האלבום החדש - פריטי. אוד

chen010189

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo99.gif

לא הבנתי למה כתבת "אתם" אני כתבתי שאני אוהבת את החומר החדש

fat lip

New member
אז בואי אני אגיד לך משהו

אני מכירה את פאניק מיולי-אוגוסט 2005, מאז איי רייט סינס נוט טרג'דיז והורדתי את האלבום [..אל תספרו לאפחד] בתחילת 2006 מאז הספקתי להכיר כל שיר ושיר ולהתעמק בהם גם. ככה שיש לי הרבה מושג על מה הם כתבו. והניין אין דה אפטרנון הזה לא דומה בשיט לכל מה שהיה להם פעם. זה אשכרה שיר על שום דבר. ואני לא אוהבת שירים כאלה. לא בכלל. סבבה, יש לו קצב טוב, קליפ מושקע והוא נכנס יופי לאמטיוי. אבל זה פשוט לא פאניק. ביטלס, לא ביטלס זה לא הם. ואם הם יתחילו לעשות כזאת מוזיקה פופית חסרת משמעות ומזעזעת אני פשוט אפסיק לאהוב אותם. תסכימי איתי שאין טעם לאהוב להקה אם לא אוהבים את המוזיקה שלהם. עם כמה שאני מתה על ספנסר, ברנדון וג'ון - שלא נדבר על ריאן. תסתכלו על הטקסטים באלבום הקודם, שלא אכפת להם אם יקבלו אותם או יתנגדו לסגנון שלהם ותסתכלו על הטקסטים של עכשיו, על הלחנים שמתים להשתלב במיינסטרים. אז מצטערת אם אני שופטת לפני, אבל האלבום הזה פשוט נראה מאכזב. אני פשוט יודעת שאני לא יאהב אותו, אני בכלל לא מתחברת לסגנון הזה. זה באמת נשמע קצת כמו חיקוי לביטלס. והביטלס הם גם לא הלהקה האהובה עליי, עם כל הכבוד ויש לי המון כבוד אליהם, הם להקה אגדית. וד"א- האווירה של פאניק הלכה.

fat lip

New member
אה ואולי זאת בעיה שלי.

אם אני רוצה לשמוע מוזיקה קשוחה ואפלה בטח לא הייתי הולכת לשמוע את פאניק. כנראה ציפיתי למשהו אחר לגמרי. כל אחד והטעם שלו כנראה.. האלבום פשוט קל לי מדי.

That80sshow

New member
יא אללה תיארת את זה 100%!

פשוט ככה אני מרגיש, פשוט בדיוק ככה. אם לא שמעת את האלבום זה פשוט טקסטים ריקים על כלום, אין משמעות בכלל סתם פופ דפוק וריקני, אם זה פאניק האמיתית אז כנראה שאני אהבתי להקה אחרת...

PUMPKIN juice

New member
תראי. ../images/Emo48.gif../images/Emo209.gif

אחרי שקראתי את זה אני דווקא מסכימה איתך. אני חולה על הליריקס של פאניק, זה בערך אחד הדברים שיותר משכו אותי אליהם. אבל בנוגע למשמעות, אל תגידי שאין. כי אולי בשבילך אין אבל מאחורי זה, מתי שהם כתבו את זה אז היה משהו מאחורי זה, איזושהי משמעות. גם אם אני לא אוהב את האלבום השני אני אשמע עדיין את הראשון כי הוא כ"כ טוב. ואני אמשיך לאהוב אותם דרך אותו האלבום הזה, כי הוא האלבום הזה שכ"כ משקף אותם, את הלהקה הזאת שאני כ"כ אוהבת. אבל לאלבום אני צריכה לחכות כדי לשמוע אותו במלואו[כי אני לא אוהבת להוריד לפני שהאלבומים יוצאים] ולשמוע כמה פעמים ולהתעמק בזה כדי לראות אם אני אוהבת או לא.

fat lip

New member
בשבילם בטוח שהייתה משמעות

השאלה היא אם הם עד כדי כך רוצים לא לעניין אף אחד עם זה. באלבום הקודם לכל שיר היה עוד איכשהו אפשר להתחבר. אבל ממה שהבנתי עם המילים החדשות זו סתם מילים עם לחן. ועל ניין אין דה אפטרנון אני בכלל בספק אם יש לשיר הזה משמעות בשבילם. כי אני לא הבנתי ממנו שום דבר. זה היה שיר שהם הוציאו כי יש לו לחן קליט, זה הכל. אני בטוחה שאין מאחורי השיר הזה שום משמעות מיוחדת. כי, ברצינות? כולנו ראינו את המילים שלו. ואין מה להשוות לדיסק הקודם. אין. וזאת - התמסחרות לשמה. אני לא מבינה למה השיר הזה משודר באמטיוי 2 ולא הרגיל. לא מבינה למה. השיר הזה הוא מיינסטרימי בטירוף, בלי שמץ של משמעות. זה כמו שישדרו שיר של ריאנה ואז שיר של פאניק. מה ההבדל. אין אווירה של פאניק אט דה דיסקו. אין שום דבר. וכן, אני עדיין אשמע את הדיסק הקודם כי הוא אלבום מעולה בפני עצמו.

PUMPKIN juice

New member
אני נכנעתי. ../images/Emo48.gif../images/Emo209.gif

הורדתי את האלבום מרוב סקרנות. דיי, יותר מדי לחוש ביטלס וזה ממש מוגזם. כאילו, יש אפילו פוטנציאל אם הם היו נותנים משהו מהם, טאצ' פאניקי כזה אבל אין שם משהו כזה. כאילו לקחו את הסטייל של הביטלס, כתבו שירים לפי הסטייל הזה רק עם הקול של ברנדון. זה לא מיוחד, כמה שהם ניסו שזה יראה מיוחד. יש לך במקרה את המילים של השירים מהאלבום השני? אני ממש רוצה לקרוא אותם. אין ספק שאת צודקת למרות שישנם כמה שירים טובים באלבום הזה שדווקא די חיבבתי, נראה. לגמרי אין אווירת פאניק אט דה דיסקו. זה מבאסתותים.

PUMPKIN juice

New member
כן, אפילו יותר מחמישה ../images/Emo48.gif../images/Emo209.gif

אחרי ששומעים את האלבום הזה יותר מחמש פעמים אז מבינים קצת יותר. זה לא כ"כ ביטלס ויש שם בהחלט אווירת פאניק. למה אמרתם שיש הרבה חצוצרות ומעט גיטרה? או שאתם לא שומעים או שאני מדמיינת[למרות שירשתי מאמא שלי שמיעה מוזקלית]. אני ממש אהבתי את הגיטרות, הם התחילו לעשות פאקינג סולואים! כאילו, זה מה שהכי רציתי שהם יעשו וזה כ"כ השאיר אותי עם חיוך. בקיצור, הדעה שלי התהפכה לגמרי, למרות שהאלבום הזה שונה במיוחד מהקודם זה עדיין והיה עניין של טעם. לכל אדם וכנראה גם לפאניק יש כמה צדדים ואנשים משתנים בכמעט שלוש שנים :) בקיצור, תתעמקו באלבום, תקראו את המילים ותחשבו קצת מעבר לגבול המחשבה שלכם, תרחיבו אופקים. יהיה טוב.

3has3

New member
אני נוטה להסכים.

כי שמעתי קצת מכל שיר [מה ששמו פה
] ולא היה שום שיר שממש רציתי לשמוע שוב... אפשר אולי קישור לשמוע?

That80sshow

New member
yep...

cause they're not the same band... you do have to worry you reallly have to worry you do... קצת בדיחה על השיר הראשון, אתם תבינו כשתשמעו אם לא שמעתם אותו כבר... http://rapidshare.com/files/101268502/PAtD08.rar תהנו... או שלא.

bet57

New member
כבר הספקתי

להוריד את האלבום מהקישור הזה ולשמוע אותו... בכללי, ממש אפשר להבין שהם שינו סגנון ב-360 מעלות לגמרי.. אני לא רוצה להרוס, אבל יש יותר מדיי אפקטים...וגם השירים ממש לא יציבים, הם יכולים להתחיל שקט ופתאום לשנות סגנון ומנגינה. יותר מדיי פשוט דחוס לשיר אחד עד שזה מעצבן...האמת התאכזבתי.מקווה שאתן לא....

chen010189

New member
אתם סתם שופטים

זה הכל טעם אישי חכו תנו להם צ'אנס...האלבום בקושי יצא וכבר קוטלים. הם מנסים לעשות פרסה תנו להם הזדמנות אולי האוזן לא התרגלה...אולי אתם באמת לא אוהבים את הסוג המסוים הזה שהם הולכים לכיוונו עכשיו אבל למה ישר לקטול במיוחד לא אהבתי את זה שאמרו פה שהם בטח יהיו מהלהקות שמצליחות עם אלבום אחד וזהו.... הנה יש אנשים שכן אוהבים...קיצר אני חושבת שצריך לתת להם צ'אנס!

3has3

New member
../images/Emo112.gif אוי גאד,

אני שומעת את זה עכשיו. אני אומרת לכם, נראה לי אחד מהם קרא אגדות והרבה לפני שהם הקליטו אז כשהם הקליטו הם כל כך הושפעו מהאגדות האלה! טוב שאין פה:"הופ הופ טרלהלהלההלה" אבל לי אישית זה ממששששששששש אבל ממש מזכיר ימי הולדת בגן. ושמעתי רק כמה שירים XD אבל חוץ מהמנגינות המטרידות הללו, זה די עאעאעא()*&^%$# תעשו אותיי ליייייייייקקקקקק. סתם לא, אבל זה אחלה
זאת אומרת, כן, זה שונה ולא קצבי וכזה מדכא וכזה לא ברור ולא יודעת...

panci thet i

New member
אני שומעת עכשיו..

:S זה לא כ"כ נורא!!! אפשר להתרגל לזה..3: וחוץ מזה זה עדיין פאניק! DD:

chen010189

New member
יופי עוד מעט הלייב יהיה אקפלה וזהו למה לא../images/Emo4.gif

הורידו את החצוצרות[על זה באמת אין מחילה!!!!!!
שמעתי את ניין בלי החצוצרות זה בכלל לא עשה לי חשק לשיר את זה איתו כמו שזה עושה לי תמיד..מצד אחד זה יכול להיות טוב בהופעה בארץ שלא ימעכו לי ת'צורה *טראומה מהופעה של שייגעצ שכל הקהל התלהב מאיזו יציאה של יובל ועמדתי ליד הגדר וכוסאמא שלהם חזרתי עם חורים בברכיים מההתנפלות
*..מצד שני מזה שווה
הורידו חלקים מה הלאה? לאות פיצוי אני דורשת "סקסייייייייי" כמו בסרטון בהופעה בארץ וכמובן אני לא צריכה לציין כי זה ברור מהשורה מעל שאני ד-ו-ר-ש-ת הופעה בארץ

למעלה