הביקורת שלי על This Is War

Why So Serious

New member
../images/Emo41.gifהביקורת שלי על This Is War

עכשיו שמעתי בפעם הראשונה את This Is War, ואני מודה, פסלתי את האלבום בפעם הראשונה שמעתי את הטעימות ממנו. אבל עכשיו שמצאתי זמן לשמוע אותו כמו בן אדם נורמלי התרשמתי לטובה ואפילו יותר, אז הנה הביקורת שלי על כול שיר באלבום, בבקשה לא להגיב עד שאני מסיימת.. ותזכרו זו דעתי אז לא לסקול באבנים או להעלות אותי על המוקד
מקווה שתהנו

Why So Serious

New member
../images/Emo41.gifEscape../images/Emo41.gif

מן intro כזה לדיסק, מכניס לאווירה, התופים מצויינים בהתחלה. הסאמיט ברקע ממש ממש יפה ואפילו מרגש כזה אתם לא חושבים? ואני חושבת כשיר שאמור לפתוח את האלבום זו בחירה מצויינת(אפשר לקרוא לזה שיר? כאילו, כמו שאמרתי, זה מן אינטרו כזה.. נותן חימום טוב להמשך של האלבום) אני נותנת לו
מתוך חמש כוכבים:)

אני מסכימה

זאת דרך מצויינת לההכניס בו מהאווירה. אני גם רואה בו קצת מהדיסק הראשון בפתיח הזה. ובכלל כל הצעקה של הTHIS IS WAR בסוף הם מצמררת אותי כל פעם מחדש.

Why So Serious

New member
../images/Emo41.gifNight Of The Hunter../images/Emo41.gif

ליידי גאגא פוגשת את thirty seconds to mars
זה מה שחשבתי בפעם הראשונה ששמעתי את ההתחלה של השיר. עכשיו לא כן? אבל זו המחשבה הראשונה שקפצה לי לראש ששמעתי את השיר
) זה שונה, זה יותר קצבי ממה שאנחנו רגילים, פחות גיטרות.. לדעתי שיר חלש אבל מדבק בטירוף.אנשים יכולים לא לאהוב את השיר כמה שהם רוצים אבל השיר עדיין תקוע להם בראש. מבחינת ליריקס אין מה לדבר.. מדהים מדהים מדהים, הכתיבה מעולה זה ברור ושומעים את זה
המוזיקה לא התחברה לי אבל משום מה בהתחלה, כי אולי ציפיתי ליותר מדי, אולי ציפיתי לקבל משהו פחות אלקטרוני? אבל מספיק להתלונן, זה שיר מאוד חביב ואין לי עוד מה להגיד עליו:)

זה בגלל ששמעת את הרמיקס בהתחלה

אני זוכרת שאמרתי לאופק לא להקשיב לך
. אני גם בהתחלה לא הכי אהבתי את השיר, כי לעומך, מאוד אהבתי את הרמיקס,אז הוא נשמע לי מאוד איטי בהתחלה ורציתי שהוא יהיה מהיר וקצבי כמו הרמיקס. אבל מאוד מאוד אהבתי אותו - המילים שלו, המסתוריות הזאת בו.. מעניין מאיפה הרצון לשלב צרפתית בא..

RenanaD

New member
ליידי גאגא? ../images/Emo12.gif

באיזה חלק? אולי קצת ב-"אווווו" שאחרי הפזמון, גם היא שרה הרבה כאלה

../images/Emo14.gif../images/Emo115.gif פוסטרמניה זה,

גיליון שכולו פוסטרים, הוא יותר גדול מהשאר והוא נמכר במשך תקופה ארוכה יותר, יש את זה בכל קיוסק או סופרמרקט. גם בשאר של הפוסטרמניה תוכלי לראות את התמונה הזאת בקטן.

../images/Emo14.gif../images/Emo115.gif אני לא יודעת אם זה של ראש 1

אבל זה לא כ"כ משנה.. וכן זה נמכר מעכשיו<:

I AM7

New member
מעניין איזה פוסטרים יש שם

אם יש שם פוסטר אחד של 30 אני לא אקנה. מה אני אעשה עם פוסטרים של האחים ג'וואנס האלה...או האנה מונטנטה........

Why So Serious

New member
תני לי לסכם לך מה יש שם

כמעט מלאכים, טווילייט, וכוכבי דיסני.. אה.. ו30 גם נדחפו שם

I AM7

New member
../images/Emo6.gif

בגלל זה ...מה אני אעשה עם הפוסטרים האלו.. וגם אם יש שם פוסטרים של להקות , אני לא צריכה.. אני רוצה רק את 30

למעלה