האגודה למלחמה נואשת בויקי

pieceofmadness

New member
8

המתימטיקאי המזהיר אלן טיורינג היה נוהג לנסוע באופניים כשהוא חבוש מסיכת גז, ולחבר את קנקן הקפה שלו בשרשרת לרדיאטור. התיזה האישית שלי גורסת שכל זה היה רק בגלל שהוא הומו.

pieceofmadness

New member
9

אמה ווטסון, השחקנית האנגלייה המתוקה שגילמה את הרמיוני ב"הארי פוטר", עומדת ללמוד פילוסופיה בקיימברידג'.

pieceofmadness

New member
10

כדי לנקות כתם של יין אדום מהשטיח, משתמשים במעט יין לבן. וכדי לנקות יין לבן, משתמשים ב-? נכון! יין אדום!! (אז איך נראה שטיח שיכור??)

pieceofmadness

New member
11

מבלי להחליף רכבות בשום נקודה, הנסיעה הארוכה ביותר ברכבת היא באורך 9,297 קמ, בין מוסקבה לוולדיווסטוק בקו הטראנס סיבירי הרוסי.

pieceofmadness

New member
12

בננות משחררות גז הגורם לפירות שבסביבתן להבשיל מהר ולהרקיב מוקדם.

../images/Emo45.gif

זה הורמון בשם אתילן שצורתו היא גז, ולא רק בננות אלא גם אבוקדו לכן אומרים לעטוף אבוקדו בעיתון בכדי שיבשיל, כי כך הגז נישמר בסביבת הפרי. מסקנה אל תפחדו לקנות בננות/אבוקדו לא בשלים
נ.ב מסתבר 5 יח"ל בחקלאות כן עוזר.

pieceofmadness

New member
14

מקבל אותות מורס מנוסה יודע לזהות את השולח לפי קצב וסגנון שליחת האותות, כמו שאפשר לזהות כתב יד!

pieceofmadness

New member
15

הירבוע המדברי, החי גם בישראל, מקבל את כל הלחות לה הוא זקוק מהמזון בלבד, והוא לא שותה בכלל.

pieceofmadness

New member
16

המפציץ Norhtrop B2 Stealth בנוי מחומרים מיוחדים, הוא סופג את קרני המכ"ם ולא מופיע על לוח האויב!

pieceofmadness

New member
17

הכורים בבריטניה של לפני המהפכה התעשייתית היו מורידים איתם כלובים של קנריות למעמקי המכרות. הקנריות, שהן רגישות במיוחד לגזים רעילים, היו מתות מיד ובכך מזהירות את הכורים.

little moon

New member
אני מכירה הסבר אחר לזה...

חיות יכולות להרגיש רעידת אדמה מתקרבת הרבה לפני שהיא מגיעה (וזאת עובדה בדוקה), הבנתי שהכורים היו לוקחים איתם כנריות מכיוון שכשהכנריות התחילו להשתגע הם ידעו שהמקום עומד להתמוטט וברחו... טוב, אני מניחה שזה לא סותר גם את מה שאת אמרת.

darthziv

New member
אני חושב שזה מה שסיפרו לך

כדי שלא תתחילי "והציפורים המסכנות מתו?"

RichardSmith

New member
לא מדויק

הן היו שרות וכך הכורים ידעו שהן עדיין בחיים... כאשר רמות ה co2 עלו מעבר לרמה המאפשרת לנשום, הכנריות מתו קודם כי גופן קטן יותר. זה עובד עם כל חיה קטנה יותר אבל עדיף גם שהיא תשיר...

למעלה