החלקים הראשונים של הבליעה הם פעולה רצונית לחלוטין- רק מרגע שעצם הגיע לבית הבליעה העסק הופך ללא רצוני.

pieceofmadness

New member
זה הולך ככה:

מישהו: יא 'פגרת אחת! מישהי: מה, באמת? מישהו: כן, כבר מגיל ארבע היית כזאת... העניין הוא שכותבת שורות אלה ממש מתמוססת מעונג כשקוראים לה " 'פגרת ", בטון רך וסלחני כזה

pieceofmadness

New member
בטח זונה!

לכל אחד יש גישה לתוך הבפנוכו שלה, לסדר לה את העניינים. לא דוחה?

מתן4ל

New member
הי! הי! היא לא לוקחת על זה כסף!

וחוץ מזה את בריטניקה עשו שני גברים ביחד (קולין מקפרקוואר ואנדרו בל) את "אביב" עשתה בחורה (זהבה כנען) וYNET לוקחת כסף אבל נותנת רק להסתכל. ודווקא את ויקי מאשימים... (סורי אני צריך להגן על האינציקלופדיה שלי, לא?
)

sagima

New member
כאן אתה טועה

הנה תראה:
http://he.wikipedia.org/wiki/דברים שלא רשומים בויקי​

מתן4ל

New member
הפעם התירוץ הזה לא יעבוד...

אם אני אוסיף לויקי את הערך הזה אז כל מה שאני אכתוב שם לא יהיה נכון, כי הוא יהיה בויקי... (מצד שני כל מה שתכתוב בדברים שכן רשומים בויקי יהיה נכון
).

sagima

New member
תן לי להסביר לך

ויקי נמצאת בסופרפוזיציה בין "יש בויקי את הכל" לבן "יש בויקי כמעט את הכל", כל פעם שאתה נכנס לויקי מתרחשת קריסה והערכים של ויקי נקבעים, יש תופעה מוזרה שהמדענים לא יכולים להסביר אבל כמות הערכים בויקי בין מדידה למדידה לא עקראית אלא כל פעם או שווה למדידה הקודמת או גדולה יותר. כמו שאמרתי למדע אין הסבר לתופעה אבל רבים חושבים שהתשובה לשאלה נמצאת באחד הערכים בויקי וכל מה שנשאר לנו לעשות הוא למצוא אותו.

Boldo

New member
לא מאומת אבל..

אם מריצים את השיר של דורה אחורה שומעים I Buried Paul.

rocket

New member
יש גם את השורה הזאת באיזה שיר אמיתי ...

של אחד מחברי הביטלס הנותרים .... איפה שהוא בסוף אם ממש ממש מגבירים שומעים את המשפט הזה במעומעם

sagima

New member
את מתכוונת

ל I'm so tired מהאלבום הלבן שיש חלק בסוף השיר שאם מנגנים אותו הפוך שומעים:
"Paul's dead man, miss him miss him"​
בכל מקרה, הסיפור הרבה יותר מורכב, ולמי יש את הפרטים? לאחת והיחידה... ויקי

Boldo

New member
הכל קשור לקונספירציה המטופשת..

שטוענת שפול מקרתני מת והוחלף בכפיל - אם יש בן-אדם אחד שחי את החיים זה פול מקרתני שגם בגילו המופלג מזמר ושר.

למעלה