הביקורת שלי על This Is War

RenanaD

New member
לקח לי כמה שמיעות לעכל אותו

ולהבין שהוא בעצם דווקא אחלה!

Why So Serious

New member
../images/Emo41.gifSearch&Destroy../images/Emo41.gif

קצב מעולה, אחלה שיר.. מפצה ממש על הקודם. ובגלל שאני עייפה אני לא ארחיב עכשיו:> שיר מקסים, אהבתי

RenanaD

New member
השיר שמסמל שהשירים הכי יפים באלבום נגמרו ../images/Emo3.gif

די סתמי...

Why So Serious

New member
../images/Emo41.gifAlibi../images/Emo41.gif

מעכשיו אני לא כ"כ ארחיב, איבדתי את השפיות כבר ואני מתה לישון חח השיר מתחיל בצורה חלשה אבל חזקה (מבינים למה אני מתכוונת?) הקול של ג'ארד רגוע, שליו, לקראת סוף השיר הוא מגביר אותו מה שגורם לשיר להשמע עוד יותר מקסים מאיך שהוא התחיל.. שיר רגוע, לא מלחיץ.. זורם:)

RenanaD

New member
מישהי כתבה פה לא מזמן שהוא מזכיר את A Modern

Myth ובהחלט יש בזה משהו.

Why So Serious

New member
../images/Emo41.gifStranger In A Strange Land../images/Emo41.gif

השיר הארוך באלבום ואחד הטובים בו:) שיר עם קצב, ג'ארד עושה עבודה מעולה מבחינת הווקאליות, הקצב והכול מתקתק מעולה!

RenanaD

New member
אמרתי לכם! השיר שהיה בקרדיטס בקליפ של K&Q

30 חוזרים לשורשים המוזיקליים שלהם...Anarchy In Tokyo / Time To Wake Up / Fortification, מישהו?

Why So Serious

New member
../images/Emo41.gifEquinox../images/Emo41.gif

שיר שקט וטוב לסגור את האלבום. חוץ מהסוף שזה נראה כאילו חייזרים הולכים לתקוף אותנו עוד שניה. ועכשיו לסיכום!

RenanaD

New member
את מתכוונת ל-L490, כן? זה השיר של שאנון

הוא כתב וביצע את כולו. חוץ מהנזירים הבודהיסטים בסוף
הסולו בגיטרה הזכיר לי שיר ישן של אוונסנס.

Why So Serious

New member
../images/Emo41.gifThe War Is WON../images/Emo41.gif

וול מה אפשר להגיד? הופתעתי לטובה בעיקר מהאלבום הזה, לא ציפיתי לזה.. ממש לא, אבל האלבום הזה עולה על ABL בכמה רמות. רואים שהם מנסים משהו חדש כול הזמן, וכנראה זהו הזמן למשהו אחר, צריך להתרגל ולקבל. כול השירים באלבום(כמעט כולם)מצויינים, מבחינת ליריקה, קצב והכול, הבנים הצליחו בהחלט להפתיע אותי, ואני בטוחה שגם אותכם. אז... מסתבר שאנחנו במלחמה:)

RenanaD

New member
../images/Emo45.gif והסיכום שלי

אלבום מאוד שונה אבל גם מאוד דומה לקודמים. לראשון היה סאונד ייחודי, "חללי" כזה... אין צורך להסביר, כולכם שמעתם אותו
השני היה טיפה יותר מיינסטרים. הם די נטשו את ההשפעות הראשוניות והתמקדו יותר במלודיות. הנוכחי משלב איכשהו בין שני הזרמים וגם מוסיף סאונד חדש - למשל ההקלטות בסאמיט, בין היתר. ולמרות כל זה, כשמקשיבים לאלבום שומעים טוב מאוד שאלה 30. זה פשוט הם. המוזיקה אולי התפתחה והשתנתה, אבל בבסיס ברור לכולם מי יצר אותה... ולדעתי זה מצוין.

TA127

New member
לא מסכים עם חצי ממה שאמרת

ESCAPE שיר חמוד והוא באמת מעולה בתור INTRO אבל לא מגיע לא 5 כוכבים כי הוא פשוט לא שיר, הוא חצי שיר. K&Q לא יותר מדי אהבתי...דווקא הסאמיט הציל אותו. TIW חמוד אבל חרוש כזה...פשוט יותר מדי דומה לדברים שהם כבר עשו בעבר... NIGHT OF THE HUNTER פשוט מדהים...אין לי מה להגיד...נכון הוא קצת טכנו כזה אבל זה ממש מוסיף לו S&D גם שיר ממש ממש טוב...טיפה מציק לי שהפזמון כזה שמח אבל הקולות מהסאמיט פשוט מעבירים בי צמרמורת כל פעם מחדש. ולא, לא איכפת לי שאני לא שומע את ג'ארד. CALL TO ARMS(בסדר אני יודע שזה לא השם אבל השם השני דפוק) שיר ממש מעולה...הוא מעביר את ההרגשה שהוא אמור להעביר...שיר של הצבא, שיר של האנשים, שיר שמכניס מורל...ולכן רוב השיר לא שר ג'ארד והשיר עדיין מעולה עם כל השאר אני מסכים.

תמונותת מהממות

הפתיעע אותיי שחלקם אין לי.. דבר שבדרך כלל לא קורה שיש לך מעל 2000 תמונות שלהם (טוב נו בעיקר של ג'ארד) שתפיי איתיי D:

למעלה