האלבום החדש - פריטי. אוד

A v i v o o s h

New member
../images/Emo204.gifסתם שאלה..

בלי להעליב או משהו, אלב מי אתה?
אתה חדש פה? פעם כתבת פה הודעה? חחח אני כבר לא זוכרת

DontWakeMeUp

New member
לפי דעתי......

צריך לפתוח דיון דיון רשמי כי עכשיו זה סתם מפריע לפינה. אז מי רוצה לפתוח ולנסח את זה טוב? רגע יערה את מסכימה?

fat lip

New member
זה לא מפריע לפינה, מאמי

הנושא פה הוא פריטי אוד. ועל זה אנחנו מדברים

DontWakeMeUp

New member
אני ../images/Emo9.gif

אני עושה את זה בתור שאלון אוקי? יש [: איך לדעתכם יהיה האלבום? נממ יפה?! למרות כל התגובות פה..מה ששמעתי אהבתי. שמעתם ממנו חלקים? כן...רק הלייב ו2 שירים שהשתחררו אתם מתכוונים להוריד אותו או לחכות שיגיע לארץ? נראה...נראה לי אני יוריד כי לאוסטרליה זה מגיע ב-29 אז אמ אלינו גם צריך בסביבות התאריכים האלה ואמ אין לי סבלנות יותר D: האם לדעתכם הפורום יהפוך לפעיל יותר אחרי שיצא הדיסק? תלוי מה יהיה רמת הפרסום של הדיסק בארץ, כי הדיסק הראשון לא התפרסם ממש... עוד ארבעה ימים. איי קנט וויט D:

chen010189

New member
יאאאא בדוק?../images/Emo99.gif

חייתי בסרט שייקח לו איזה חודש מינימום..... ה29 זה יום שבת זובי, אצלינו יום שבת זה היום מנוחה[ל'הההההההה]..אצלם יום ראשון
נחכה עוד יום לא נורא
מזל שיש לי טוואר רקורדס 5 דק' מהבית
רק כמו שאני מכירה אותם דווקא לסניף הזה לא יגיע ואני אצטרך לחפש בכל הסניפים בעיר

3has3

New member
את רצינית?

אם אני אסע לקניון יהיו שם שתי חנויות שאני יכולה לקנות בהן. זהו. צליל וטאוור. וטאוור יקרים רצח
והמוכרים של צליל ירדו עליי, כמו תמיד.

MyDecember1

New member
../images/Emo41.gifדלף האלבום החדש! ../images/Emo41.gif

או.קיי... קודם כל אני חדש
ופאניק
בהזמנות אחרת אני אציג את עצמי יותר בפירוט
...בינתיים נסתפק בזה שקוראים לי רז
ורק רציתי להודיע שדלף האלבום החדש של פאניק לרשת, ואני כבר עכשיו ברקע עם רצועה מס' 2 [Nine In The Afternoon
] ואם מישהו לא רוצה אני מוכן לשלוח לו |מסר| זהו

MyDecember1

New member
../images/Emo118.gifאם מישהו רוצה*

וראיתי שכבר פרסמו שהוא דלף
אבל עדיין אם מישהו רוצה מסר איתו שלא יהסס לבקש

chen010189

New member
אני ממש ממש לא בעד להפיץ את זה

דלף אז דלף תכלס אם יש משהו שהאמנים שונאים זה שמנצלים את כל ההדלפות האלה יותר מאשר הן נגרמות. ובטח לא על גבי הפורום... אבל שיהיה בעע וזה כל כך היה צפוי שידלוף
אוף היום ראיתי מישהי שצילמה את עצמה עם הדיסק
שכחתי מזה £ זה יורי? :X [נו העילגות
] כי זה היה המחיר ודמאט אם חישבתי נכון הוא עולה בסביבות ה65 שקל...הייתי בשוק חשבתי יעלה איזה 80

3has3

New member
../images/Emo112.gif תחכי את שהוא יגיע.

החברה שלהם בארץ [נראה לי התו השמיני. הם היחידים שנשארו לי כשניסיתי לברר... הם פשוט לא ענו לי.] אמרה למעריצי סימפל שהם לא יביאו את הדיסק של סימפל בקרוב... למרות שהוא הגיע בצורה משונה X: אז אני לא מסתכנת. אני רוצה לשמוע את זה. זה חשוב לעתיד שלי XD וזהו. מי שרוצה שיוריד ומי שלא שלא יוריד... אבל זה הרי ברור שאני אחרי זה גם אקנה.
ובנימה זאת - אני לא מצליחה להעתיק את השירים לתקייה
הם נשארים בוינראר ולא נתעקים XD הלפ?

3has3

New member
../images/Emo112.gif ברון הבא ../images/Emo24.gif

אני חנה[י][HANAE] בת 14 חודש וכמה ימים! גאדדד! אני עוד לא קלטתי שאני בת 14 XD בכל מקרה, השתלבות מהנה ואל תבהל מרמת הטמטום שלי ושל חן ואם אתה נבהל מרמת הטמטום של חן, אז וולקאם טו דה קלאב D: P.S יש שתי אדומות אז לא לבלבל אותי עם חן. אני לא כל כך טיפשה [חשה חכמה
](H)

למעלה