האלבום החדש - פריטי. אוד

3has3

New member
../images/Emo41.gif האלבום החדש - פריטי. אוד ../images/Emo41.gif

אז כמו שכולנו יודעים [או למי שלא יודע... או לא זוכר D:] האלבום יוצא בעוד ארבעה ימים. איך לדעתכם יהיה האלבום? שמעתם ממנו חלקים? אתם מתכוונים להוריד אותו או לחכות שיגיע לארץ? האם לדעתכם הפורום יהפוך לפעיל יותר אחרי שיצא הדיסק? ושאלה אחרונה - יש לכם מושג מתי הוא יגיע לישראל?
ובכללי, כל הדיבורים עליו לפה D: וביום שהוא יצא, נפתח שרשור חדש

chen010189

New member
אני שואלת את דקיידאנס לגבי ההגעה לישראל

והטעימה מהאלבום הספיקה לי כדי לרצות אותו כבר כאן
כשאני משווה לשירים קודמים הם התבגרו בקול, במילים ואני הרבה יותר אוהבת את הלחנים.

3has3

New member
../images/Emo112.gif שואלת?

טוב, כשיש לך תשובה תגידי לנו

DontWakeMeUp

New member
אוקי.......

את מודיעה להם: אתם באים לארץ אם לא אנחנו נבוא אליכם [יא רייט]
אממממממממ... לפי דעתי צריך לעשות פרויקט כדי שנציק להם וזה בסוף הם יצטרכו להחזיר תשובה למישהו...אז אמ יש קישור לאיפה ששלחת אני גם רוצה לשלוח.

chen010189

New member
הנה קחו ת'מייל שלהם../images/Emo11.gif

info 1 decaydance 1 com במקום ה1 הראשון לשים שטרודל@ במקום ה1 השני נק' לא רציתי לעשות להם ספאם

3has3

New member
../images/Emo112.gif XDD חמודה D:

מה לכתוב להם? טינקס הב צ'יינג' פור מי טו אנד זיי ליסנינג לייק א מנקי? D:

chen010189

New member
משהו כזה../images/Emo3.gif

רק אל תצפי אם אחר כך הם יבקשו מהם לא להגיע לארץ בגלל כמה חולות נפש...........

Mori C

New member
../images/Emo41.gifעוד ארבעה ימים !!

ווואייי ! עוד ארבעה ימים !! יאייייי !!
*מאושרת*
לדעתי האלבום יהיה מדהים, נין אין דה אפטרנון זה שיר מהמם אז זה די טעימה מהאלבום החדש אז אני חושבת שיהיה אלבום ממש טוב. וגם ממה ששמעתי אז האלבום הוא קצת כזה דומה לביטלס וקצת כזה למוסיקה של פעם ואממ יש לי וידואי, אני אוהבת את הביטלס !! כן, אני שומעת שירים שלהם וזה, נוו מה אני אעשה אני אוהבת מוסיקה של פעם כזאת שנות ה-50 ה-60 ה-70 ה-80ה-90 יש שם אחלה להקות וזמרים
שמעתי חלקים כשמשהי [לא זוכרת מי, סליחה!] שמה פה אתר שאפשר לשמוע חלקים מהאלבום.
אני מתכוונת לנסות לשכנע את ההורים שלי לקנות דרך האינטרנט ואם זה לא יצליח אז אני אחכה עד שהוא יגיע, אני לא רוצה להוריד זה פוגע באומנים ואני לא רוצה לפוגע בפאניק ..
חחחח XDD
אני חושבת שהפורום יהיה פעיל אחרי שהאלבום יצא, אולי זה יכניס עוד קצת חיים בפורום. ו
לא, אין לא מושג מתי הוא יגיע לישראל אבל אני גם מחכה שגם הם יגיעו לישראל !!

chen010189

New member
../images/Emo41.gifעוד שאלה: מה אתם אומרים על העטיפה?../images/Emo41.gif

כי אני לא ממש אהבתי את העיצוב מהרגע הראשון שראיתי אותו
ונראה לי אמרתי על זה משהו כבר בפורום. אם זה היה Pretty Old הייתי מבליגה

chen010189

New member
יותר טוב מתמונה שלהם.

התספורת-קלטי הזאת עוד עלולה לקלקל את המכירות...לא חבל? "אנד יור אייז אר דה סייז אוף דה מון יו קוד קוז יו קאן סו יו דו..."

That80sshow

New member
האלבום כבר יצא באינטרנט ו....

פשוט נורא... לפחות משמיעה ראשונה. אין לי מושג מי הלהקה הזאת, אבל זה לא פאניק. חוץ מNINE IN THE AFTERNOON שהוא היחידי ששווה להקשיב לו.... כל השאר פשוט... לאידע, פופי ומוזר כזה. מלא חצוצרות ומיתרים לא קשורים, אין כמעט גיטרות. זה פשוט לא אלבום שאפשר בשבילי לשיר אותו ביחד עם השיר, אין בו EDGE. תקשיבו לסינגל החדש שלהם שהם מתכננים להוציא כסינגל ותבינו מה הקטע... תכלס לא PRETTY ODD אלא VERY ODD. חבל... כנראה שהם יהיו להקה כזאת שהצליחה בענק עם אלבום אחד ואז תעלם...

chen010189

New member
חס וחלילה../images/Emo4.gif

וחוץ מזה זה עניין של טעם אני אישית אהבתי את החצוצרות הדבר היחחיד שאני לא אוהבת זה שאין את האפקט בלייב ואם רוב השירים שם ככה אז איך יראה הסיבוב הופעות של האלבום........אממ אבל אני כן אוהבת

That80sshow

New member
לאידע תשמעי יש גבול

שיר אחד זה בסדר, אבל כל האלבום נשמע כל כך... חיקוי ביטלס. וממה שקראתי באינטרנט כנראה שהאלבום הקודם "לא היה באמת PATD" ועכשיו זה הם באמת, אם כן אז חבל... כמו האלבום החדש של לינקין פארק- הלהקה פשוט לקחה כיוון חדש וכנראה שזה כיוון שאני לא יכול להזדהות איתו..

3has3

New member
../images/Emo112.gif איכשהו זה מעציב אותי.

מאוד. אבל בסדר.. ושוב, אפשר קישור או משהו?

chen010189

New member
אני לא בעד הניסיון להיות ביטלס

אני ממש ממש נגד זה, אני פשוט לא מביעה את דעתי... אבל לא יודעת..אני ממש אוהבת אותם אולי בגלל שאני אוהבת אותם יחסית לא הרבה זמן...עוד לא הספקתי להרגיש הבדל

PUMPKIN juice

New member
אני מכירה ואוהבת את פאניק שנתיים ../images/Emo48.gif../images/Emo209.gif

ואני לא כ"כ מרגישה את ההבדל הכה עצום שאתם עושים. אמנם יש הבדל, אבל הם עדיין הפאניק המדהימים שאני אוהבת. שמעתי כמה טעימות מהאלבום ודווקא אהבתי. אני חולה על הביטלס, אולי גם סיבה. אבל עדיין, הקול של ברנדון, האווירה של פאניק עדיין נשארה. באמת הכל פה עניין של טעם.

למעלה