הביקורת שלי על This Is War

Why So Serious

New member
../images/Emo41.gifKings&Queens../images/Emo41.gif

וול, מה כבר לא נאמר על השיר הזה? שיר מדהים, הבנים (שוב) עושים עבודה מדהימה ומביאים לנו שיר חזק. אני חושבת שהכול כבר נאמר על השיר המדהים הזה אז אין כ"כ מה להגיד..

Why So Serious

New member
../images/Emo41.gifThis Is War../images/Emo41.gif

אעה חיכיתי לזה! K זה השיר האהוב עליי באלבום כנראה אז מה יש לי להגיד עליו? קראו לי מטורפת אבל ההתחלה מעט דומה לThe Fantasy נכון? השיר מתחיל מעולה, ג'ראד לוחש ואז מתפוצץ ואז שוב חוזר למן לחישות כאלה. עושה את השיר לגמרי.. המוזיקה נהדרת, למרות שאני חושבת שהסאמיט נדחף בשיר קצת.. כאילו, כיף לי ככה עזבו אותי בשקט
.. אבל חוץ מזה, אחלה אחלה אחלה.

Why So Serious

New member
../images/Emo41.gif100 Suns../images/Emo41.gif

I believe in nothing but.. מן מעברון כזה מThis Is War, ממשיך את הסוף שלו, אהבתי מאוד. אין כ"כ מה לומר עליו חוץ מזה שזה מעבר מקסים ושקט באלבום:)

דווקא השיר הזה נשמע לי הכי סתמי..

לכי תדעי, אולי אני עוד אלמד לאהוב אותו

TA127

New member
בדיוק, זה מעבר

ולא שיר! זה פשוט תירוץ לשיר...

Why So Serious

New member
../images/Emo41.gifHurricane../images/Emo41.gif

שיתוף הפעולה המפתיע עד מאוד של הבנים עם קאניה ווסט המלך.
השיר הפתיע אותי מאוד מאוד מאוד, ושוב, מההטעימות שהעלו ביוטיוב זה נשמע.. נורא. אבל שמעתי את השיר כמו שצריך, עזבתי את הדעות הקדומות שלי בצד ונתתי לזה צ'אנס, וזה עבד
שיר מעולה הקולות של ג'ארד וקאניה ממש טובים ביחד הכול משתלב נהדר! ( אבל אני חייבת לציין שזה לא 30, זה לא הסגנון שלהם.. זה כאילו... נוגה! לא מאדים
) אבל הפתיעה אותי לטובה
וחצי

רעותוש02

New member
שאני אבין! ישלך בעיה עם נוגה?! *סנוב*

XDDD אני בהתחלה ממש פחדתי מהשיר אבל ממש התמכרתי אליו אח"כ ואני חושבת שהוא מעולה!! אפילו שזה ממש שונה מהסגנון של הלהקה

חחח סתיו, אמרתי לך ! את צריכה להקשיב לי יותר

אני חושבת שזה שיר מדהים. והמילים שלו מדהימות, הוא כבר לא ממש מדבר על מלחמה על העולם או משהו כזה. זה שיר יותר עצוב על תהפוכות נפשיות ופנימיות במערכת יחסים מסויימת. אני חושבת ששני הגרסאות של השיר פשוט יפיפיות, למרות שאני אוהבת את הגרסא של קאניה יותר, הוא מאוד חסר לי ברקע בגרסא בלעדיו. הוא קצת מזכיר לי שירים של one republic אולי בגלל כל ההתעסקות, אני לא יודעת איך לקרוא לזה, אולי התעסקות דיגיטלית כזאת. זה נשמע פחות שיר רוק שכזה אבל הוא מדהים בדרכו

RenanaD

New member
השיר האהוב עלי! ובלי קאניה!

שמעתי את הגרסה של האלבום כמה פעמים ורק אז את זאת עם קאניה. התחלחלתי. השיר כ"כ יותר טוב בלעדיו! איזה מזל שחברות התקליטים עשו צרות ולא הסכימו לשים אותו באלבום... אחרי כמה שמיעות פחות שנאתי את קאניה, אבל בלעדיו עדיין עדיף בעיני. ואהבתי את הלחישות של ג'ארד בסוף, חבל שאין אותן בגרסה של האלבום.

Why So Serious

New member
../images/Emo41.gifCloser To The Edge../images/Emo41.gif

התחלה קצת חלשה לדעתי, ההתחלה תכלס לא משקפת את ההמשך של השיר.. ההמשך של השיר מעולה! וכמו שכתבתי ואני אמשיך לכתוב, זה שונה.. אני עוד לא התרגלתי לפן החדש שלהם.. (הם משתמשים ביותר אפקטים וזה לא משהו שהם נהגו לעשות.. )ושוב, הסאמיט נדחף לי, סליחה אבל אני מעדיפה לשמוע את ג'ארד יותר..
ממ אין לי עוד מה לומר על השיר, שיר בינוני בסופו של דבר לפי דעתי.. לא נקלט אצלי עדיין חח. צריך עוד השמעות כנראה:)
נוטה לארבעXD

וואווווו.. אחד השירים האהובים עליי בדיסק

דווקא. למרות שבדיוק בשיר הזה שומעים ש99% מהאנשים מסאמיט בעצם היו נשים.

RenanaD

New member
גם אהבתי מאוד. ואם כבר עשית השוואה לזמרות פופ

תשמעו אותו שוב. נכון שזה שיר שאתן מסוגלות לשמוע את קלי קלארקסון ה-"רוקיסטית" שרה?

Why So Serious

New member
../images/Emo41.gifA Call To Arms../images/Emo41.gif

אם כול הכבוד לסאמיט ג'ארד, פור גאד סייק לא צריך לדחוף אותם בכול שיר
אין לי מה לומר על השיר כ"כ, לא הכי אהבתי, הדבר המנחם היחידי בשיר הוא הקול של ג'ארד אני חושבת..

למעלה